Pin Drop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME

Pin Drop uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda kolayca en favori mekanlarınızı işaretleyebilir, arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Pin Drop uygulaması, ev dışı aktiviteleri sevenler ancak gitmek istedikleri yerleri akıllarında tutamayanlar için hazırlanmış konum bazlı uygulamalardan birisi olarak yayınlanmış durumda ve Android kullanıcıları tarafından ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Uygulamanın arayüzünün de kolayca kullanılır ve sade bir şekilde hazırlanmış olması sayesinde hiç zorlanmadan tüm favori mekanlarınızı sık kullanılanlar listenize alabilir, dilediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz.

Uygulamanın barındırdığı harita üzerinde işaretlediğiniz tüm konumlar yer almakta ve böylece sadece haritayı açarak hepsinin yerini öğrenmek mümkün. Dilerseniz bu konumları arkadaşlarınızla diğer sosyal ağlar veya harita uygulamaları üzerinden paylaşabilir, dolayısıyla onların da sizin bulunduğunuz yere gelmelerini sağlayabilirsiniz.

Dolayısıyla uygulamayı kullanırken arkadaşlarınızla koordine bir şekilde gezi planınızı düzenlemek mümkün hale geliyor. Bunun yanında, çevrenizde bulunan ve çok kullanılan mekanları da listeleyebildiğiniz için bilmediğiniz güzel yerleri keşfedebiliyorsunuz.

Ayrıca Pin Drop kullanıcıları mekanlara dair yorumlarını da yazabiliyor, böylece diğer kullanıcılara yol gösterebiliyorlar. Tabii ki uygulamanın uygun şekilde çalışabilmesi için aktif bir internet bağlantınızın olması gerektiğini unutmamalısınız. Eğer uzun süredir aradığınız kaliteli bir mekan bulma veya not etme uygulaması varsa, Pin Drop bu ihtiyacı karşılayacaktır.

Yiğit Ekim Demir

Pin Drop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
21.2 MB DOSYA BOYUTU

Pin Drop uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızda favori mekanlarınızı kaydedebilir, arkadaşlarınızı organize edebilirsiniz.

Pin Drop uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarında kullanabilecekleri bir gezi organizasyonu uygulaması olarak yayınlanmış ve ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Hem uzun mesafeli gezileriniz hem de şehirde atacağınız bir tur ya da arkadaşlarınızla buluşma gibi tüm alanlarda kullanılabildiği için bir süre sonra eliniz ayağınız haline gelmesi de muhtemel.

Uygulamanın iyi tasarlanmış arayüzü ve basit yapısı sayesinde kullanırken herhangi bir zorluk çekmeden tüm işlevlerinden faydalanabiliyorsunuz. Pin Drop sayesinde gittiğiniz favori mekanlarınızı hemen işaretleyebiliyor, böylece daha sonra gene gelmek isterseniz hemen bulabiliyorsunuz. Ayrıca işaretlediğiniz tüm mekanları arkadaşlarınızla paylaşma ve onları davet etme şansınız da mevcut.

Tüm sosyal ağ hesaplarınızdan elde edilebilen konum bilgileri sayesinde en doğru şekilde mekan saklama işlevlerini kullanabiliyorsunuz. Bunun yanında yakınınızda bulunan ve dikkat çeken mekanları listeleyerek yeni deneyimler elde etmek de mümkün hale geliyor.

Eğer arkadaşlarınızla aynı plan içerisinde olmak istiyorsanız bu organizasyonu da hemen tamamlayabilir, tek bir gezi planını gruptaki herkes için de kullanabilirsiniz. Ayrıca yolunuzu diğer harita uygulamalarıyla bulmak isterseniz konumu harita uygulamalarına da gönderebilir ve yol tarifi alabilirsiniz.

Sık sık outdoor aktivileri yapmaktan hoşlananlar ve favori mekanlarını her zaman hatırlamak isteyenler kesinlikle iOS işletim sistemli cihazlarında uygulamayı denemeliler.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Digit Drop

    Digit Drop, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Drop Block

    Drop Block, Android cihazlarınızda reflekslerinizi geliştirmek için oynayabileceğiniz harika bir oyun.
  • Drop Hunt

    Drop Hunt eğlenceli ve sevimli bir mobil bulmaca oyunudur
  • Drop Out!

    Drop Out!, düşen topu platformlar arasından geçirmeye çalıştığınız bir beceri oyunu.
  • Physics Drop

    Physics Drop, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Monument Drop

    Monument Drop, küpü engellere değdirmeden platforma düşürmeye çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Death Drop

    Death Drop ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz keyifli bir oyundur. Oyunda gökyüzünden atlayan bir karakteri kontrol ediyoruz.
  • Drop Flip

    Drop Flip, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.