Plants vs. Zombies

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
565,624 TOPLAM İNDİRME
40.8 MB DOSYA BOYUTU

Dünyayı ele geçirmeye evinizin bahçesinden başlamak isteyen zombilere karşı tek savunma silahınız bahçenizde yetiştireceğiniz bitkiler olacak.

Dünyayı ele geçirmeye çalışan birbirinden garip ve komik zombiler, önce sizin bahçenizi ele geçirmeye çalışıyorlar. Siz de zombilere karşı tek silah olan bitkileri kullanarak düşmanlarınızı evden uzak tutmaya çalışıyorsunuz. Renkli içerikleri ile oyunculara eğlenceli ve bir o kadar da aksiyonlu anlar yaşatan başarılı oyun, günümüzde hala geniş bir kitle tarafından oynanmaya devam ediliyor. Başarılı satışlar gerçekleştirmeye devam eden oyun, her kesimden oyuncuya hitap ediyor.

PopCap'ın yarattığı farklı ve eğlenceli bir oyun olan Plants vs. Zombies, zombi oyunlarına farklı bir heyecan getiriyor. Kokuşmuş zombilere karşı sağlıklı bitkiler ile savunma kuracağınız oyunda geliştireceğiniz savunma stratejileri büyük önem taşıyor. Bölümler ilerledikçe birbirinden varklı bitkiler, sürekli güçlenen zombilere karşı en büyük savunmanız. Kafasında trafik konisi bulunan, sırıkla atlama sporcusu olan ve hatta buz kızağı yapan zombilere karşı koyacağınız eğlenceli bir oyun olan Plants vs. Zombies ile çok eğlenceli saatler geçirebilirsiniz.

Sadece fareniz ile oynayacağınız oyun müzikleri ve görsel arayüzü ile de eğlenceli bir hava sunuyor.

Versiyon 1.3'e eklenen özellikler:

- 20 farklı yeni bölüm
- Zombatar bölümü ile kendi zombinizi yaratabilme
- Achievement bölümü ile yeni özellikler kazanabilme 

En iyi Zombi Oyunları

Deniz Gür

Plants vs. Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4.7/5 ZİYARETÇİ
19,793 TOPLAM İNDİRME
95 MB DOSYA BOYUTU

Plants vs Zombies APK Android oyununda yetiştirdiğiniz bitkilerle zombileri yok ediyorsunuz. Bitkiler Zombilere Karşı oyunu ücretsiz!

Plants vs Zombies Free APK Android oyunda bitkiler zombilere karşı savaşıyor! 30 kez yılın oyunu ödülünü kazanan Plants vs Zombies APK Türkçe adıyla Bitkiler Zombilere Karşı oyununu ücretsiz olarak Android telefonunuza indirebilirsiniz.

Zombilerle mücadele mobil dünyada devam ediyor. Bağımlılık yaratan Plants vs Zombies APK Android oyununda amacınız zombilere geçit vermeden en güzel bahçeyi yetiştirmek. PopCap'ın yarattığı farklı ve eğlenceli bir oyun olan Plants vs Zombies'i android cihaz sahipleri severeek oynayacak.

Kokuşmuş zombilere karşı sağlıklı bitkiler ile savunma kuracağınız oyunda geliştireceğiniz savunma stratejileri büyük önem taşıyor. Bölümler ilerledikçe birbirinden varklı bitkiler, sürekli güçlenen zombilere karşı en büyük savunmanız. Kafasında trafik konisi bulunan, sırıkla atlama sporcusu olan ve hatta buz kızağı yapan zombilere karşı koyacağınız eğlenceli bir oyun olan Plants vs. Zombies ile çok eğlenceli saatler geçirebilirsiniz.

Plants vs Zombies APK İndir

Eğlenceyi seven zombi çetesi evinizi istila etmek üzereyken bitkilerinizi beslemeye hazır olun. Kapınızı kırmadan önce 26 tür zombiyi parçalamak için bezelye atıcılar, cevizler, kiraz bombaları ve daha fazlası gibi 49 zombi öldüren bitkiden oluşan cephaneliğinizi kullanın. 50 bölüm içeren macera modunda gece, gündüz, siste, yüzme havuzunda, çatıda, her yerde her zaman mücadele edin. Hayatta kalma modunda sürekli gelen zombi dalgasını savuşturun. Bitkilerinizle zombilere karşı ne kadar dayanabilirsiniz? Sırıkla yüksek atlayan, şnorkelle yüzen, kafasına kova geçiren dahil 26 eğlenceli yürüyen ölüyle savaşın. Her birinin kendine özgü becerisi var; bu yüzden hepsiyle savaşmak için hızlı düşünün ve daha hızlı bitki yetiştirin.

Sınırlı yeşillik ve tohum kaynağınızı nasıl kullandığınıza dikkat edin. Zombiler beyinleri o kadar çok severler ki evinize girmek için her yolu denerler; zıplarlar, koşarlar, dans ederler, yüzerler ve hatta bitkileri yerler. Stratejinizi planlamanıza yardımcı olacak tüm zombiler ve bitkiler hakkında daha fazla bilgi almak için takvimi açın.

Bir evcil hayvan salyangozu, güçlendirmeler ve daha fazlasını coinlere ihtiyacınız olacak. İlerleyerek 49 güçlü uzun ömürlü bitki kazanın. Zombileri yok etme hünerinizi sergileyin ve 46 harika başarımı kazanın.

  • 30’dan fazla yılın oyunu ödülünü kazandı!
  • 50 macera dolu bölümde zombileri öldürün.
  • Kendi bahçenizde bitkileri büyütün.
  • Son hayatta kalan oyun paketi ve 22 mini oyun
  • 46 başarım kazanın.
Yeşim Halıcı

Plants vs. Zombies

x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
22,482 TOPLAM İNDİRME
72.3 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad için geliştirilen Plants vs. Zombies, bitklilerle zombilerin eve yaklaşmasına karşı koyulan eğlenceli bir oyun.

PopCap'ın yarattığı farklı ve eğlenceli bir oyun olan Plants vs. Zombies, Plants vs. Zombies isimli oyunun iPhone ve iPad için üretilmiş sürümüdür.

Kokuşmuş zombilere karşı sağlıklı bitkiler ile savunma kuracağınız oyunda geliştireceğiniz savunma stratejileri büyük önem taşıyor. Bölümler ilerledikçe birbirinden varklı bitkiler, sürekli güçlenen zombilere karşı en büyük savunmanız. Kafasında trafik konisi bulunan, sırıkla atlama sporcusu olan ve hatta buz kızağı yapan zombilere karşı koyacağınız eğlenceli bir oyun olan Plants vs. Zombies Mobil ile çok eğlenceli saatler geçirebilirsiniz.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Plants vs Zombies

    Chrome Web tarayıcınızla zombilere karşı mücadele verin.
  • Samurai vs Zombies Defense

    Samurai vs Zombies Defense hoş grafiklere sahip bir Windows 8 oyunudur
  • Rage Against The Zombies

    Rage Against The Zombies bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur
  • Pixel Zombies

    Pixel Zombies, gece - gündüz dolaşan zombileri temizlemeye çalıştığınız eğlenceli bir oyun.
  • Zombies Monsters Robots

    Zombies Monsters Robots sınırsız aksiyon barındıran bir online TPS oyunudur
  • Counter-Strike Nexon: Zombies

    Counter-Strike Nexon: Zombies klasik FPS oyununun zombilerle zenginleştirilmiş versiyonudur.
  • Dawn of the killer zombies

    Dawn of the killer zombies FPS türünde bir zombi oyunudur
  • Zombies Ate My Pizza

    Zombies Ate My Pizza, R2 Games tarafından hazırlanan eğlenceli ve yani bir MMO zombi vurma oyunudur.