Pixel Worlds

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4.1/5 ZİYARETÇİ
17,878 TOPLAM İNDİRME

Pixel Worlds ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online sandbox oyunudur.

Pixel Worlds eğer sosyal bir ortamda yaratıcılığınızı konuşturmak isterseniz size bolca eğlence sunabilecek bir sandbox oyunu. Windows ve MacOS işletim sistemine sahip bilgisayarlar için yayınlanan Pixel Worlds 4 farklı dil seçeneği ile lansmana çıktı. Pixel grafikleri ile oyunculardan tam puan alan yapım Steam üzerinde 'çoğunlukla olumlu' olarak değerlendirildi. Oynaması ücretsiz olarak piyasaya sürülen yapım, eğlenceli bir oynanış atmosferine ev sahipliği yapıyor. Türkçe dil desteğinin bulunmadığı oyun, 2017 yılında lansmana çıktı. Gerçek zamanlı olarak oynanabilen yapım, birbirinden farklı bölümlerini oyunculara ücretsiz olarak deneyimleme fırsatı sunuyor.

Pixel Worlds Özellikleri

  • Oynaması ücretsiz,
  • Windows ve Mac sürümler,
  • Gerçek zamanlı oynanış,
  • Pixel grafikler,
  • Eğlenceli bir yapı,
  • Sevimli ses efektleri,
  • İngilizce, Fince, Lehçe ve İsveççe dil seçenekleri,

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Pixel Worlds, online altyapısı sayesinde oyunculara eğlenceyi diğer oyuncularla paylaşma imkanı veriyor. Pixel Worlds'de oyunculara kendi dünyalarını yaratma imkanı verilmekte. Bu iş için de farklı kaynakları toplamamız, yeni tuğlaları üretmemiz ve bu tuğlaları kullanarak yaratacağımız yapıları ve eşyaları şekillendirmemiz gerekiyor.

Pixel Worlds'de birşeyler ekip biçebilmemiz de mümkün. Hatta kıyafetler, tuğlalar, mobilyalar, aletler ve silahlar da ekilip biçilebiliyor. Oyuncular, ekip biçtikleri ürünlerin ticaretini yaparak oyun ekonomisini yürütüyorlar.

Pixel Worlds içinde yarışlar gibi çeşitki küçük oyunlar ve etkinlikler düzenlenmekte. Minecraft'ın 2 boyutlu hali olarak düşünülebilecek oyunun makul sistem gereksinimleri var. 

Pixel Worlds İndir

Steam üzerinde hem Windows hem de Mac bilgisayar modelleri için piyasaya sürülen Pixel Worlds, oynaması ücretsiz olarak adından söz ettiriyor. Steam üzerinde oyuncular tarafından 'çoğunlukla olumlu' olarak değerlendirilen yapım, 4 farklı dil seçeneği ile oyuncu kitlesini artırmayı hedefliyor. 

Pixel Worlds Sistem Gereksinimleri

Pixel Worlds'ün minimum sistem gereksinimleri şu şekilde: 

- Windows 7 işletim sistemi

- 1.8 GHz Intel Core 2 Duo veya 2.0 GHz AMD X2 64 işlemci

- 2 GB RAM

- 256 MB Intel HD 2600 veya Nvidia 7900 ekran kartı

- DirectX 9.0C

- 300 MB boş depolama alanı

- DİrectX 9.0c uyumlu ses kartı

- İnternet bağlantısı

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

Pixel Worlds

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
639 TOPLAM İNDİRME

Pixel Worlds, Android platformunda Minecraft benzeri sandbox oyunu olarak dikkat çekiyor.

Pixel Worlds, Android platformunda ücretsiz oynanabilir sandbox oyunlarından biri. Growtopia oyununa benzemesiyle dikkat çeken yapımı Minecraft oynayan herkese tavsiye ederim. Kendi dünyanızı dilediğinizce yaratma imkanı veren oyunda yapabileceklerinizin sınırı hayal gücünüze bağlı.

Multiplayer desteği sunan sosyal (diğer oyuncularla sohbet etme) sandbox oyunu olarak mobil platformda yerini alan Pixel Worlds’de küçük yaşta maceracı ruhuna sahip karakterleri yönetiyorsunuz. Oyuna ilk başladığınızda robotlar yardımıyla karakterinizi nasıl yönlendireceğinizi, blokları nasıl kıracağınızı ve diğer detayları uygulamalı olarak öğreniyorsunuz. Ardından bitirme süresi olmadığından sıkıldığınız vakit bırakacağınız bir oyuna başlıyorsunuz.

Platform oyunlarında olduğu gibi karakterinizi kendi belirlediğiniz noktaya yürüterek ilerlediğiniz oyunda yolda kazı çalışması yapıp yeni araç gereçler bulabiliyorsunuz. Bulduklarınızdan yepyeni bir eşya yapma şansına sahipsiniz. Ne yapacağınız tamamen size kalmış. Kendi yarattığınız veya diğer oyuncuların yarattıkları dünyalarda sürekli bir işle meşgul oluyorsunuz. Farklı karakterlerle tanışıyor, sohbet ediyor, ticaret yapabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Pixel Worlds

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
186 TOPLAM İNDİRME
175 MB DOSYA BOYUTU

Pixel Worlds, Minecraft oyunundan keyif alanların kaçırmaması gereken ücretsiz sandbox oyunu.

Pixel Worlds, Minecraft benzeri oyunlardan keyif alıyorsanız uzun saatler harcayacağınız, başından zor kalkacağınız bir sandbox oyunu.

Multiplayer destekli sosyal sandbox oyunu olarak iOS platformunda da ücretsiz olarak yerini alan yapımda içinde bulunduğunuz dünyayı tamamen kendiniz tasarlayabiliyorsunuz. Kendi yarattığınız dünyada çeşitli araçlar bulup işe yarar hale getirmeye çalışıyorsunuz.

Çoklu oyuncu desteği ile daha da keyif veren, diğer oyuncularla yazışıp ticaret yapabildiğiniz sandbox oyunu Growtopia oyununa fazlasıyla benziyor. Gerek retro görselleri gerekse de oynanış dinamikleri benzer yapıda ancak buna rağmen Growtopia’yı oynamış olsanız dahi benzerliği fazla umursamıyorsunuz. Yine belli görevleri yerine getirme zorunluluğu olmadığından kendi çizdiğiniz yoldan gidebiliyorsunuz. Kazı yaparak yerin metrelerce dibine inip bulduğunuz araç gereçlerle yeni yapılar inşa etmekten silahlarınızı geliştirmeye kendi dünyanızda veya diğer oyuncuların yarattığı dünyada özgürce birçok şey yapabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LEGO Worlds

    LEGO Worlds Minecraft benzeri bir sandbox oyunudur
  • The Outer Worlds

    The Outer Worlds indir diyerek, Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen harika bir rol yapma dünyasına adım atabilirsiniz.
  • Ni no Kuni: Cross Worlds

    Ni no Kuni serisi artık mobil platformlarda! Ni no Kuni: Cross Worlds ile benzersiz bir MMORPG tecrübesi sizleri bekliyor.
  • SpellForce 3

    SpellForce 3, RTS ve RPG türlerini birleştiren bir oyun
  • Warhammer 40,000: Rogue Trader

    Klasikleşmiş RPG ve sıra tabanlı bir Warhammer 40K oyununa daha ne dersiniz? O zaman Warhammer 40,000: Rogue Trader tam size göre.
  • BEAST

    Taktiksel sıra tabanlı bir RPG oyunu olan BEAST'te, ortaçağ dünyasında hayatta kalın ve düşmanlarınızla savaşın.
  • Albion Online

    Albion Online ile gerçek zamanlı olarak sürükleyici bir orta çağ dünyasını keşfedeceksiniz.
  • Shadow Gambit: The Cursed Crew

    Bir korsanı canlandırdığınız Shadow Gambit: The Cursed Crew'de, adadaki lanetin önüne geçmeli ve büyük hazineyi bulmalısınız.