Pixel Gun 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16,707 TOPLAM İNDİRME
1.5 GB DOSYA BOYUTU

Pixel Gun 3D APK, Minecraft tarzı grafiklere sahip online multiplayer FPS oyunu. Farklı oyun modları sunan Pixel Gun 3D Android için ücretsiz.

Pixel Gun 3D APK Android oyun, eğlenceli çok oyunculu birinci şahıs nişancı türünde. Pixel Gun 3D APK oyun indirin, Minecraft tarzı blok grafikler, rekabetçi oynanış ve çok daha fazlasının keyfini çıkarın. 800’den fazla silah, 40 kullanışlı araç-gereç, 10 farklı oyun modu, yüzlerce dinamik harita, tek kişilik zombi hayatta kalma modu ile zengin oynanış sunan Pixel Gun 3D APK olarak veya Google Play’den ücretsiz indirilebilir.

Minecraft fenomeni birçok farklı oyun üreticisi için de bir ilham kaynağı oldu. PC oyun dünyasının etkilendiği kadar mobil oyun dünyası da kendini bu ekole kaptırarak özgün görselleri kullanarak oyun tasarlama fikrini makul buldu. Bunların arasında dikkat çekenlerden biri internet üzerinden multiplayer oynanabilen Pixel Gun 3D. Bu FPS oyununun minimalistik grafikleri sayesinde büyük takılmalar yaşamadan online FPS oynamak mümkün.

Pixel Gun 3D APK İndir

Gerek tek kişilik bir oyun moduyla gerekse çok oyunculu moduyla günümüz FPS oyunlarının standartlarını takip edebilir düzeyde olan Pixel Gun 3D'nin multiplayer seçeneğinin içersinde de farklı modlar bulunuyor. Modlar şu şekilde:

  1. Deathmatch: 10 kişiye kadar kapışılabilen bir arena içersinde silahınızı seçip herkesi vurmaya çalışıyorsunuz. Oynanabilecek birçok harita var.
  2. Team Battles: Kırmızı veya Mavi takımın saflarına geçip rakip takımın bayrağını çalın, hepsini vurun ve harita üstünlüğünü kazanın. 3'e 3, 4'e 4 ve düello seçenekleri mevcut.
  3. Time Survival: İnternet üzerinden bağlanan herkes ile birlikte size saldırmaya çalışan yaratıklardan kaçın ve hayatta kalmaya çalışın.

Pixel Gun 3D'nin tek başına oynanan senaryo modunda ise size her taraftan saldıran zombilerle boğuşmanız gerekiyor. Eğer tümünü yok etmezseniz sonunuz hayırlı olmayacaktır. Eğer tüm saldırılara karşı ayakta kalabilirseniz zalim zombie lideriyle yüzleşmeniz gerekecek.

Oyunun sürekli eklenen yeni haritaları arasında ücretsiz sunulanlar da mevcut, sizden abonelik isteyenler de var, ancak genel anlamda para ödemeden keyif almanın peşindeyseniz Pixel Gun 3D oldukça iyi bir seçenek.

Pixel Gun 3D Oyna

Sahtekar modu - Uzay gemisinde diğer oyuncularla birlikte kapana kısıldınız, gemiyi çalışır durumda tutmak ve eve dönmek için bazı görevleri yapmanız gerekiyor. Ancak takımda her zaman planlarınıza müdahale edecek bir sahtekar var.

Yepyeni klanlar - Arkadaşlarınızla birleşin, klanınızı en üst sıralara taşıyın ve değerli ödüllerin keyfini çıkarın. PvE kuşatmalarına direnmek ve diğer klanların kalelerine baskın yapmak üzere güçlü bir tank yapmak için kalenizi yenileyin ve özelleştirin.

Klan savaşlarına katılın - Savaşı kazanmak için bölgeleri fethedin, devasa global haritayı kontrol altında tutun, yiğitlik puanları toplayın, topraklarınızdan gelir elde edin.

Yüzlerce silah - Pixel Gun 3D’de 800’den fazla farklı silah var ve hepsini kullanabilirsiniz. Bir orta çağ kılıcı, kalkan veya dark matter generator kullanmak ister misiniz? Sadece yapın! El bombalarını unutmayın!

Birçok görünüm - Ork, iskelet, güçlü bir Amazon veya başka biri olmak ister misiniz? Gösteriş için ekstra detaylı görünümler ve kıyafetler kullanın. Veya Skin Editor’da kendinizinkini yapın.

Oyun modları - Battle royale, baskınlar, ölüm maçları, düellolar… Kendinize meydan okumanız için pek çok fırsat var. Her hafta dönen kavga dövüşlerden bahsetmiyoruz bile….

Mini oyunlar - Savaş alanında en iyisi olmaktan sıkıldınız mı? Mücadelelere katılma ve yeteneklerinizi dünyanın en iyi savaşçılarına gösterme zamanı. Kahramanları keskin nişancı turnuvası, parkur mücadelesi, planör saldırısı ve başka zorluklar bekliyor.

 

Alper Çetiner

Pixel Gun 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,087 TOPLAM İNDİRME
243 MB DOSYA BOYUTU

Minecraft grafikleri eşliğinde online FPS oynamayı denemediyseniz Pixel Gun 3D'nin sunmuş olduğu çeşitlilik sizi fazlasıyla mutlu edecektir.

Minecraft'ın oyun dünyasına verdiği ilhamın ne boyutlara sıçradığını saysak bitmez. Özellikle PC oyunları geliştirenler Minecraft'ı feyz alarak birçok oyun çıkardılar ve mobil oyunlar da bu akımın bir parçası oldular. Pixel Gun 3D bu ilham alan oyunlar arasında en dikkat çeken ürünlerden bir tanesi. Minimalistik grafikleri olan bir FPS oyununun en büyük dezavantaji ise oyuncuyu sıkıntıya sokacak lag ve fps sorunları yaşamadan online oynayabilmek.

Hem tek kişilik hem de çok oyunculu oyun modlarına sahip olan Gun Pixel 3D günümüzde çıkan her FPS oyununun standartlarına uygun bir profile sahip olabilecek güzel bir çeşitliliğe sahip. Çok oyunculu oynamak isteyenleri bekleyen modlar ise şu şekilde:

Deathmatch:
10 kişinin bir araya toplanabildiği modda herkes herkesi vurmaya çalışıyor. Oyuna ayrı bir renk katan ise türlü türlü haritalar.

Team Battles:
Kırmızı veya Mavi takıma katılarak rakip takımın üssünden bayrağı çalın, harita hakimiyetini ele geçirin. 1, 3 ve 4 kişilik takımlarla kapışmak mümkün.

Time Survival:
İnternetten bağlanan diğerler oyuncular ile aynı ortamda her bir taraftan saldıran yaratıkardan kaçıp hayatta kalmaya çalışın.

Pixel Gun 3D, sahip olduğu tek kişilik senaryo modunda ise kulağa kolay gelen ama oynayınca heyecanı hissedilen bir görev veriyor. Etrafta terör saçan zombie kalabalıklarının tamamını yok etmeniz gerekiyor ve hayatta bıraktığınız her düşman size sonraları bedelini ödetebilecek kadar tehlikeli. Tüm zombileri temizlemeyi başarırsanız başlarındaki büyük ve gaddar zombie ile baş etmeniz gerekecek.

Pixel Gun 3D'ye sürekli yeni eklenen haritaların çoğu ücretsiz kullanıma da açık. Arada paralı abonelere özel çıkan haritaları oynayamadığınıza üzülmeyin. Bedava oynamak istiyorsanız oyun sizi yeterince tatmin edecektir.

Alper Çetiner

Pixel Gun 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
5,093 TOPLAM İNDİRME
211 MB DOSYA BOYUTU

Minecraft grafikleri eşliğinde online FPS oynamayı denemediyseniz Pixel Gun 3D'nin sunmuş olduğu çeşitlilik sizi fazlasıyla mutlu edecektir.

Minecraft, sayısız PC ve Mobil oyuna gerek oynanış tarzı, gerekese görselleri bakımından ilham verdi. Bu örnekler artık sayılacak seviyeyi aştıkları için gelin özetle mobil oyun dünyasında en dikkat çeken örneklerinden birine geçelim. Pixel Gun 3D, Minecraft görselleri üzerine kurulan bir FPS oyunu. Sade, minimalistik grafikler ile birlikte bu FPS oyununu oynamak isteyen mobil oyuncular FPS ve lag gibi sorunlardan ciddi anlamda kurtuluyorlar.

Sadece tek kişilik değil, online da oynanan Pixel Gun 3D, günümüzde çıkan her FPS oyununa meydan okuyacak seviyede oyun moduna sahip. Mobil oyun için belki de "fazla olmuş" dedirten seçeneklere bir göz atalım:

Deathmatch:
Sürekli değişen haritaların keyfini çıkarırken 10 kişinin toplandığı bu arenalarda etrafınızdaki herkese savaş açın. Onlar da sizin hakkınızda aynı düşünüyor olacaklar.

Team Battles:
Şeçeceğiniz kırmızı veya mavi takıma katılarak karşı takıma karşı savaşı kazanmanız gerekiyor. 1, 3 ve 4 kişilik takımlarda rakip üssünden bayrakları alın, harita üzerinde hakimiyet kurun ve rakiplerinizi vurun.

Time Survival:
Online ortamda aynı oyuna bağlanan ekiple birlikte etrafınızı kuşatan yaratıklardan kaçın ve uzun süre hayatta kalmaya çalışın.

Pixel Gun 3D'nin tek kişilik senaryo modunda ise anlatması kolay, oynaması aksiyon dolu bir görev var. Şehri saran zombileri yok etmeniz gerekiyorken mermileri tasaruflu kullanın, çünkü her bölüm sonunda sizi avlamaya çalışan bir zombi lordu çıkıyor. Kalan kurşunlarla da sonraki bölümde size şimdiden bol şans dilerim.

Oyunun bir diğer güzelliği, güncellemeler eşliğinde gelen haritalar. Bunların arasında sadece paralı abonelikleri olanların oynayabileceği haritalar olsa da ücretsiz oynamak isteyenler için Pixel Gun 3D'de yeterince oyun zevki mevcut.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kuboom APK

    Kuboom APK Android FPS shooter oyunu, Counter Strike benzeri oynanış sunmasıyla dikkat çekiyor. 3D Online FPS oyunu oynaması ücretsiz!
  • NOVA APK

    NOVA APK Gameloft'un ücretsiz oynanabilir FPS oyunu. NOVA Legacy APK, bilim kurgu oyunları oynamayı sevenler için de tavsiye edilir.
  • Forward Assault APK

    Forward Assault APK Counter Strike benzeri Android FPS oyunudur. Online multiplayer shooter oyunu Android telefonlar için ücretsizdir!
  • Block Strike APK

    Block Strike APK, Minecraft'tan çıkıp gelmiş karakterlerin yer aldığı FPS oyunu. Android FPS oyunları içerisinde oldukça popüler!
  • Pixel Combat APK

    Pixel Combat APK, Minecraft karakterlerinin yer aldığı piksel görselli zombili FPS oyunu. Pixel Combat APK Android oyunu indirmesi ve oynaması ücretsiz!
  • Call of Duty Mobile APK

    Call of Duty Mobile APK veya Google Play'den yüklenebilen popüler FPS oyunudur. Online mücadelelere katılmak için hemen Call of Duty mobil oyunu yükleyin.
  • Chicken Gun APK

    Chicken Gun APK Android FPS oyununda silahlı tavuklar arenada çarpışıyor.
  • UNKILLED APK

    UNKILLED APK, 30 milyondan fazla oyuncusu olan ödüllü FPS aksiyon zombi oyunu. Güzel hikaye, harika oynanış, kolay kontrollerle en iyi FPS oyunlarından.