Platform Panic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
154 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Platform Panic adından da anlaşılacağı gibi bir platform oyunu ve tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Platform Panic, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir platform oyunu olarak ilgi topluyor. Tamamen ücretsiz olarak indirilebilen bu oyun retro atmosferi ile dikkat çeken bu oyun, türün hayranları tarafından beğeniyle oynanacaktır.

Oyunun en fazla dikkat çeken noktaları arasında kontrol mekanizması yer alıyor. Dokunmatik ekranların kısıtlı kabiliyetlerinden sonuna kadar faydalanan bu oyunda yer alan kontrol mekanizması parmakları ekranda sürükleme dinamiklerine dayanıyor. Ekranda herhangi bir buton mevcut değil. Karakterleri yönlendirmek için parmaklarımızı gitmelerini istediğimiz yöne doğru sürüklemek yetiyor.

Klasik platform oyunlarında olduğu gibi Platform Panic'te de bölümler esnasında birçok tehlikeyle karşı karşıya geliyoruz. Bunlardan kaçınmak için son derece hızlı hareket etmeliyiz. Grafiklere ve retro atmosfere ek olarak chiptune ses efektleriyle zenginleştirilen oyun bu tarz oyunlardan keyif alan herkesin denemesi gereken türden bir yapım.

Emircan Erdoğan

Platform Panic

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
131 TOPLAM İNDİRME
29.9 MB DOSYA BOYUTU

Platform Panic ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir platform oyunudur.

Platform Panic hem iPhone hem de iPad cihazlarımıza indirebileceğimiz eğlenceli bir mobil platform oyunu olarak öne çıkıyor. Retro görsellerle ortaya orijinal bir atmsofer çıkaran oyunda tehlikelerle dolu bölümleri tamamlamaya çalışıyoruz.

Oyunun en iyi taraflarından bir tanesi de kontrolleri. Gerçekten iPhone'un görece olarak küçük ekranında oynadığımızda bile kontrolleri rahatlıkla kullanabildik. Oyunda bölümler aşama aşama geliyor. Yani tüm bölüm ekranda değil, kapılardan geçerek bir sonraki aşamaya geçebiliyoruz. Elbette bu esnada karşımıza çok sayıda düşman çıkıyor ve diğer türden engeller geliyor. Bunlara değdiğimiz anda kaybediyoruz.

Platform Panic'te çok sayıda bölüm bulunuyor ve bu bölümlerin her biri farklı yapılara sahip oldukları için oyun asla monotonlaşmıyor. Ücretsiz olmasının kaçınılmaz bir sonucu olarak uygulama içi satın almalara sahip. Bunları satın almak zorunlu değil.

Eğer siz de platform türü oyunlardan keyif alıyorsanız Platform Panic mutlaka denemeniz gereken yapımlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Panic: Gizli Görev

    PANIC: Gizli Görev, Android işletim sistemiyle çalışan cihazlar üzerine oynanabilen bir tür yerli aksiyon oyunudur.
  • Panic Flight

    Panic Flight bol eğlence sunan ücretsiz bir Android oyunudur
  • Pancake Panic

    Pancake Panic, hızlı, eğlenceli ve bağımlılık yapan oynanış sunan Android oyunları arasında ve ücretsiz.
  • Restroom Panic

    Restroom Panic ilginç ve eğlenceli bir Android oyunudur
  • Zombie Puzzle Panic

    Zombie Puzzle Panic eşleştirme oyunlarından hoşlananların denemesi gereken bir seçenek.
  • My Panic Alarm

    My Panic Alarm sayesinde rahatsız edici sesler çıkartıp saldırganın dikkatini dağıtabiliyoruz.
  • Push Panic

    Renklerin ve aksiyonun eksik olmadığı Push Panic, kısa zamanda hızlı karar vermenizi gerketiren bir puzzle oyunu. Hem kafa hem refleks çalıştırmaya hazır olun.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada