Pokus

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
364 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Pokus, Türk Telekom'un dijital cüzdan uygulamasıdır.

Türk Telekom Pokus, alışverişten oyuna, yemekten eğlenceye her yerde ödeme yapabildiğiniz, rehberden dilediğiniz kişiye para gönderebildiğiniz, 7/24 para transferi yapabildiğiniz bir dijital cüzdan uygulaması. Pokus uygulamasını indirin, hemen Pokus avantajlarından yararlanmaya başlayın.

Türk Telekom Pokus İndir

Türk Telekom’un yeni ödeme şekli Pokus’u kullanmak için bankaya gitmenize, 18 yaşını doldurmuş olmanıza gerek yok. Pokus’u indirdikten sonra telefon numaranız ve e-posta adresinizle birkaç adımda hesabınızı oluşturabilir, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Profilinizi tamamlarsanız daha yüksek limitle para gönderme/isteme özelliklerinden de yararlanabilirsiniz.

Pokus kulanırken beklenmedik ücretlerle karşılaşmazsınız; Aylık, yıllık kullanım ücreti yoktur. Pokus Kart ile (sanal kart seçeneği de sunuluyor) oyundan yemeğe, yemekten eğlenceye Mastercard güvencesiyle her yerde harcama yapabilirsiniz. Pokus Kart’ın temassız özelliğini kullanarak 250 TL’ye kadar işlemlerinizi şifresiz gerçekleştirebilirsiniz. Pokus’ta banka saati, EFT saati beklemez, uzun IBAN’ı yazmakla uğraşmazsınız. 7 gün 24 saat istediğiniz zaman para gönderebilir, banka hesabınızdan, kredi/banka kartınızdan veya Türk Telekom bayileri ve tüm banka ATM’lerinden para yatırabilirsiniz. Harca Bölüş özelliğiyle eğlence harcamalarınızda hesabı kolayca bölüşebilirsiniz. Su, elektrik, doğalgaz gibi faturalarınızı ödemek için de Pokus’u kullanabilirsiniz. Komisyon yok! Pokus ile harcadıkça kazanır, çeşitli kampanyalardan yararlanırsınız.

  • Banka kartı, kredi kartı veya havale ile 7/24 hızlıca hesabınıza para yükleyebilirsiniz.
  • Pokus Kart’ınızla Mastercard güvencesiyle dünyanın her yerinde harcama yapabilirsiniz.
  • Pokus Kart’ın temassız özelliğiyle endişelenmeden, zaman kaybetmeden, sorunsuzca ödemelerinizi yapabilirsiniz.
  • 7/24 para gönderip alabilir, ailenizden veya arkadaşlarınızdan kolayca para isteyebilirsiniz. Dilerseniz banka hesaplarına da IBAN girerek para yollayabilirsiniz, sonrası için kullanacağınız IBAN’ları kaydedip hiç zaman kaybetmezsiniz.
  • Su, elektrik, doğalgaz gibi faturalarınızı da uygulama içerisinden sıra beklemeden, anında ödeyebilirsiniz.
  • Uygulama üzerinden harcamalarınızı takip edebilir, bütçe oluşturabilirsiniz.
  • Arkadaşlarınızla dışarıda ayrı ayrı ödemekle uğraşmayıp, harca-bölüş özelliği ile Pokus üzerinden hesabı bölüşebilirsiniz.
Erkan Calp

Pokus

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
73.6 MB DOSYA BOYUTU

Pokus, Türk Telekom'a ait dijital cüzdan uygulaması.

Pokus, Türk Telekom’un aylık kullanım ücreti olmayan, 18 yaş sınırı olmayan, Mastercard güvencesiyle her yerde kolay ve temassız alışveriş, bankaya gerek kalmadan 7/24 para transferine izin veren dijital cüzdan uygulaması.

Alışverişten yemeğe oyundan eğlenceye her yerde ödeme yapabildiğiniz, rehberden istediğiniz kişiye para gönderebildiğiniz, arkadaşlarınızla hesapları bölüştüğünüz, 7/24 para gönderebildiğiniz Türk Telekom Pokus hem bir uygulama hem de bir kart. Pokus uygulamasını indirip hesap oluşturanlara 1 GB ve aylık 250 TL harcamaya 2 GB hediye internet hediye!

Türk Telekom Pokus Uygulaması İndir

Pokus’u cep telefonunuza indirip sadece telefon numaranız, adınız soyadınız ve e-posta adresinizle kolayca kayıt olup hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Pokus’u ücretsiz indirip kaydolabilirsiniz, kullanırken aylık aidat ödemezsiniz. Pokus’a banka hesabından, banka/kredi kartıyla ve Pokus Kart’ınızla tüm banka ATM’lerini kullanarak 7/24 para yükleyebilirsiniz. Fiziksel Pokus Kart’ınızla Mastercard geçen her yerde temassız alışveriş yapabilir, internet alışverişlerinizde sanal kart kullanabilirsiniz. 7/24 para gönderip alabilir, aileniz veya arkadaşlarınızdan kolayca para isteyebilirsiniz. Su, elektrik, doğalgaz gibi faturalarınızı da uygulama içinden anında ödeyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla dışarıda ayrı ayrı hesap ödemekle uğraşmayı harca-bölüş özelliğiyle Pokus üzerinden hesabı bölüşebilirsiniz. Pokus kullanarak işlemlerinizi kolayca halletmekle kalmaz, alışverişlerinizde nakit iadesi kazanabilir, Pokus ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz.

Pokus hesabınızı ilk açtığınızda 1250 TL bakiye limiti, 1250 TL aylık işlem limiti tanımlanır ve ödeme yapabilirsiniz. Profilinizi tamamlarsanız, aylık bakiye limiti 20.000 TL, aylık işlem limiti 20.000 TL’ye yükselir, ödeme yapmak dışında para gönderip alabilir, harca-bölüş özelliğini kullanabilir, bedava internet gibi kampanyalara katılabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alneo Cüzdan

    Alneo Cüzdan uygulaması, kredi ve banka kartınız yanınızda olmasa bile alışveriş yapabilmenizi sağlıyor.
  • Papara APK

    Papara, harcadıkça nakit kazandıran Cashback programı ile öne çıkan dijital cüzdan uygulaması.
  • Yapı Kredi Cüzdan

    Yapı Kredi Cüzdan, World'e özel kampanya ve fırsatları anlık olarak bildiren yenilikçi bir finans uygulaması.
  • Turkcell Cüzdan

    Turkcell Cüzdan ile kredi kartlarınızı telefonunuza ekleyebilirsiniz.
  • Vodafone Cep Cüzdan

    Vodafone Cep Cüzdan ile tüm finansal işlemleri kolayca yapın.
  • Dijital Depo

    Türk Telekom Dijital Depo uygulamasıyla fotoğraflarınız, videolarınız, müzikleriniz, rehberiniz güvende.
  • ininal Cüzdan

    ininal Cüzdan sayesinde İninal kartlarımızdan yapmış olduğumuz tüm harcamaları mobil cihazımızdan takip edebiliyoruz.
  • Türk Telekom Selfy

    Faturalı ve faturasız Selfy tarife kullanıcılarına özel kampanyalar Türk Telekom Selfy uygulamasında