Pixelish

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
2.1 MB DOSYA BOYUTU

Pixelish, iPhone ve iPad'lerinizdeki fotoğraflarınızı kolayca düzenlemek için kullanabileceğiniz basit ama ücretsiz bir iOS uygulaması.

Pixelish, iOS mobil cihazlarınız üzerinde fotoğraf düzenlemek için kullanabileceğiniz en basit ve ücretsiz uygulamalardan bir tanesi. Fotoğraf editörü olarak kullanabileceğiniz uygulama fotoğraflarınızı düzenleme, filtre ekleme ve piksel piksel görünüme kavuşturma gibi pek çok işlem yapmanıza olanak sunuyor.

Uygulamayı kullanarak filtre eklemek tek tuşla yapabilecekleriniz arasında yer alıyor. Bu nedenle filtre eklerken oldukça rahat işlem yapabiliyorsunuz.

Bu uygulamanın en sevdiğim özelliklerinden bir tanesi ise birden fazla filtreyi fotoğraflar üzerine ekleyerek ortaya beklenmedik şekilde güzel fotoğraflar getirebiliyorsunuz. Böylece zaman zaman istemediğiniz halde mükemmel fotoğraflar oluşturup sosyal medya platformları üzerinden arkadaşlarınız ile paylaşıp beğenileri kapabilirsiniz.

Uygulama ile fotoğraf düzenlerken ihtiyacınız olan araçların hepsi ekranın alt kısmında kalıyor ve buradan istediğiniz değişiklik ve düzenlemeleri rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Eğer eğlenceli ve kullanımı kolay bir fotoğraf düzenleme uygulaması arıyorsanız Pixelish'i iPhone ve iPad'lerinize hemen indirip deneyebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Enlight Pixaloop

    Fotoğraflarınıza hayat verin!
  • InShot

    InShot İndir iOS: Müzikli video yapma programı, video ve fotoğraf düzenleyici
  • WhatsAround

    WhatsAround: Para kazandıran fotoğraf paylaşım uygulaması
  • Fontspiration

    Fontspiration iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Animoto Video Maker

    iPhone ve iPad cihazlarınızdan en kolay şekilde fotoğraf slaytlarını bu uygulama ile yaratabilirsiniz.
  • BubbleFrame

    BubbleFrame ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir uygulamadır ve hem fotoğraf hem de video düzenlemeye imkan sağlamaktadır.
  • PhotoCollage

    PhotoCollage uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızda kolayca fotoğraf ve video kolajlar oluşturabilirsiniz.
  • Pixagram

    Pixagram, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf ve video uygulamasıdır.