Pixel Dungeon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME
2.4 MB DOSYA BOYUTU

Pixel Dungeon, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz eski oyunları anımsatan ve oldukça eğleneli bir rol yapma oyunudur.

Pixel Dungeon, sorunsuz, iyi düşünülmüş ve eğlenceli bir rol yapma oyunudur. Oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirerek oynayabilirsiniz. Eğer eski tür oyun yapısına ve grafiklere sahip olan oyunlar oynamaktan keyif alıyorsanız Pixel Dungeon'ı mutlaka denemelisiniz.

Oyunun içerisinde klasik rol yapma oyunu elementleri bulunmaktadır. Savaşçı, büyücü veya bıçakçı gibi farklı karakterlerden birini seçerek oynayacağınız oyunda zindanlara giderek tehlikeli yaratıkları öldürmeye ve hazineleri toplamaya çalışmalısınız.

Tatlı müziklere ve 8 bit grafiklere sahip olan oyun eski tür olmasına rağmen sandığınız kadar kolay bir oyun değil. Oyunun kötü yanlarından bir tanesi, oyunun herhangi bir öğretici bölümü bulunmuyor. Bu yüzden ilk başladığınızda oyuna alışmak ve öğrenmek biraz zorlayabilir. Fakat alıştıktan sonra rahatça oynayarak farklı eşyalar toplamaya çalışabilir, ölümcül yaratıkları yok edebilir ve Yendor'un kolyesini bulmaya çalışabilirsiniz.

Oyun temel olarak şansa dayalıdır. Bu nedenle şansınız yaver gitmediği zamanlarda ölebilirsiniz. Fakat oynarken oldukça eğlenebilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Eski tür oyunlar oynamaktan hoşlanıyorsanız Pixel Dungeon'u Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shattered Pixel Dungeon

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Dungeon Hunter 6 APK

    Dungeon Hunter serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Dungeon Hunter 6 APK, oyunculara görsel şölen eşliğinde ARPG deneyimi yaşatıyor.
  • DANDY DUNGEON

    DANDY DUNGEON, prensesi kurtarmak için zindana girdiğiniz bulmaca - rpg oyunu.
  • Raziel: Dungeon Arena

    Raziel: Dungeon Arena İndir Android: Hack & Slash, Aksiyon RPG oyunu
  • Tactics Squad: Dungeon Heroes

    Tactics Squad: Dungeon Heroes, zindanlarda yaratıklarla savaştığınız strateji rpg oyunu.
  • Dungeon Flicker

    Mobil cihazınızda hem çerezlik oyun olsun hem de RPG havasını yakalayayım diyorsanız ücretsiz Dungeon Flicker size göre.
  • Dungeon Monsters

    Dungeon Monsters, 1. şahıs kamera açısından oynanabilen ilk mobil rpg oyunu.
  • Dungeon Trackers

    Dungeon Trackers kendi destenizi toplayıp rakipleriniz ile kapışacağınız eğlenceli bir Android kart ve RPG oyunu.