Pocket Mine 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
125 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Pocket Mine 2, uzun süre boyunca sıkılmadan oynayabileceğiniz bir madencilik oyunu.

Pocket Mine 2, Android işletim sistemine sahip tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir madencilik oyunu olarak tanımlanabilir. Tamamen ücretsiz olarak sunulan Pocket Mine 2, ilk oyunun üzerine epey bir özellik koymuş bir şekilde karşımıza çıktı. Açıkçası ilk oyun da epey eğlenceliydi fakat bu sefer çok daha sürükleyici ve uzun soluklu bir deneyim sunuluyor.

Pocket Mine 2'de tıpkı ilk oyundaki gibi yine kazmasını eline alıp yerin derinliklerine doğru kazmaya başlayan karakterin kontrolünü ele alıyoruz. Basit dokunma hareketleri ile yönetebildiğimi bu karakterin temel amacı değerli materyalleri toplamak ve bunları nakit paraya çevirmek. Yerin altı sürprizlerle dolu olduğu için karşımıza ne çıkacağı belli olmuyor. Bazen çok değerli bazen de aşırı değersiz materyallerle karşılaşabiliyoruz.

Paramızı biriktirdikçe kendimize yeni ekipmanlar alabiliyoruz. Güçlü ekipmanlar daha derinlere kazmamızı sağlıyorlar. Ne kadar derine inersek değerli obje bulma şansımız da aynı ölçüde artıyor. Bu tarz oyunlarda görmeye alışkın olduğumuz bonuslar ve güçlendiriciler Pocket Mine 2'de de mevcut. Bu öğeler bölümler esnasında hatırı sayılı avantaj elde etmemizi sağlıyorlar.

Genel olarak eğlenceli bir oyun deneyimi sunan Pocket Mine 2 kesinlikle uzun süreli oynanabilecek bir oyun.

Emircan Erdoğan

Pocket Mine 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
92.6 MB DOSYA BOYUTU

Pocket Mine 2, yerin altını kazarak değerli materyaller çıkartmayı amaçladığımız eğlenceli bir oyun.

Pocket Mine 2, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli ve sürükleyici bir madencilik oyunu olarak dikkat çekiyor. İlk oyunun üzerine epey bir özellik koymuş halde karşımıza çıkan Pocket Mine 2'de maceraya kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Birinci oyunu oynamayanlar için kısa bir hatırlatma yapalım. Pocket Mine'da yeraltını kazarak değerli materyalleri çıkartmayı amaçlayan bir karakterin kontrolünü ele alıyoruz. Fakat bu görev hiç de kolay bir işleyişe sahip değil çünkü yerin altı beklenmedik sürprizlerle dolu.

Değerli materyalleri toplayıp yeryüzüne çıkarttıkça maddi yönden zenginleşiyoruz ve kendimize yeni ekipmanlar alabilecek düzeye erişiyoruz. Yeni ekipmanlar aldıkça gücümüz de yükseldiği için daha derine kazabilme şansına sahip oluyoruz.

Oyunun en önemli özelliklerinden biri de karakterimizi dilediğimiz gibi giydirebilme şansına sahip olmamız. Bu özellikle birlikte karakterimizi kendi zevkimize göre kişiselleştirebiliyor, daha orijinal bir duruş sergileyebiliyoruz. Dikkatimizi çeken diğer önemli bir özellik ise arkadaşlarımızla ekipman alışverişi yapabilmemiz. Bu sayede bizde olmayan ekipmanları kolayca elde edebiliyoruz. Arkadaşlarımızla etkileşime girebildiğimiz için oyundan aldığımız keyif de artıyor.

Genel olarak Pocket Mine 2, ilk oyunun üzerine fazlasıyla özellik koymuş ve bu haliyle çok daha iyi olmuş. Uzun süre boyunca sıkılmadan oynayabileceğiniz bir oyun arıyorsanız Pocket Mine 2'yi denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pocket Mine 3

    Pocket Mine 3, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve bir madenci olarak derinlerdeki dünyayı keşfedeceğiniz keyifli bir aksiyon oyunudur.
  • Pocket Mine

    Pocket Mine, tamamen ücretsiz olarak sunulan bir arcade oyun. Oyunda yerin derinliklerine inerek değerli materyalleri çıkartmaya çalışıyoruz.
  • Mine Blitz

    Mine Blitz, altınları toplayarak ilerlediğiniz aksiyon yüklü madencilik oyunu.
  • Mine Quest 2

    Mine Quest 2, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Toby: The Secret Mine

    Toby: The Secret Mine mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Endless Mine

    Endless Mine, iki boyutlu retro görsellere sahip hayatta kalma oyunu.
  • Pocket Gunfighters

    Pocket Gunfighters ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Pocket Fleet

    Pocket Fleet Android için geliştirilen çok oyunculu bir uzay savaşı oyunudur.