Pixel Cup Soccer 16

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
345 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Pixel Cup Soccer 16 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur

Pixel Cup Soccer 16 eskiden oynadığımız klasik futbol oyunlarının eğlence ve heyecanını mobil cihazlarımıza taşıyan bir oyun olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir futbol oyunu olan Pixel Cup Soccer 16, tam anlamıyla arcade tadında hazırlanmış bir oyun. Yani Pixel Cup Soccer 16'da atari salonlarında oynadığınız retro futbol oyunlarındaki hızlı ve heyecanlı yapıyı bulabileceksiniz. Oyunda temel olarak takımımızı seçiyoruz ve kupa için mücadele ediyoruz. Pixel Cup Soccer 16 içinde bize farklı turnuvalara katılabilme imkanı veriliyor. Bu turnuvalar arasında Rio 2016 Olimpiyatları, Amerika Kupası, 2016 Fransa Avrupa Futbol Şampiyonası, Dünya Kupası, Kadınlar Dünya Kupası, Pixel Ligi, Pixel Turnuvası gibi mücadeleler yer alıyor.

Pixel Cup Soccer 16'nın kontrollerinin oldukça hassas ve kolay olduğu söylenebilir. Genel olarak kontrollerde problem yaşamadan oyunda akıcı bir şekilde maçlar yapabiliyorsunuz. Oyunda 18 farklı stadyumda maç yaparken bu maçlarda farklı hava şartlarına tanık olabiliyoruz. Ayrıca oyun içinde farklı oyun modları da yer alıyor.

Pixel Cup Soccer 16 oldukça sevimli görünen 16 bit grafiklerle süslenmiş bir oyun.

Can Erdil Şentürk

Pixel Cup Soccer 16

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
124 TOPLAM İNDİRME
61.3 MB DOSYA BOYUTU

Pixel Cup Soccer 16 bolca eğlence sunan bir mobil futbol oyunu

Pixel Cup Soccer 16 bize eskiden televizyonlarımıza bağladığımız oyun konsollarımızda oynadığımız süper eğlenceli oyunları hatırlatan bir mobil futbol oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlar ve iPad tabletler için geliştirilmiş bir oyun olan Pixel Cup Soccer 16'da dünya çapındaki futbol şampiyonlarına ve turnuvalara katılabiliyoruz. Oyunda Amerika Kupası, 2016'da Fransa'da düzenlenecek Avrupa Kupası, Dünya Kupası, Kadınlar Dünya Kupası, Pixel Ligi, Pixel Turnuvası gibi mücadeleler yer alıyor ve oyuncular bu mücadelelerden birini seçerek oyunu oynamaya başlayabiliyorlar. Listelenen bu mücadelelerin yanında oyun içinde farklı oyun modları da bulunuyor. Friendly Mathc modunda seçeceğiniz takımlarla tek bir maç yapabiliyorsunuz. Penalty Kick modunda da penaltı mücadelelerine katılabiliyorsunuz.

Pixel Cup Soccer 16 kolay bir şekilde oynanabiliyor. Oyunda şut, pas ve çalım tuşlarını kullanmanız yeterli olmakta. Oyun içinde birçok farklı saha seçeneği, maçlarda farklı hava şartları yer alıyor. 90'lı yıllarda oynadığımız futbol oyunlarını hatırlatan grafiklere sahip olan Pixel Cup Soccer 16'nın göze hoş göründüğünü belirtmekte fayda var. Bu retro tarzda grafikler yine aynı havaya sahip müzikler ve ses efektleriyle birleşiyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pixel Cup Soccer Maracanazo

    Pixel Cup Soccer Maracanazo oldukça eğlenceli bir futbol oyunudur
  • World Football Cup Real Soccer

    World Football Cup Real Soccer şu atma yeteneklerinizi test ettiğiniz bir futbol oyunudur
  • Soccer Star 2016 World Cup

    Soccer Star 2016 World Cup mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • Head Soccer - Brazil Cup 2014

    Head Soccer – Brazil Cup 2014 flash oyun olarak karşılaştığımız Kafa Topu oyununun eğlenceli bir mobil versiyonu.
  • Penalty Soccer World Cup Game

    Penalty Soccer World Cup Game, geçtiğimiz yıl Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'ndan esinlenerek hazırlanan eğlenceli ve ücretsiz bir Android penaltı atma oyunu.
  • Head Soccer Cup 2014

    Android cihazlar için dünya kupasına özel futbol oyunudur.
  • Soccer Star 2022 World Cup Legend

    Dünya kupasında mücadele ederek güçlü rakiplerle nefes kesen maçlara çıkacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Find a Way Soccer: Women’s Cup

    Android kullanıcılarına ücretsiz sunulan bu oyunda sizi futbol sahası içerisinde bekleyen eğlenceli bulmacalar var.