Plesk Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Plesk Manager ile Linux ve Windows işletim sistemi üzerine kurulu sunucularınızı mobil cihazınızdan yönetebilirsiniz.

Plesk Manager, Windows ve Linux işletim sistemlerine kurulabilen popüler web sunucu kontrol paneli Parallels Plesk kullanıcılarına sunulmuş olan bir mobil uygulamadır. Parallels Plesk 11.0 ve daha üzeri sürümle uyumlu olan uygulama ile sunucunuz hakkında önemli bilgilere Android telefonunuzdan erişebilir, temel yönetici işlevlerini yerine getirebilirsiniz.

Android 2.1 ve üzeri işletim sistemi üzerinde çalışan telefonunuz üzerinden de artık Parallels Plesk sunucularını kontrol etmeniz mümkün. Yönetici yetkisine sahip biri olarak sunucu hakkında bilgileri (Hangi işletim üzerinde kurulu olduğundan Parallels Plesk sürümüne kadar her şeyi öğrenebilirsiniz.) görüntüleyebilir, sunucunuzda her şeyin yolunda olup olmadığını öğrenebilir, sunucularınızı yeniden başlatabilir, dilediğiniz sunucudaki servisleri durdurabilir ve başlatabilir, hata kayıtlarına bakabilir, Parallels Plesk’e yönetici erişimini kısıtlayabilirsiniz.

cPanel yerine Plesk’i tercih edenlerdenseniz web sunucularınızı nerede olursanız olun yönetmenizi izin veren Plesk Manager kesinlikle telefonunuzda bulunmalı.

Erkan Calp

Plesk Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

Plesk Manager, Plesk sunucularınızı iPhone ve iPad'inizden yönetme kolaylığı sunan resmi bir uygulamadır.

Windows ve Linux için lider web sunucu kontrol paneli Parallels Plesk’in iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırladığı resmi uygulaması ile sunucular üzerinde pek çok işlem akıllı telefon / tablet üzerinden rahatlıkla gerçekleştirilebiliyor.

Sunucu servislerini listeleme, sunucular hakkında detaylı bilgiye ulaşma, sunucu durumunu takip etme, sunucuyu baştan başlatma, sunucu servislerini durdurma ve başlatma, hata kayıtlarını görüntüleme, yönetici şifresini değiştirme, lisans anahtarı alma dahil birçok işlemi telefon ve tabletinizden yapma kolaylığı sunan Plesk Manager, tamamen ücretsiz olarak gelmektedir.
Tercihini Plesk kontrol panelinden yapanlar için büyük kolaylıklar sunan uygulama, Parallels Plesk 10.4.4 ve üzerini çalıştıran bir sunucuya gereksinim duymaktadır.

Yönetici yetkisine sahip olan biri Plesk Mobile Manager ile aşağıdaki işlemleri yapabilir:

  • Belirli sunuculardaki servislerin listesini görüntüleme
  • Sunucular hakkında bilgileri görüntüleme (İşletim sistemi, İşlemci, Parallels Plesk sürümü)
  • Sunucu durumunu görüntüleme (Ortalama İşlemci yükü, bellek tüketimi, swap kullanımı)
  • Parallels Plesk etkinliklerine abone olma, abonelikten çıkarma
  • Sunucuyu yeniden başlatma
  • Belirli sunuculardaki servisleri durdurma ve başlatma
  • Parallels Plesk erişimini ve hata kayıtlarını görüntüleme
  • Paralels Plesk’e yöneticinin erişimini kısıtlama
Erkan Calp

Plesk Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Plesk Manager uygulaması ile Plesk kontrol panelinde gerçekleştirdiğiniz temel işlevleri mobil cihazınızdan yapabilirsiniz.

Plesk Manager, Windows ve Linux işletim sistemi üzerinde kurulu Parallels Plesk sunucularınızı Windows Phone telefonunuzdan yönetme rahatlığı sunmaktadır. Yönetici yetkisi bulunan kişiye Parallels Plesk sunucuları hakkında önemli bilgilere erişme ve temel yönetici işlevlerini kontrol etme imkanı tanımaktadır.

Windows Phone’un son sürümü 8.1 ve üzeri işletim sistemli telefon ve en az Parallels Plesk 11.0’a ihtiyaç duyan Plesk Manager ile yönetici olarak birçok işlemini mobil cihazınız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Yönetici olarak yapabilecekleriniz arasında sunucu servislerini açıp kapatmak, sunucu bilgilerine ulaşmak, sunucu durumunu kontrol etmek, sunucuya yeniden başlatmak, erişimleri kısıtlamak, hata kayıtlarına erişmek bulunmaktadır.

Plesk Manager, sunucularınız üzerinde hemen her şeyi tek dokunuşla yapmanızı mümkün kılan sade ve modern tasarımlı kullanıcı arabirimi ile gelmektedir. Uygulamanın bölümlerinden kısaca bahsetmek gerekirse; Details bölümünden sunucunuz açık kalma zamanından işlemci ve bellek tüketimine kadar her şeyi grafik üzerinde görebilirsiniz. Events bölümünden hangi servislerin açık hangilerinin kapalı olduğunu, ne zaman açıldığını / kapatıldığını görebilirsiniz. Customize bölümünden servislerin başlatıldığı ve durdurulduğu zaman, lisansınızın sona erdiği zaman, alan adınızın sınırı aşıldığında, sunucu sağlık sorunu oluştuğunda bildirim alıp almayacağınızı ayarlayabilirsiniz. Actions bölümünden hata ve erişim kayıtlarına bakabilir, sunucuyu yeniden başlatabilir, ayarları değiştirebilir, servislere ilişkin ince ayarları yapabilirsiniz.

Plesk Manager, Plesk kontrol panelini tercih edenlerin mobil cihazlarında kesinlikle bulundurması gereken bir yardımcı uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Apowersoft Phone Manager

    Apowersoft Phone Manager Android cihazınız ile bilgisayarınız arasında köprü görevi gören bir mobil uygulamadır
  • Super File Manager

    Super File Manager mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir dosya yöneticisidir
  • Android Download Manager

    Android Download Manager ile Android cihazınıza farklı türde dosyaları indirebilirsiniz
  • Apk Manager

    Android Apk Manager uygulamasıyla artık apk dosyalarını kolayca tespit edebilirsiniz.
  • Download Manager for Android

    Download Manager for Android, kapsamlı bir internet gezgini ve dosya indirici.
  • Notification Manager

    Notification Manager, Android mobil cihazlarınızın bildirim ayarlarını kendi istediğiniz şekilde düzenlemenizi sağlayan ücretsiz bir uygulama.
  • Plutoie File Manager

    Android cihazlarınızda alternatif bir dosya yöneticisi uygulaması istiyorsanız, Plutoie File Manager uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Material Manager

    Material Manager ile Android cihazlarınızdaki tüm dosya ve dizinlere en hızlı ve kolay yoldan erişim sağlayabiliyorsunuz.