Pixel Starships

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Harika deneyim sunan bir mobil strateji oyunu

Pixel Starships, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir uzay stratejisi olarak karşımıza çıkıyor. Online bir şekilde oynanan oyunda dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan okuyor ve liderlik koltuğuna oturmaya çalışıyorsunuz.

Destansı mücadelelere girişip arkadaşlarınıza ya da dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meyda okuduğunuz bir oyundur. Kendi uzay geminizi inşa edip güçlü silahlarla donatabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmalı ve güçlü stratejiler geliştirmelisiniz. Farklı ırkların da yer aldığı oyunda diplomasiler yapabiliyor ve ittifak kazanabiliyorsunuz. Geniş bir atmosfere sahip olan oyunda güçlü gemileri kontrol ediyorsunuz. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda zaferler kazanmak için ittifaklar kurabiliyorsunuz. Güçlü silahların ve orduların da bulunduğu oyunda 8 bitlik retro tarz grafikler bulunuyor. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Pixel Starships, sizleri bekliyor. Eğer bu tarz bir oyun arayışınız varsa Pixel Starships oyununu sakın kaçırmayın.

Pixel Starships oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Pixel Starships

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
78 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir mobil strateji oyunu

Pixel Starships, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bağımlılık yapıcı bir strateji oyunu olarak dikkat çekiyor. Uzay gemisi inşa edip tahribat gücü yüksek mücadelelere dahil olduğunuz oyunda son derece zevkli zaman geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil uzay oyunu olan Pixel Starships, piksel tarz grafikleri ve sürükleyici etkisiyle ön plana çıkıyor. Güçlü silahları kontrol edip büyük uzay gemileri inşa edebileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Gelişmiş stratejiler kurarak rakiplerinizi de dize getirmeniz gereken oyunda tahribat gücü yüksek mücadelelere girişiyorsunuz. Destansı mücadelelere girip yeni topraklar da elde edebileceğiniz oyunda diplomasiler yaparak ittafaklar kazanabiliyorsunuz. Gerçek zamanlı olarak oynanan Pixel Starships, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Eğer bu tarz bir oyun arayışınız varsa Pixel Starships oyununu sakın kaçırmayın.

Pixel Starships oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BATTLESHIP APOLLO

    BATTLESHIP APOLLO, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz uzay strateji savaş oyunu.
  • Galaxy Mobile

    Galaxy Mobile Android İndir: Uzay strateji oyunu
  • Star Trek Trexels 2

    Kendi uzay geminizi inşa edin, mürettebatınızı seçin, görevlere katılın.
  • Galactic Frontline

    Online uzay savaş oyunu
  • Galaxy Battleship

    Eşsiz deneyim sunan bir uzay mücadelesi
  • Pixel Worlds

    Pixel Worlds, Android platformunda Minecraft benzeri sandbox oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Space Station

    Size verilen uzay istasyonunu geliştirin ve uzay savaşlarını başlatın.
  • ASTRONEST

    ASTRONEST karşımıza uzay temalı bir strateji oyunu olarak çıkıyor.