Planet Gold Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Planet Gold Rush, kendi madeninizi inşa ettiğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunudur.

Planet Gold Rush, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir maden kurma simülasyonu olarak ön plana çıkıyor. Yeni madenler kurarak kazı çalışmaları yaptığınız oyunda altın arıyorsunuz.

Zenginlik hayallerinin peşinde koşmanızı sağlayan bir oyun olan Planet Gold Rush, madencilik tesisi işlettiğiniz bir oyundur. Oyunda kendi maden tesisinizi inşa ediyor ve toprağı kazarak değerli madenler arıyorsunuz. Madenleri işleyerek altın elde ediyor ve zengin oluyorsunuz. Gelişmiş bir oyun kurgusuna sahip olan oyunda kendinizi sürekli geliştiriyorsunuz. Zorlu aşamalardan geçtiğiniz Planet Gold Rush'da işiniz bir hayli zor diyebilirim. Yüksek kaliteli grafiklerin yer aldığı oyunda mükemmel bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Renkli atmosferiyle de bağımlılık etkisi bir hayli yüksek olan Planet Gold Rush'ı sakın kaçırmayın. Çocuklarınızın da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Planet Gold Rush'ı mutlaka denemelisiniz.

Planet Gold Rush oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Planet Gold Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Planet Gold Rush, kendi madeninizi inşa ettiğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunudur.

Planet Gold Rush, iPhone ve iPad cihazlarınızda keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir madencilik oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda kendi maden tesisinizi kurarak altın bulmaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunu olan Planet Gold Rush, kendi maden tesisinizi kurup işlettiğiniz bir oyundur. Oyunda maden arayarak bulduklarınızı işliyor ve altınları bulmaya çalışıyorsunuz. Altınları biriktirerek yeni madenler açıyor ve böylece daha zengin olabiliyorsunuz. Mükemmel bir deneyim sunan oyunun sürükleyiciliği de bir hayli fazla. Yüksek kaliteli grafiklere sahip olan Planet Gold Rush'ı mutlaka denemeniz gerekiyor diyebilirim. Öte yandan renkli atmosferiyle de bağımlılık etkisi bir hayli yüksek olan Planet Gold Rush'ı sakın kaçırmayın. Eğer simülasyon oyunlarını seviyorsanız bu oyun tam size göre. İyi kurgulanmış öyküsü ve gelişmiş kontrol sistemleriyle Planet Gold Rush'ı kaçırmayın.

Çocuklarınızın da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Planet Gold Rush'ı mutlaka denemelisiniz. Planet Gold Rush oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Westbound: Gold Rush

    Westbound: Gold Rush, kendi ufak şehrinizi kurarak altın toplama amacı edineceğiniz eğlenceli ve keyifli bir Android oyunu.
  • Planet of Cubes: Multi Craft

    Planet of Cubes: Multi Craft, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunudur.
  • Fishing Planet APK

    Akıllı telefonlarınızda balık tutma keyfi yaşayacağınız Fishing Planet APK, muhteşem grafikleri ve oyun fiziğiyle birlikte karşımıza çıkıyor.
  • Groove Planet

    Groove Planet, müziğin temposuna ayak uydurarak ilerlediğiniz bir şehir kurma oyunu.
  • Cat Planet-Poo Poo

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Traffic Rush

    Traffic Rush'ta trafiğin düzenli bir şekilde akmasını sağlıyoruz.
  • Idle Planet Miner

    Farklı gezegenlerden değerli taşlar çıkarabileceğiniz eğlenceli bir maden bulma oyunudur.
  • Prison Planet

    Galaksiler arası yolculuk yaprak uzaylıları toplayarak esir alacağınız eğlenceli bir oyundur.