Plunder Pirates

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
156 TOPLAM İNDİRME

Plunder Pirates mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz korsan temalı bir strateji oyunudur

Plunder Pirates eğer Clash of Clans tarzı mobil oyunları seviyorsanız oldukça hoşunuza gidebilecek bir korsan oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan Plunder Pirates'ta maceramıza sıfırdan başlıyoruz ve kendi korsan tayfamızı oluşturarak denizlere açılıyoruz. İlk işimiz ise yerleşebileceğimiz ve yağmaladığımız ganimetleri saklayabileceğimiz bir ada keşfetmek. Bu adayı bulduktan sonra yavaş yavaş tayfamızın yaşayabileceği yerleri inşa ediyoruz ve yeni korsanları tayfamıza katarak filomuzu genişletiyoruz. Hazinelerimizi korumamız için de adamızı surlar ve toplarla çevrelememiz ve savunma sistemlerimizi güçlendirmemiz gerekiyor; çünkü diğer korsan kaptanları kolay ganimet arayışında oldukları için adamıza saldırabiliyor.

Plunder Pirates çok oyunculu olarak oynayabileceğiniz bir strateji oyunu. Online altyapıya sahip olan oyunda her oyuncu kendi adasını inşa edebilmekte ve sonrasında denizlere açılarak diğer oyuncuların adalarına saldırabilmekte. Oyunda kaynak yağmaladıkça yeni birimler üretebiliyor, tayfanızı ve filonuzu geliştirebiliyorsunuz. Dilerseniz arkadaşlarınızla loncalarınızı kurabilir ve birlikte denizleri fethedebilirsiniz.

Plunder Pirates oldukça kaliteli grafiklerle donatılmış bir oyun. Eğer korsan temalı bir Clash of Clans oynamak isterseniz Plunder Pirates'ı deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Plunder Pirates

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
233 TOPLAM İNDİRME
97.2 MB DOSYA BOYUTU

Plunder Pirates korsan temasına sahip olan bir strateji oyunudur

Plunder Pirates, Angry Birds'ün yaratıcısı olan Rovio tarafından yayınlanmış olan yeni bir mobil strateji oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir korsan oyunu olan Plunder Pirates'ta oyuncular bir korsan kaptanı olarak yedi denizlere açılıyorlar ve tarihin en korkulan korsanı olmak için mücadele veriyorlar. Plunder Pirates'ta tek yapmamız gereken düşmanlarımıza saldırmak ve gemilerini yağmalamak değil; çünkü korsanlar intikam için yaşarlar ve düşmanlarından intikam alana kadar durmazlar. Bu nedenle kendimizi de savunmamız gerekmekte.

Plunder Pirates'ta oyuna kendi korsan adamızı inşa ederek başlıyoruz. Korsan adamız kendi korsan tayfamızı yetiştirmemiz için bize gerekli kaynakları sunuyor. Adamızın savunması oldukça önemli; çünkü diğer korsanlar kaynaklarınızı yağmalamak için fırsat kollamakta. İnternet üzerinden oynanan bir online strateji oyunu olan Plunder Pirates diğer oyuncuların adalarına ve korsan gemilerine de saldırmanıza imkan vermekte. Oyunda başarı kazandıkça tayfanızı ve korsan adanızı geliştirip güçlendirebilmektesiniz.

Plunder Pirates'ta adanızı kullanışlı kamera yapısı sayesinde 360 derece görüntüleyebiliyorsunuz. Vahşi denizleri ve hazineleri keşfedebildiğiniz oyunda loncalar kurabilmekte ve diğer oyuncularla ittifaklar oluşturabilmektesiniz. Sevimli ve yüksek kaliteli grafiklere sahip olan Plunder Pirates görsel olarak da tatmin edici seviyede.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pirates of the Caribbean : Tides of War

    Pirates of the Caribbean : Tides of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Pirates of Everseas

    Pirates of Everseas, hem karada hem de denizde üstünlük kurmanız gereken bir korsancılık oyunu.
  • Kingdom of Pirates

    Kingdom of Pirates, korsan krallığınızı kurup yönettiğiniz bir Android oyunu.
  • Assassin's Creed Pirates APK

    Assassin's Creed Pirates, deniz savaşlarına odaklanan korsan oyunudur. Assassin's Creed Pirates APK olarak Android telefonlara indirilebilir.
  • Myth of Pirates

    Myth of Pirates ücretsiz bir Android oyunudur
  • Blocky Pirates

    Blocky Pirates, korsanları kontrol ettiğiniz aksiyon macera türünde Android oyunu.
  • Ninja Time Pirates

    Son derece başarılı bir RPG olan Ninja Time Pirates'ta zamanda yolculuk ederek düşman birimlerine karşı koymaya çalışıyoruz.
  • Star Pirates Infinity

    Star Pirates Infinity CCG, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur.