PicsArt Viewer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,578 TOPLAM İNDİRME

Sosyal ağlardaki fotoğraflarınızı akıllı telefonunuzu kullanarak kolayca yönetebilmek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Android işletim sistemli bir akıllı telefonunuz yahut tabletiniz varsa ancak resimlerinizi yönetmekte sıkıntılar yaşıyorsanız PicsArt Viewer uygulaması imdadınıza yetişiyor diyebilirim. Uygulamanın sahip olduğu özellikler sayesinde sadece telefonunuzda bulunan değil, aynı zamanda çeşitli sosyal ağlardaki yahut bulut depolama sistemlerindeki resimlerinizi de bir kaç tık ile cihazınızdan yönetebiliyorsunuz.

Uygulamanın desteklediği ağlar arasında PicsArt, Facebook, Flickr, Picasa, Google Arama ve Dropbox yer alıyor. Tüm bu ağlardaki resimlerinizi hem yüksek kaliteli olarak görebiliyor hem de slayt gösterisi olarak izleyebiliyorsunuz. Fotoğraf ve resimlerinizin sıralamasını düzenleyebiliyor, yeniden adlandırabiliyor veya silebiliyorsunuz da.

Herhangi bir reklam barındırmayan PicsArt Viewer uygulaması ile aynı anda birden fazla resme de aynı işlemleri uygulayabilir, istediğiniz klasörleri gizleyebilir yahut videolarınızı da kolayca görebilir ve kategorilendirebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • PicsArt Animator

    2017'nin en iyi Android uygulaması
  • PicsArt for Kids

    Çocuğunuzun Android tablet ve telefonunuzda resimler yaparak onları boyaması için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • LibreOffice Viewer

    LibreOffice Viewer mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir ofis yazılımıdır
  • VNC Viewer

    VNC Viewer uygulamasıyla Android cihazlarınızdan Windows, Mac ve Linux bilgisayarlarınızı uzaktan kontrol edebilirsiniz.
  • NVIDIA VR Viewer

    NVIDIA VR Viewer, Android işletim sistemine sahip telefonlar üzerinde sanal gerçeklik deneyimi yaşamanıza yardımcı olacak bir uygulamadır.
  • Google PDF Viewer

    Google PDF Viewer, adından da anlayacağınız üzere Google'ın Android cihazlar için geliştirmiş olduğu resmi PDF görüntüleme uygulaması.
  • Perfect Viewer

    Android cihazlarınızda çizgi roman kütüphane yönetimi için kullanabileceğiniz bir uygulamadır.