Point To Point

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
238 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Point To Point, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz sayı tabanlı grafiksel bir bulmaca oyunudur.

Point To Point, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz rakamlara ve matematiksel işlemlere dayanan benzersiz bir bulmaca oyunudur.

Matematiksel düşünce yardımıyla birbirine bağlanması gereken noktaların bir arada yer aldığı oyun, farklı bir bulmaca ve zeka oyunu deneyimini kullanıcılara sunmaktadır.

Oyunda amacınız üzerinde farklı rakamlar yazan numaraların olduğu noktalar arasında gerekli bağlantıları kurarak, ekran üzerinde yer alan tüm rakamları sıfırlamaya çalışmaktır. Noktalar arasında bağlantı kurabilmek için yapmanız gereken tek şey; birbirine bağlamak istediğiniz iki noktaya sırasıyla dokunmak ve tam tersine bağlantıları koparmak için de aradaki çizgiyi parmağınız yardımıyla kesmektir.

Noktalar üzerinde yer alan rakamlar, o noktanın kaç adet rakamla bağlantı kurması gerektiğini göstermektedir. Diğer noktalarla arasında istenen sayıda bağlantı kurulduğu zaman, noktanın üzerinde yer alan değer 0'ı gösterecektir.

Tek değil birçok farklı çözüm yolunun yer aldığı oyunda, bölümleri ne kadar az denemeyle geçerseniz o kadar çok yıldız toplayabilirsiniz. Hatta isterseniz arkadaşlarınızla yarışabilir ve kendi yeteneklerinizi test edebilirsiniz.

Beyninizi ve görsel zekanızı oldukça zorlayacak olan bir zeka ve bulmaca oyunu olan Point To Point'i mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

Point To Point

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME

Point To Point, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz matematiksel işlemlere dayanan benzersiz bir bulmaca oyunudur.

Point To Point, iOS cihazlarınız iPhone ve iPad üzerinde oynayabileceğiniz matematiksel işlemlere ve görsel zekaya dayanan benzersiz bir bulmaca oyunudur.

Eğer matematiği ve farklı bulmaca oyunlarını seviyorsanız, mutlaka denemeniz gereken bir oyun olan Point to Point'i oynarken dakikaların hatta saatlerin nasıl geçtiğini fark etmeyeceksiniz bile.

Oyunda temel amacınız ekran üzerinde yer alan noktaları belli kurallar dahilinde en az denemeyle birleştirmeye çalışmaktır. Peki nedir bu kurallar? Ekran üzerinde yer alan her noktanın üzerinde farklı rakamlar yer almaktadır ve bu rakamlar o noktanın ekran üzerinde yer alan diğer kaç adet noktayla aralarında bağlantı olması gerektiğini göstermektedir.

Anlayacağınız ekran üzerindeki noktalar arasında bağlantılar kurmaya ve tüm noktaların üzerinde yer alan rakamları 0'lamaya çalışacağımız oyunda, sadece tek bir çözüm yolu değil, birçok çözüm yolu yer almaktadır. Bu tamamen sizin ekran üzerindeki rakamları ve bağlantıları tam anlamıyla görerek yorumlamanızla ilgili.

Matematiksel bir zeka ve bulmaca oyunu deneyimi yaşamak isteyen tüm iOS kullanıcılarının Point to Point'i mutlaka denemelerini öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Inner World

    2014 yılının en iyi Alman oyunu seçilen The Inner World, mobil platformlara gelen en iyi point and click adventure oyunlarından biri olarak dikkat çekiyor.
  • Haunted House Mysteries

    Haunted House Mysteries point and click türünde bir macera oyunudur
  • Paranormal Pursuit

    Paranormal Pursuit point and click türünde bir mobil macera oyunudur
  • Facility 47

    Facility 47 point & click türünde bir mobil macera oyunudur
  • Syberia 2

    Syberia 2, point and click türünde bir macera oyunudur
  • Sanitarium

    Sanitarium başarılı bir mobil point and click macera oyunudur
  • Dracula 4: The Shadow Of The Dragon

    Dracula 4: The Shadow Of The Dragon point and click türünde bir macera oyunudur
  • Point Blank Adventures

    Point Blank Adventures, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.