Pie

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Pie uygulaması ile Android cihazlarınızdan meslektaşlarınızla kolayca sohbet edebiliyorsunuz.

Pie uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet sahibi olan işyeri çalışanlarına yönelik olarak hazırlanmış ücretsiz bir sohbet uygulaması olarak karşımıza çıktı. Uygulama sayesinde tüm iş arkadaşlarınızla sohbet etme şansınız var ve böylelikle iş yerinden olmayanların dikkatini dağıtmanıza izin vermeden sadece gerekli olan kişilerle mesajlaşmaya başlayabiliyorsunuz.

Resim, video, belge, dosya gönderme olanaklarını size sunan uygulama, aynı zamanda şifre gerektirmeden sadece e-postanızı kullanarak giriş yapmanıza izin veriyor. Eğer bir şeye onay verecek olursanız kullanabileceğiniz OK butonu da işleri hızlandırmanın yolları arasında. Uygulamayı kullanmak için bir iş mailine gerek olduğunu da yeniden belirtelim.

Yiğit Ekim Demir

Pie

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Pie uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan iş arkadaşlarınızla sohbete başlayabilirsiniz.

Pie uygulaması, iş yerinizdeki iş arkadaşlarınızla kolayca iletişime geçmenizi ve onlara mesajlarınızı iletmenizi sağlayabilen bir mesajlaşma uygulaması olarak karşımıza çıktı. iPhone ve iPad sahipleri tarafından kullanılabilen uygulama, böylelikle hiç zorlanmadan tüm işe dair ihtiyaçlarınızı diğer meslektaşlarınıza aktarmanıza yardımcı oluyor.

Uygulamanın sohbet içerikleri göndermenin yanında dosya, resim, GIF, video gönderme gibi ek özellikler barındırması ise iş dosyalarının daha kolayca aktarımına imkan tanıyor. Ancak kullanabilmeniz için bir iş e-postası gerektiren uygulama, standart Gmail ya da diğer e-mail servislerinin hesaplarıyla maalesef çalışmıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pie Control

    Android cihazlarınızda ihtiyaç duyduğunuz araçlara ve uygulamalara kolayca ulaşabilirsiniz.
  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.