PJ Party

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
387 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Oyundaki kıza en şık ve en güzel pijamaları seçerek, pijama partisinin en şık kızı olmasını sağlayabilirsiniz.

PJ Party oyunu, kız çocuklarınızın eğlenerek oynayacağı, birbirinden güzel pijama modellerinden birini seçip pijama partisine katılabileceği başarılı bir çocuk oyunu.

Android işletim sistemine sahip cihazlarda ücretsiz olarak oynanabilen ve kız çocuklarının çok hoşuna gideceğini düşündüğüm bu oyunda, karşınıza çıkan kızın arkadaşlarıyla birlikte organize ettiği pijama partisine hazırlamanız gerekiyor. Gayet kolay bir kontrol menüsüne sahip olan PJ Party oyununu, çocuklarınız kolay bir şekilde oynayabilecek.

Oyun içerisinde tanımlı birbirinden şık ve güzel pijama modellerinden ya da gecelik modellerinden istediğini seçip, güzel bir kombin yaparak oyundaki kızı gecenin en şık kızı olmasını sağlayabilirsiniz. Pijama seçiminden sonra onun için menüden bir göz rengi ve saç modeli seçerek bu kombini en güzel şekilde tamamlayabilirsiniz.

Çocuklarınıza farklı bir oyun deneyimi yaşatacak bu eğlenceli oyunu, Android işletim sistemli tüm cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

PJ Party

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME
75.2 MB DOSYA BOYUTU

Oyundaki karakterinize en şık pijamayı ve buna uygun göz rengi ve saç modeli seçerek, pijama partisindeki en şık kız olmasını sağlayın.

Kız çocuklarınızın severek ve eğlenerek oynayacağını düşündüğüm PJ Party oyunuyla, oyundaki kıza en güzel pijamayı seçerek pijama partisine katılmasını sağlayabilirsiniz.

Çocuklarınızın zorluk çekmeden, her şeye kolayca erişebileceği basit bir menüsü olan oyundaki amacınız, oyundaki karakterinize en şık pijama modellerinden birini seçerek arkadaşlarıyla organize ettikleri pijama partisinin en şık kızı olmasını sağlamak. Bunun dışında karakterinize bir göz rengi ve saç modeli de seçerek, güzel bir kombin yaratabilirsiniz. Oyun içerisinde pek çok pijama modeli ve gecelik modeli bulunuyor ve bunlar arasından seçim yapmak size düşüyor. Kız kıza güzel bir gece geçirmek için gereken tüm ihtiyaçlar oyun içerisinde yer alıyor.

Kız çocuklarınızın eğlenceli vakit geçirmesini ve farklı bir oyun deneyimi yaşayacağını düşündüğüm PJ Party oyununu iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Princess PJ Party

    Princess PJ Party, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz bir pijama partisi oyunu
  • Crayola Jewelry Party

    Crayola Jewelry Party, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir takı tasarımı oyunudur.
  • VIP Pool Party

    VIP Pool Party, Android için tasarlanmış eğlenceli bir havuz partisi oyunu.
  • PlayKids Party - Kids Games

    PlayKids Party - Kids Games, Android işletim sistemine sahip telefonlar için geliştirilmiş bir eğitici oyun olarak tanımlanabilir.
  • Girls Party Dress up

    Girls Party Dress up, partiye giderken çok şık ve güzel görünmek isteyen kızları giydirerek onlara yardım etmeniz gereken eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • Crayola Nail Party

    Kız çocuklarının eğlenceli vakit geçirebilecekleri, farklı tırnak tasarımları oluşturarak canlı olarak önizleyebilecekleri güzel bir çocuk oyunu.
  • PJ Masks: Hero Academy

    PijaMaskeli ailesi artık sizin kontrolünüzde, onları kurtarın.
  • PJ Masks: Moonlight Heroes

    Aksiyon ve macera dolu parkurlarda yarışabileceğiniz benzersiz bir oyun olarak öne çıkıyor.