Pirates of the Caribbean : Tides of War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
167 TOPLAM İNDİRME

Pirates of the Caribbean : Tides of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Pirates of the Caribbean : Tides of War eğer taktiksel yeteneklerinize güveniyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil strateji oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Pirates of the Caribbean : Tides of War, bizi Karayip Korsanları filmlerinde yer verilen fantastik evrene konuk ediyor. Biz, bu evrende kendi korsan cennetimizi kurmaya ve okyanusların en korkulan korsanı olmaya çalışıyoruz. Oyuncular kendi korsan filolarını inşa ediyorlar, en yetenekli korsanları tayfalarına dahil ediyorlar ve yağmalama seferleri yaparak kaynak kazanabiliyorlar.

Pirates of the Caribbean : Tides of War'ın hikaye modunda kaptan Jack Sparrow, kaptan Barbossa, Will Turner ve Pirates of the Caribbean filmlerinden tanıyacağınız diğer kahramanların maceralarına katılabiliyor ve bu hikayelerde rol alabiliyoruz. Oyunun çok oyunculu altyapısı sayesinde diğer oyuncularla ittifaklar yapabilmektesiniz.

Can Erdil Şentürk

Pirates of the Caribbean : Tides of War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
351 MB DOSYA BOYUTU

Pirates of the Caribbean : Tides of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyundur

Pirates of the Caribbean : Tides of War dünyaca ünlü Karayip Korsanları filmlerindeki maceraları mobil cihazlarımıza taşıyan bir strateji oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz biroyun olan Pirates of the Caribbean : Tides of War'da oyunculara kendi korsan cennetlerini inşa etme imkanı veriliyor. Farklı korsan gemilerini keşfedip filomuza kazandırarak açık denizlerdeki şöhretimizi artırıyoruz. Bunun yanında yetenekli korsanları da tayfa olarak kazanmamız gerekiyor. Filomuzu inşa edip, tayfamızı kurduktan sonra da okyanuslara açılıyor, düşmanlarımıza korku salıyor ve yağmalamaya başlayarak kaynak topluyoruz. 

Pirates of the Caribbean : Tides of War'ın senaryo modunda Pirates of the Caribbean filmlerinin ünlü kahmaranlarının yanında savaşmaktayız. Jack Sparrow, Will Turner ve Barbossa bize eşlik ederken bu kahramanların efsanevi maceralarında rol alabiliyoruz.

Online altyapıya sahip olan Pirates of the Caribbean : Tides of War'da diğer oyuncularlar ittifaklar kurmanız mümkün.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pirates of the Caribbean

    Karayip Korsanları'nın arasında korsan olarak yerinizi alın. Tayfanızı kurun, geminizi yaratın ve diğer korsanlarla savaşın.
  • Empires War - Age of the Kingdoms

    Empires War - Age of the Kingdoms, Google Play üzerinden indirip oynayabileceğiniz Age of Empires II tarzı bir strateji oyunudur.
  • Pirates of Everseas

    Pirates of Everseas, hem karada hem de denizde üstünlük kurmanız gereken bir korsancılık oyunu.
  • The Lord of the Rings: Rise to War

    The Lord of the Rings: Rise to War, Yüzüklerin Efendisi filminin resmi lisanslanmış mobil oyunu.
  • Kingdom of Pirates

    Kingdom of Pirates, korsan krallığınızı kurup yönettiğiniz bir Android oyunu.
  • Path of War

    Path of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • League of War: Mercenaries

    League of War: Mercenaries mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • StormBorn: War of Legends

    StormBorn: War of Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur