Piano Tiles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11,473 TOPLAM İNDİRME
6.8 MB DOSYA BOYUTU

Piano Tiles, reflekslerinizi geliştirmenize yardımcı olan ücretsiz bir oyundur.

Piano Tiles, akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının reflekslerini geliştirmeye yönelik hazırlanmış ücretsiz bir oyundur. Oynanışın kurallar kadar basit olmadığı bu oyunda reflekslerinizi test eden birbirinden zorlu oyun modları bulunuyor.

Piano Tiles, Android’li telefon ve tabletinizde hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz harika bir refleks geliştirme oyunu. Siyah ve beyaz renklerden oluşan oyunun tek bir kuralı var o da beyaz kutucuklara dokunmamak. Oyunu başarılı bir şekilde tamamlamak içinse kutucuklara iyice konsantre olmalı, doğru zamanda doğru kutucuğa dokunmalısınız.

Kuralların oldukça basit olduğu oyunda farklı oynanış gerektiren birbirinden zorlu ve eğlenceli oyun modları sizleri bekliyor. Classic, Arcade, Zen, Rush ve Relay adını taşıyan 5 farklı oyun modu bulunuyor. Classic’i seçtiğinizde en kısa sürede 50 siyah kutucuğa dokunmanız gerekiyor. Arcade ise biraz daha fazla dikka isteyen, olabildiğince fazla sayıda siyah kutucuğa dokunarak en iyi puanı elde etmeye çalıştığınız bir oyun modu. Zen mode’u seçtiğinizde size 30 saniye gibi oldukça kısa bir süre veriliyor ve bu süre içerisinde olabildiğince fazla siyah kutucuğa dokunmanız gerekiyor. Rush mode ise Arcade moduna benzeyen, hız limitinin olmadığı bir oynanış sunuyor. Diğer bir oyun modu olan Relay ise 10 saniye içerisnde 50 kutucuğu tamamlanız gerekiyor. Hangi oyun modunu seçerseniz seçin arka planda etkileyici piyano ses efekti ile karşılaşıyorsunuz.

Eğer reflekslerinizi geliştirebileceğiniz bir oyun arıyorsanız Piano Tiles veya diğer bilinen adıyla Don’t Tap The White Tile tam size göre.

Erkan Calp

Piano Tiles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,527 TOPLAM İNDİRME

Piano Tiles, hızlı ve dikkatli olmayı gerektiren bağımlılık yapan oynanışa sahip bir beceri oyunudur.

Piano Tiles, zor ve eğlenceli oynanışı ile kısa sürede popüler mobil oyunlar arasına girmeyi başarmış harika bir refleks geliştirme oyunudur. Hızlı düşünmenizi gerektiren bu oyunda tek bir kural geçerli; Beyaz kutucuklara asla dokunmayın!

Dinlendirici bir müzik eşliğinde oynadığınız oyunda her biri farklı amaç taşıyan birbirinden zorlu 5 oyun modu yer alıyor. En kısa sürede 50 siyah kutucuk yakalamaya çalıştığınız Classic mode, kaçırma lüksünüzün olmadığı en iyi skoru yapmak için mücadele verdiğiniz Arcade mode, 30 saniye içerisinde mümkün olduğu kadar çok sayıda siyah kutucuğa dokunmayı gerektiren Zen mode, 10 saniyede 50 kutucuğu tamamlamaya çalıştığınız Relay mode ve diğer bir Arcade mode olan Rush mode oyunda yer alana modlar arasında.

Kolay gibi görünen zorlu oyunlardan biri olan Piano Tiles’ın ses efektleri de oldukça başarılı. Siyah kutucuklara her dokunuşta piyanonun bir tuşuna basmış oluyorsunuz ve oyun boyunca harika bir melodi ortaya çıkıyor. Bazı oyun modları hızlı bazıları da yavaş olduğundan melodi de moda göre değişiklik gösteriyor. Tabii ki oyun içi ayarlardan piyano sesini kapatmanız da mümkün. Ancak sessiz oyunun zevkli olmadığını belirteyim. Hızlılık ve odaklanma gerektiren bu beceri oyununu kesinlikle oynamalısınız.

Piano Tiles Özellikleri:

  • Dinlendirici piano ses efekti
  • Zorlu ve eğlenceli 5 oyun modu
  • Sade arayüz (Oyun modları arası hızlı geçiş)
  • Puan durumunu sosyal ağlarda paylaşma
  • Game Center desteği
Erkan Calp

Piano Tiles

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
241 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Piano Tiles, iOS ve Android platformunda en çok oynanan refleks oyunu.

Piano Tiles, Windows Phone cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir refleks geliştirme oyunu. Kurallarının basit oynanışının oldukça zor ve keyifli olduğu oyunda birden fazla oyun modu bulunuyor.

Diğer platformlarda oldukça popüler olan Piano Tiles, Windows Phone platformunda resmi olarak karşımıza çıkmıyor ancak orijinal oyunla aralarında hiçbir fark yok diyebilirim. Tıpkı orijinal oyunda olduğu gibi siyah ve beyaz bloklar bulunuyor ve beyaz bloglara dokunduğumuzda oyun sonlanmış oluyor. Bunun dışında farklı amaçlar taşıyan her biri oldukça zorlu oyun modları yer alıyor. Ancak Windows Phone sürümünde çok daha fazla oyun modunun bulunduğunu belirteyim.

Dinlendirici piyano sesi yerine popüler parçalar eşliğinde oynadığımız bir refleks oyunu olan Piano Tiles, sabır ve dikkat isteyen bir oyun. Eğer bu iki özelliğe sahip değilseniz oyunu açmanızla kapatmanız bir olacaktır. Odaklanma sorununuz yoksa bu oyun tam size göre diyebilirim. Kısa sürede bağımlılık yaratacak kadar kaliteli bu yapım reflekslerinizi geliştirmenize de katkı sağlayacaktır.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Piano Tiles 2 APK

    Piano Tiles 2 APK mobilde en çok oynanan ücretsiz müzik oyunu. Piyano çalmak hiç bu kadar kolay ve eğlenceli olmamıştı.
  • Bas Geç

    Bas Geç kısa süre önce popüler olan Piano Tiles'a büyük benzerlik gösterse de bazı noktalarda sıyrılarak dikkat çekiyor.
  • Magic Tiles 3 APK

    Magic Tiles 3 APK, piyano çalmayı sevenlerin favori müzik oyunu. Piano Tiles 3 Android telefonlara ücretsiz indirilebilir.
  • Glass Tiles

    Glass Tiles isimli bu beceri oyununda sadece metal plakalara dokunarak en yüksek skoru yapmaya çalışıyoruz.
  • Tiles Hop

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Tiles Instagram Lock Screen

    Tiles Instagram Lock Screen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz başarılı bir Instagram kilit ekranı uygulamasıdır
  • Tiles & Tales Puzzle Adventure

    Tiles & Tales Puzzle Adventure, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz macera dolu bir puzzle oyunu.
  • Piano Keyboard

    Piano Keyboard ile Android telefonunuzda piyano çalabilirsiniz