Pokemon TCG Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
303 TOPLAM İNDİRME

Pokemon TCG Online oyununda destenizi kurarak diğer oyuncularla mücadele edebilirsiniz.

Pokemon’un resmi kart oyunu olan Pokemon TCG Online ile Android cihazlarınızdan Pokemon kartlarıyla destenizi oluşturup karşıdaki oyuncuyla mücadele edebilirsiniz.

Tüm dünyada olay yaratan Pokemon’un kartları, oyunlardan ve çizgi serilerinden görmeye alışık olduğunuz karakterlerden oluşuyor. Stratejik olarak karşıdaki kişiyle savaşa girdiğiniz oyunda, online olarak rakiplerinizle mücadele edebiliyor ve oldukça keyifli dakikalar geçirebiliyorsunuz.

Uygulama üzerinden edindiğiniz kartlarınızı Pokemon Trainer Club hesabınıza da aktararak, oyunun masaüstü versiyonunda da güzel bir deste oluşturabilirsiniz. Kuracağınız desteler Grass, Fire ve Water olarak kategorilendirilmiş ve bu sayede ilk Pokemon oyununa sadık kalınmış diyebiliriz. Oyunu daha önce oynadıysanız çok yabancılık çekmeden kolaylıkla oyuna başlayabilirsiniz fakat yeni başlıyorsanız endişe etmenize gerek yok. Çünkü, oyun herkesin oynayabilmesi için basamaklar şeklinde tasarlanmış.

Kart oyunlarından hoşlanıyorsanız, Pokemon’un resmi kart oyunu olan Pokemon TCG Online’ı Android cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Magic Quest: TCG

    Magic Quest TCG Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanan strateji gerektiren bir kart oyunudur.
  • Deck Warlords

    Deck Warlords, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz TCG kart oyunları arasında.
  • Auto Epic Card TCG

    Nefes kesen kart savaşları yaparak güçlü rakiplerle mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Gambit - Real-Time PvP Card Battler

    Gerçek zamanlı teke tek kart savaşları
  • Apocalypse Hunters

    Telefonunuzla dolaşarak yaratıkları yakalayın.
  • Legends of Runeterra (LoR)

    Legends of Runeterra (LoR) Android İndir: Leauge of Legends (LoL) Mobile oyunu geliştiricilerden kart oyunu Legends of Runeterra
  • Batak Club

    Batak Club Android İndir: Online batak, eşli batak, ihaleli batak oynayın
  • King Online

    King Online, tek başınıza sisteme karşı ya da online olarak diğer oyunculara karşı king oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android kart oyunu.