Pixel Hunting: Survival & Craft

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME

Pixel Hunting: Survival & Craft, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur.

Pixel Hunting: Survival & Craft, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Sonsuz bir dünyada geçen oyunda hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.

Minecraft tarzı grafiklere sahip olan Pixel Hunting, sonsuz bir dünyada geçen hayatta kalma oyunudur. Oyunda türlü aletleri kullanarak hayatta kalmaya çalışıyor ve gerçek dünyadaki aktivitelerinin hepsini başarıyla gerçekleştirmeniz gerekiyor. Savaşarak vahşi hayvanları avlamalı, craft sistemiyle yemekler yapmalı ve kendi evinizi inşa etmelisiniz. Gerçek bir avcılık oyunu olan Pixel Hunting, küçük çocukların severek oynayabileceği bir oyundur. Oyunda farklı nesneler üretmeli ve kendi dünyanızı yaratmalısınız. Farklı silahlar üretebilir, bina inşa edebilir ve avcılık becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Birbirinden heyecanlı sahnelere sahip olan oyunda yer alan kontroller de oynayanı yormuyor ve eşsiz bir deneyim sunuyor.

Pixel Hunting oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Pixel Hunting: Survival & Craft

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Pixel Hunting: Survival & Craft, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur.

Pixel Hunting: Survival & Craft, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunu olarak dikkat çekiyor. Büyük bir dünyada gerçekleşen oyunda kendi dünyanızı yaratıyorsunuz.

Minecraft tarzı küp grafiklere sahip olan Pixel Hunting oyununda elde ettiğiniz malzemeleri kullanarak yeni silahlar inşa ediyor ve vahşi hayvanları avlamaya çalışıyorsunuz. Gerçek bir dünyada geçen oyunda binalar inşa edebilir ve avcılık yeteneklerinizi konuşturabilirsiniz. Zorlu görevlerin ve vahşi hayvanların yer aldığı oyunda gerçek bir avcılık deneyimi yaşıyorsunuz. Oyunda yer alan craft sistemi sayesinde elde ettiğiniz malzemelerle yeni nesneler üretebilir ve kendinize yeni silahlar geliştirebilirsiniz. Kendi dünyanızı yarattığınız ve hayatta kalmaya çalıştığınız oyunda inanılmaz sahneler de sizleri bekliyor. Oldukça heyecanlı bir oyun olan Pixel Hunting sizleri bekliyor. Ayrıca oyunda yer alan kontroller de oynayanı yormuyor ve eşsiz bir deneyim sunuyor.

Pixel Hunting oyununu iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Craft Exploration Survival

    Craft Exploration Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Skyblock Island Craft Survival

    Skyblock Island Craft Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • SkyBlock: Survival Craft

    SkyBlock: Survival Craft, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir hayatta kalma oyunu.
  • Pixel Survival

    Pixel Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Prey Day: Survival - Craft & Zombie

    Gerilim yüklü sahnelere hazırlanın.
  • Micro Craft 2018: Survival

    Minecraft kadar başarılı bir yapım. Üstelik ücretsiz!
  • Fresh Craft: Adventure & Survival

    Heyecan verici bir hayatta kalma oyunu arıyorsanız, bunu denemelisiniz.
  • Zombie Derby Pixel Survival Arabalar Zombiler APK

    Zombie Derby Pixel Survival Arabalar Zombiler (APK) Android oyununda zırhlı arabalarla zombileri ezip geçiyoruz!