Pocket Planes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Pocket Planes'teki amacımız uçak filomuzu en verimli şekilde yönetebilmek.

Pocket Planes ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur. Tiny Tower'ın da üreticisi olan ünlü Mobage firması tarafından tasarlanan bu oyunda içinde birçok uçağın görev yaptığı filomuzu yönetmeye çalışıyoruz.

Oyun grafik olarak son derece basit ve sade bir tasarıma sahip. Fakat bu durum özensizlikten ziyade konsepte uygun olması için düşünülmüş ve bana kalırsa çok da iyi olmuş. Bu grafikler oyuna farklı bir hava katıyor ve keyif faktörünü artırıyor.

Filomuzda yer alan uçaklar tam 250 farklı şehre kargo ve yolcu taşıyor. Bölümleri geçip ilerledikçe açılan yeni uçakları filomuza ekleyebiliyor ve servis alanımızı genişletebiliyoruz. Buna ek olarak oyunda yer alan tüm uçaklar ve mürettebat kişiselleştirilebiliyor. Yani uçağınızı dilediğiniz gibi boyayabilir ve pilotlarınızı üniformalarını dilediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz.

Oyunun en önemli kısmı ise oyuncular arasında sosyal etkileşim sağlaması. Filonuzda olmayan parçaları arkadaşlarınızla değiş tokuş yapabilir veya dünya çapındaki etkinliklere katılım gösterebilirsiniz.

Simülasyon oyunlarından hoşlanıyorsanız Pocket Planes denemeniz gereken oyunlardan birisi ve tamamen ücretsiz!

Emircan Erdoğan

Pocket Planes

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
20.8 MB DOSYA BOYUTU

Pocket Planes'te kendi havayolu şirketimizi düzgün bir şekilde işletmeye ve şirketi büyütmeye çabalıyoruz.

Pocket Planes, iOS işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz keyifli ve sürükleyici bir simülasyon oyunu olarak tanımlanabilir.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda benzersiz bir simülasyon deneyimi yaşıyoruz. Oyundaki temel görevimiz havayolu şirketimizi düzgün bir şekilde işletmek ve şirketi büyütmek. Elbette bu pek kolay olmuyor çünkü oyunda beklenmedik zamanlarda beklenmedik problemler meydana geliyor. Haliyle işlerimiz de aksıyor.

Oyunda toplamda 250 farklı şehir var ve bu şehirlerin hepsine ulaşmamız gerekiyor. Dolayısıyla adım atmakta geç kalmadan hemen şirketi büyütme yoluna gitmeliyiz. Yeni uçaklar satın almalı ve tesislerimizde iş vermek üzere yeni personeller bulmalıyız. Bu işlerim tüm yönetim faaliyetleri ve süreçleri bizim elimizden geçiyor. Dolayısıyla süreçlerde meydana gelebilecek bir sıkıntı şirketin büyümesi üzerinde olumsuz etkiye sahip oluyor.

Oyunun en güzel yanlarından biri de arkadaşlarımızla mücadele etmemize olanak sağlaması. Arkadaşlarımızla uçak alışverişi yapabilir ve sahip olmadığımız parçaları elimizde fazla olanlarla değiş-tokuş yaparak elde edebiliriz.

Genel olarak olarak eğlenceli bir deneyim sunan Pocket Planes uzun soluklu bir oyun arayanların mutlaka göz atması gereken seçeneklerden biri. Açıkçası ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu arıyorsanız Pocket Planes beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pocket Tower

    Pocket Tower, kendinize gökdelen inşa etmenizi ve bu gökdelende ticaret yapmanızı amaçlayan bir simülasyon oyunudur.
  • Pocket Hospital

    Pocket Hospital, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve kendinize ait bir sağlık tesisi inşa ederek sıkılmadan oynayacağınız simülasyon tarzı bir mobil oyundur.
  • Pocket Arcade Story

    Pocket Arcade Story ile Android cihazlarınızda çocukluğunuza dönün, kendi atari salonunuzu kurun.
  • Pocket Build

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Pocket City

    Eşsiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Papery Planes

    Papery Planes, Android telefonda keyifle oynayacağınız kağıt uçak uçurma oyunu.
  • Paper Planes

    Paper Planes, kağıt uçak vasıtasıyla insanları bir araya toplayan sosyal ağ uygulaması.
  • Pets & Planes

    Yerli bir oyun olan Pets & Planes, akrobasi uçuşlarını eğlence dozu yüksek bir oyun tarzıyla ve ince düşünülmüş bir oynanabilirlikle sunuyor.