Planescape: Torment: Enhanced Edition

x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
122 TOPLAM İNDİRME

Planescape: Torment: Enhanced Edition derin hikayeye sahip bir rol yapma oyunudur

Planescape: Torment: Enhanced Edition ilk olarak 1999 yılında çıkış yapan ve çıktığı dönemde büyük beğeni kazanarak bir RPG klasiği haline gelen Planescape: Torment adlı oyunun yenilenmiş sürümü.

Daha önceden Baldur's Gate ve Icewind Dale oyunlarını da yenilemiş olan Beamdog tarafından elden geçirilen Planescape: Torment'te etkileyici bir hikaye rol yapma oyunu sevenleri bekliyor. Oyunda Nameless One adındaki bir kahramanı kontrol ediyoruz. Nameless One, birden fazla hayat yaşamış ve her yeni hayatında önceki hayatlarını unutmuş bir kahraman. Nameless One, son hayatında kendini bir morgda uyanarak buluyor. Fakat bu sefer geçmişte yaaşadığı hayatların hatıraları onu yalnız bırakmıyor. Kahramanımız uyandığında Morte adlı uçan bir kurukafa ona yaklaşıyor ve yardım teklif ediyor. Gizemlerin saklayıcısı olarak tanımlanan Morte, bize kılavuzluk ederken sıradışı olaylarla karşılaşıyoruz.

Planescape: Torment: Enhanced Edition'daki maceramız Sigil adlı metropolde başlıyor. Fakat bütün maceramız Sigil ile sınırlı kalmıyor; çünkü Dungeons & Dragons evreninde geçen oyunda farklı boyutlar bulunuyor ve büyülü kapıları kullanarak bu boyutlar arasında geçiş yapabiliyoruz. Bu da birçok farklı mekan, canlı ve yapıyla karşılaşacağımız anlamına geliyor. Hatta maceramız bizi cehennemin içine kadar götürmekte.

Planescape: Torment'in yenilenme sürecinde orijinal oyunun başındaki isim olan Chris Avellone'nin de desteği alınmış. Oyunun yenilenen sürümünde 4K çözünürlük ve geniş ekran desteği ile iyileştirilmiş sesler ve müzikler yer almakta. Ayrıca oynanışı kolaylaştıracak bir takım geliştirmeler de yapılmış.

Planescape: Torment: Enhanced Edition'ın minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows XP işletim sistemi

- 1 GHz işlemci

- 512 MB RAM

- OpenGL 2.0 uyumlu ekran kartı

- 2 GB boş depolama alanı

Can Erdil Şentürk

Planescape: Torment: Enhanced Edition

x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Planescape: Torment: Enhanced Edition mobil cigazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Planescape: Torment: Enhanced Edition, 90'lı yılların sonlarına doğru çıkış yapan ve büyük başarı yakalayan Planescape: Torment adlı klasik RPG oyununun geliştirilerek günümüz mobil cihazlarına uyarlanmış hali.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınız ve iPad tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Planescape: Torment: Enhanced Edition, The Nameless One adlı bir kahramanın hikayesini izliyor. Kahramanımız oyuna başladığımızda derin bir uykudan uyanıyor. Daha önceden sayısız hayat yaşamış; fakat her yeni doğuşunda bu hayatlardaki anularını unutmuş olan The Nameless One Planescape: Torment'te geçmiş yaşamlarının izini bulmaya çalışıyor. Bu iş için Sigil şehrinde başladığı maerasında ona yardımcı oluyoruz ve hedefini gerçekleştirebilmesi için mücadele ediyoruz.

Planescape: Torment: Enhanced Edition'da oyuncular birçok farklı karakterle tanışarak yararlı bilgiler elde edebiliyorlar. Oyunda kuracağınız diyaloglarda alacağınız kararlar veya eylemleriniz ise oyunun nasıl ilerleyeceğini ve nasıl sonlanacağını belirliyor. Planescape: Torment'ta savaşmak tek çözüm yolu değil. Çoğu zaman diyaloglarda doğru soruları sorarak veya doğru şeyler söyleyerek tehlikeleri atlatabiliyorsunuz.

Planescape: Torment: Enhanced Edition, iyileştirilmiş grafikler, sesler, müzikler ve dokunmatik cihazlar için yapılandırılmış kontrollerle birlikte geliyor. Bu klasik oyunu mobil cihazlarımızda oynayabilmek ise oldukça güzel bir şey.

Can Erdil Şentürk

Planescape: Torment: Enhanced Edition

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Planescape: Torment: Enhanced Edition mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur

Planescape: Torment: Enhanced Edition, ilk olarka 1999 yılında oyuncuların beğenisine sunulan Planescape: Torment adlı klasik RPG oyununun iyileştirilerek günümüz teknolojisini kullanan mobil cihazlara uyarlanmış hali olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınız ve iPad tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Planescape: Torment: Enhanced Edition sıradışı hikayesiyle sürükleyici bir macera sunuyor. Bu maceramızda daha önceden birçok farklı hayat yaşamış olan; fakat her yeniden doğuşunda bu hayatların izlerini kaybeden The Nameless One adlı bir kahramanın yerine geçiyoruz. Kahramanımız yeni hayatına gözünü açtığında uçan bir kurukafa olan Morte ona yaklaşıyor ve ona çarpıcı şeyler söylüyor. Bunun üzerine kahramanımız önceki hayatlarının izini bulmak için farklı boyutlara uzanan büyük bir yolculuğa çıkıyor.

Planescape: Torment: Enhanced Edition'da oyuncular hikayenin nasıl ilerleyeceğini tercihleriyle belirliyorlar. Oyunda birçok farklı karakterle tanışırken bu karakterlerle kurduğunuz diyaloglarda farklı cevaplar verebiliyorsunuz. Bu cevaplar veya seçtiğini eylemler ise bir sonraki adımda nelerle karşılaşacağınızı belirliyor. Hatta savaşları bile bu seçimlerle önleyebiliyorsunuz. Doğru soruları sormak ya da doğru şeyleri söylemek sizi tehlikeden koruyabiliyor.

Planescape: Torment: Enhanced Edition geniş ekranlarla uyumlu hale getirilmiş ve iyileştirilmiş grafikler, yenilenmiş ses ve müzikler içeriyor. Bunun yanında oyunun kontrolleri de dokunmatik ekranlara göre yapılandırılıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition

    Aksiyon ve macera oyunu olarak lansmana çıkan Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition milyonlarca kopya satacak.
  • Icewind Dale: Enhanced Edition

    Icewind Dale: Enhanced Edition, 2000'de çıkmış orijinal Icewind Dale'in PC platformu için yeniden düzenlenmiş ve tüm içeriklerinin bir arada toplanmış koleksiyon versiyonudur.
  • Torment: Tides of Numenera

    Torment: Tides of Numenera bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • The Witcher 2 Assassins Of Kings Enhanced Edition Türkçe Yama

    The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition için hazırlanan OyunÇeviri Türkçe yaması ile oyundan daha fazla keyif alabilirsiniz.
  • Mass Effect Legendary Edition

    Mass Effect Legendary Edition ile benzersiz bir hikayeye adım atın. Mass Effect Legendary Edition indirin ve bu görkemli macerayı tecrübe edin.
  • Titan Quest Anniversary Edition

    Titan Quest Anniversary Edition klasik RPG oyununun yenilenmiş versiyonudur
  • The Last Dream: Developer's Edition

    The Last Dream: Developer's Edition bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • The Last Door: Collector's Edition

    The Last Door: Collector's Edition, korku temalı macera oyunları arasında ve point and click oynanışına sahip.