PicsArt Animator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME

2017'nin en iyi Android uygulaması

PicsArt Animator, Android platformunda kullanımı en basit ve en başarılı GIF animasyon oluşturma ve karikatür yapma uygulaması. Google tarafından 2017’nin en iyi Android uygulaması seçilen GIF ve video uygulaması, tamamen ücretsiz ve reklam içermiyor.

Google Play’de 2017’nin en iyi Android uygulaması olarak öne çıkan PicsArt Animator, adından da tahmin edeceğiniz üzere animasyonlu GIF’ler hazırlamayı seven, fotoğraflarını hareketli çıkartmalar ve emoji’lerle süsleyen, çizim yapma yeteneğine sahip kullanıcılara hitap eden bir uygulama. Ücretsiz sunulan araçlarla yaratıcılığınızı birleştirerek karikatür videoları, animasyonları GIF’ler, güldüren doodle’lar oluşturup arkadaşlarınızla paylaşıyorsunuz. Animasyonlarınıza dilediğiniz kadar kare ekleyebiliyor, düzenleyebiliyorsunuz. Animasyon uzunluğunu ve hızını da ayarlama şansına sahipsiniz.

Fotoğraflarla oynamayı seven her yaştan kişinin rahatlıkla kullanabileceği animasyon ve karikatür uygulamasının tek kötü yanı; ücretsiz sürümünde animasyonun bir köşesine logosunu yerleştirmesi.

Erkan Calp

PicsArt Animator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME
81 MB DOSYA BOYUTU

2017'nin en iyi uygulaması seçildi.

PicsArt Animator, iPhone ve iPad cihazınızda animasyonlu GIF, karikatür hazırlamak için kullanabileceğiniz en iyi uygulama. Android tarafında 2017’nin en iyi uygulaması seçilen GIF ve video uygulaması, iOS platformunda ücretsiz olmasıyla şaşırtıyor. Çizgi film videoları veya hareketli fotoğraflar yapmak için ihtiyacınız olan tüm araçlar ücretsiz ve rahatsız edici reklamlar da çıkmıyor.

Hem iPhone hem de iPad’de kullanım kolaylığıyla dikkat çeken PicsArt Animator, ne kadar yaratıcı olduğunuzu gösterebileceğiniz en iyi uygulamalardan biri. Gelişmiş becerilere sahip olmayan biri bile olsanız rahatlıkla etkileyici animasyonlar hazırlayabilirsiniz. Üzerinde çalışacağınız fotoğrafını aktarın ve karalamaya başlayın. Fotoğrafınıza dilediğiniz kadar kare ekleme, düzenleme şansınız var. Animasyonlu çıkartmalar ve emoji’lerle süslediğiniz fotoğrafı sonrasında ister GIF olarak kaydedin, isterseniz de sosyal ağlarda paylaşın.

Gelişmiş çizim ve eskiz araçlarını ücretsiz sunan uygulama, oldukça başarılı. Animasyon hazırlayabileceğiniz basit ancak etkili sonuçlar veren ücretsiz bir uygulama arıyorsanız PicsArt Animator’ı tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Video To GIF

    Video To GIF, Android telefon ve tabletleriniz üzerindeki videoları GIF formatına çevirebilmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir video dönüştürme uygulamasıdır.
  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • PixaMotion Loop Photo Animator

    Harika deneyim sunan bir fotoğraf düzenleme uygulaması
  • PicsArt Viewer

    Sosyal ağlardaki fotoğraflarınızı akıllı telefonunuzu kullanarak kolayca yönetebilmek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • GIF to Video

    Gif'leri video formatına çeviriyor.
  • GIF Maker Pro APK

    GIF Maker Pro APK, kullanıcıların videoları mükemmel GIF'lere dönüştürmesine olanak tanıyor.
  • Gif creator

    Android cihazlar için GIF yapma uygulamasıdır.
  • Gif Me!

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz gif yapma uygulamasıdır.