Poco: Puzzle Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME

Andoid tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Poco: Puzzle Game mobil oyunu, basit ancak usta olması zor bir tür bulmaca oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Poco: Puzzle Game mobil oyunu, son derece basit ancak bağımlılık yaratma potansiyeli olan eğlenceli bir tür bulmaca oyunudur.

Poco: Puzzle Game mobil oyununda efsane oyun Tetris’ten esintiler göreceksiniz. Oyunun temel amacı oyun alanında yer alan baloncukları yok etmek. Bunu yaparken de Tetris’teki şekillere benzer şekillerde kırıcılar kullanacaksınız. Söz konusu şekli en doğru pozisyonda ayarlayıp bir sonraki hamlenize de yer yapmalısınız.

Oyun alanında yer alan bombaları aktifleştirerek de şekil gelmesi mümkün olmayan yerleri temizler ve bölümü geçersiniz. Poco: Puzzle Game mobil oyununda hiçbir şekilde zaman baskısı olmayacak. Ancak hamlelerinizi ileriyi görerek yapmalısınız. Bu yüzden de acele etmemek önemli. Çeşitli jokerlerle de işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Ayrıca Facebook ile entegre olarak arkadaşlarınızla yarışabilirsiniz. Oynaması son derece keyifli olan Poco: Puzzle Game mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Poco: Puzzle Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
92.1 MB DOSYA BOYUTU

Efsaneler arasında yerini alan Tetris oyunundan ögeler içeren Poco: Puzzle Game mobil oyununda sade ama etkileyici bir bulmaca oyununa tanık olacaksınız.

Poco: Puzzle Game mobil oyunu bağımlılık yapacak kalitede bir bulmaca oyunudur. Son derece sade ve basit prensiplerle kurulu olmasına rağmen kullanıcılar bazen ummadığı kadar zorlanabilirler. Oyun ilk bakışta klasikler arasına girmiş olan Tetris oyununu andırıyor. Gerçekten de Tetris’teki şekilleri oyunda görüyorsunuz ki amaç olarak da benzeşiyorlar.

Poco: Puzzle Game mobil oyununda ekranda beliren şekilleri bir kalıp olarak düşünürseniz o kalıbı kullanarak oyun alanındaki baloncukları yok edeceksiniz. Zaten kalıp da o baloncuklardan oluştuğu için kafanız karışmayacak. Ancak ekrandaki tüm baloncukları bitirmeniz için kalıpların tamamen yok edebileceği şekilde ilerlemeniz son derece önemli. Oyunda yer alan bombaları kullanarak da geniş alanları patlatabilir ve kıyıda köşede kalmış baloncukları da böylece halledebilirsiniz. Oyunda Facebook arkadaşlarınızla da yarışarak rekabet yaratabilirsiniz. Keyifle oynayacağınız Poco: Puzzle Game mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • LOLO : Puzzle Game

    LOLO : Puzzle Game, Andorid işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde zevkle oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • 2048 Number Puzzle Game

    2048 Number Puzzle Game, son zamanlarda popüler olmaya başlayan 2048 bulmaca oyununu oynayabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir uygulamadır.
  • UP 9 - Hexa Puzzle!

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu
  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu
  • Emoji Puzzle!

    Emoji Puzzle! İndir Android: Google Play'de en çok indirilip oynanan emojili bulmaca oyunu
  • Puzzle Island: Match 3 Game

    Adamızı geliştirmeye çalışacağız.
  • Woody Block Puzzle

    Woody Block Puzzle oyununda, sırayla gelen ahşap blokları uygun şekilde dizerek yapbozu temizlemeniz gerekiyor.