Pixel Punchers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Pixel Punchers, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz retro boks oyunu.

Pixel Punchers, retro görselli spor oyunlarından keyif alıyorsanız oynamanızı istediğim eğlenceli yapımlardan biri. Dünyayı gezip boks maçlarına çıktığınız oyunda kariyer yapma veya hemen kısa bir maç yapıp çıkma şansına sahipsiniz.

Tek dokunuş, yenilikçi kontrol mekanizmasıyla küçük ekranlı Android telefonda da rahatlıkla oynanabilen boks oyunu Pixel Punchers’da kariyeri seçerseniz dünyanın farklı yerlerinde boks maçlarına katılıyorsunuz. Maçlar kariyerinizi etkilediğinden kaybetme lüksünüz yok. Kariyer çok uzun derseniz zorluk seviyesini dilediğinizce ayarlayabildiğiniz hızlı dövüşleri seçebilirsiniz.

Görsel çizgileriyle nostalji yaşatan boks oyununda boksörü sadece sağa ve sola yönlendirebiliyorsunuz. Fazla kaçacak yeriniz olmadığından ve korunma tuşu koyulmadığından yumruklarınızı son derece hızlı sallayıp rakibi nakavt etmelisiniz. Rakip demişken, karşınızdaki boksörü yapay zeka kontrol ediyor. Arkadaşlarınıza karşı, iki kişi oynama şansınız yok.

Erkan Calp

Pixel Punchers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
71 MB DOSYA BOYUTU

Pixel Punchers, iPhone ve iPad'de oynanabilen ücretsiz boks oyunu.

Pixel Punchers, retro görselli spor oyunlarını sevenlerin ilgisini çekeceğini düşündüğüm boks oyunu. Sadece yapay zekaya karşı oynama seçeneği sunuluyor ancak oldukça keyifli. Kariyer yapma veya hızlı maçlara çıkma şansınız var.

iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapan Pixel Punchers, mobildeki en iyi grafiklere sahip boks oyunu değil belki ama, oynanış tarafında kendisine bağlamayı başarıyor. Siz de benim gibi eski oyunlara özlem duyuyor, bir oyunda grafikten ziyade oynanışa önem veriyorsanız Pixel Punchers’ı indirin.

Hem iPhone hem de iPad’de keyifli oynanış sunan boks oyununda dünya genelini gezip en çok konuşulan boksör olmak için çaba sarf ediyorsunuz. Sürekli maça çıkmak yorucu gelirse zorluk seviyesini ayarlamanıza izin verilen hızlı dövüş seçeneği de mevcut. Hangisini seçerseniz seçin rakibiniz yapay zeka tarafından kontrol ediliyor. Kontrol demişken, boksörü sağa ve sola yönlendirme, yumruk atma dışında bir şey yapmıyorsunuz maç boyunca. Rakibinize çok yakın dövüşüyorsunuz. Seri olan maçı kazanıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pixel Golf 3D

    Pixel Golf 3D, Android cihazınız üzerinden golf oynayabileceğiniz oldukça başarılı bir spor oyunudur.
  • Pixel Archer King

    Pixel Archer King, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir okçuluk oyunudur.
  • Pixel Cup Soccer 16

    Pixel Cup Soccer 16 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • Pixel Cup Soccer Maracanazo

    Pixel Cup Soccer Maracanazo oldukça eğlenceli bir futbol oyunudur
  • Bouncy Basketball

    Pixel grafikler eşliğinde basketbol oyunu oynayacağız.
  • Pixel Car Racer APK

    Pixel Car Racer APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir yarış oyunudur.
  • Pixel Combat APK

    Pixel Combat APK, Minecraft karakterlerinin yer aldığı piksel görselli zombili FPS oyunu. Pixel Combat APK Android oyunu indirmesi ve oynaması ücretsiz!
  • Pixel Gun 3D APK

    Pixel Gun 3D APK, Minecraft tarzı grafiklere sahip online multiplayer FPS oyunu. Farklı oyun modları sunan Pixel Gun 3D Android için ücretsiz.