Plantiary - Bitki Tanıma

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4.3/5 ZİYARETÇİ
307 TOPLAM İNDİRME

Plantiary - Bitki Tanıma ile çiçeklerinizin bakımlarını takip edebilirsiniz.

Black tarafından Android akıllı telefon ve tabletler için geliştirilen Plantiary - Bitki Tanıma, eğitim uygulamaları arasında yer alıyor. Google Play üzerinde kullanıcılarla buluşan ve geniş kitleler tarafından aktif olarak kullanılan Plantiary kullanıcılarına bitkileri tanıma ve takip etme fırsatı veriyor. Uygulama ile takip edeceğimiz bitkiyi taratıyor, onun hakkında bilgi sahibi olabiliyor, bakımı için hatırlatıcı ekleyebilir ve sonuçları kaydedebiliyoruz. Sulama ve bakım için bizleri uyaracak olan Plantiary, bizlere benzersiz bahçeler oluşturup takip etme konusunda epey yardıcı olacak.

Plantiary Özellikleri

  • İngilizce kullanım,
  • Bitki bakım hatırlatıcı,
  • Bitki tarama ve bilgi edinme,
  • Not tutma,
  • Çeşitli ipuçları,

Çiçeklerimizi ya da diğer bitkilerin fotoğraflarını çekip bakımlarını takip etme fırsatı yakalayacağımız Plantiary'de pek çok özellik yer alıyor. Bitkilerimiz hakkında notlar tutabileceğimiz uygulama da özel bir hatırlatıcı da yer alıyor. Bu hatırlatıcı sayesinde bitkilerimizin su zamanlarını unutmayacağımız gibi gelişimlerini de not edebileceğiz. Çeşitli ipuçları ile de sık sık bilgilendirileceğimiz Android uygulama da bakım geçmişimizi de dilediğimiz zaman görüntüleyebileceğiz. Çektiğimiz çiçek resimlerine konum ekleme özelliği de uygulama içerisinde bulunuyor. Hızlı ekleme özelliği sayesinde saniyeler içerisinde çiçeklerimizin fotoğrafını çekecek ve listemize ekleyeceğiz. Sade bir tasarıma sahip olan Plantiary - Bitki Tanıma bitkilerimizi canlı tutmak için bizlere pek çok seçenek sunuyor.

Plantiary - Bitki Tanıma İndir

İngilizce dil desteği ile kullanılabilen Plantiary - Bitki Tanıma ücretsiz olarak yayınlandı. Google Play üzerinde dağıtılan ve 100 bin indirmeyi geçen uygulama, basit yapısı sayesinde kullanıcıları yormadan kullanım sunuyor. Uygulamayı hemen indirip bitkilerinizin takibini yapmaya başlayabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Plantiary - Bitki Tanıma

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME

Plantiary - Bitki Tanıma sayesinde bitkilerinizin bakımını asla unutmayacaksınız.

Eğer yoğun bir iş hayatınız ya da tempolu bir yaşamınız var ise çoğu zaman yapacaklarınızı unutuyorsunuzdur. Pek çok hatırlatıcı ve yapılacaklar uygulaması hayatı yoğun kişiler tarafından kullanılıyor. Patronlar hatırlatıcı olarak asistanlarından ya da sekreterlerinden destek alırken pek çok insan da çeşitli uygulamalar aralığı ile hem yapacakları şeyleri unutmuyor hem de ne zaman yapacaklarını takip edebiliyorlar. Android ve iOS platformunda ücretsiz olarak yayınlanan ve eğitim uygulamaları arasına katılan Plantiary - Bitki Tanıma uygulaması da bir nevi olarak hatırlatıcı görevi görüyor. Kullanıcılarına beslemek istedikleri çiçekler hakkında pek çok ipucu veren, onları ne zaman sulayacaklarını, ne zaman bakım yapacaklarını söyleyen uygulama 100 binden fazla kullanıcı tarafından kullanılıyor.

Plantiary - Bitki Tanıma Özellikleri

  • Bitki tarama,
  • Sulama ve bakım hatırlatıcısı,
  • Bitkiler hakkında not tutma,
  • Basit bir kullanım,
  • İngilizce dil desteği,

Oldukça basit bir kullanıma sahip olan Plantiary - Bitki Tanıma ile bakmak istediğiniz çiçekleri adeta kontrol altına alacaksınız. Uygulamanın kullanımından bahsedecek olursak yapacaklarınız çok basit. Öncelikle beslemek istediğiniz çiçeğin fotoğrafını çekerek uygulamada taratacaksınız. Bu işlemin ardından çektiğiniz resim bitkilerinizin listesinde belirecek. Çiçeklerinize ya da bitkilerinize dair notları bu kısımda tutabilir, bakım saatlerini takip edebilir ve dilerseniz de bu ilgileri değiştirebilirsiniz. Bitkilerinizin ne zaman güneşe ihtiyaç duyacağını, ne zaman suya ihtiyaç duyacağınızı uygulama otomatik olarak sizler ile paylaşacak. Hatırlatıcılar eşliğinde bitkilerinizin bakımlarını unutmayacak, onların hep canlı kalmasını sağlayabileceksiniz. 

Plantiary - Bitki Tanıma İndir

Android platformu için Google Play üzerinde lansmana çıkan Plantiary - Bitki Tanıma, 100 binden fazla kez indirildi. App Store üzerinde iOS kullanıcıları için de yayınlanan biki bakım uygulaması, marketlerde yükselmeye devam ediyor. Plantiary - Bitki Tanıma'yı indirebilir ve bitkilerinizin bakımlarını düzenli olarak takip edebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • iNaturalist

    iNaturalist uygulamasında çevrenizdeki bitki ve hayvanların adlarını öğrenebilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • Lingusta Metodu

    İngilizce eğitim uygulaması
  • Türk Tarihi

    Türk Tarihi uygulaması, geçmişteki tüm Türk devletleri hakkında detaylı bilgiler öğrenebilmenizi sağlıyor.
  • Vocaberry

    Vocaberry uygulaması, vokal ve diğer müzik konularında sizlere kapsamlı bir eğitim sunuyor.
  • ZipGrade

    ZipGrade uygulaması ile öğrencilerinize çoktan seçmeli sınavlar yaparak kağıtları kolayca okuyabilirsiniz.
  • Benim Hocam Mobil

    Benim Hocam Mobil uygulaması, sınavlara hazırlanmanızda sizlere yardımcı olabilecek içerikler sunuyor.
  • Biyoloji Portalı

    Biyoloji Portalı uygulaması, lise öğrencilerine hem okul hem de üniversite sınavlarına hazırlıkta kolaylık sağlıyor.