PinHog for Pinterest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Pinterest kullanıcıları için daha kolay ve daha hızlı bir uygulama; PinHog for Pinterest. Özellikle Pinterest'in telefon hafızasını çok hızlı tükettiğinden şikayet ediyorsanız, PinHog for Pinterest'i denemelisiniz.

Lite uygulamaları her zaman fazla hafıza ve şarj tüketen uygulamaların yerine tercih edilir. Özellikle çok hızlı performans gösteremeyen akıllı telefonlar için bu lite uygulamalar biçilmiş kaftan durumunda her zaman. Şimdiki uygulamamız ise Pinterest için geliyor.

PinHog for Pinterest adlı uygulama ile hem Pinterest'te yapabildiklerinizin tamamını yapabilir, hem de telefonunuzu daha da rahatlatabilirsiniz. Pinterest kategoilerine kolayca ulaşabilmekten tutun, QR/BAR kodlarını taratabilme özelliğine kadar birçok özelliği içerisinde barındıran PinHog for Pinterest, özellikle şarj konusunda telefonu daha da rahatlatıyor.

Düz, sade ve kolay ara yüzüyle birlikte Pinterest kullanıcıları tarafından yüksek ilgiyle karşılanıyor. Siz de telefonunuzun bu yüzden ağır çalıştığını düşünüyorsanız, PinHog for Pinterest'i mutlaka denemelisiniz. 

Batuhan Kavruk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinterest

    Android için popüler resim ve video paylaşma uygulaması olan Pinterest, fazlasıyla ilham alabileceğiniz bir sosyal medya uygulamasıdır.
  • Fancy

    Fancy henüz Türkiye'de çok popüler olmasa da Pinterest alternatifi bir sosyal ağdır.
  • Metal for Facebook & Twitter

    Metal for Facebook & Twitter, popüler sosyal medya platformları Facebook ve Twitter için tasarlanan daha hafif ve hızlı bir alternatif Android uygulaması.
  • Takipçi Kazan for Instagram

    Takipçi Kazan for Instagram, popüler sosyal medya platformu Instagram'da hem takipçi hem de beğeni sayısı arttırmanızı sağlayan ücretsiz bir uygulama.
  • makromusic for Spotify

    makromusic for Spotify, müzik zevkinizin uyuştuğu kişilerle eşleşip, sohbet etmenize olanak tanıyor.
  • Top Nine for Instagram

    Instagram profillerinin en popüler paylaşımlarına bakın.
  • Plume for Twitter

    En popüler sosyal medya araçlarından olan Twitter ile kullanabileceğiniz, birçok yararlı işleve sahip bir uygulama.
  • Repost & Save for Instagram

    Instagram'daki fotoğraf ve videoları tek bir tuşla indirebilir, diğer sosyal medya platformlarında reklamsız olarak paylaşabilirsiniz.