Polar Beat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
660 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Polar Beat, Android kullanıcılarının mobil cihazları üzerinde kullanabilecekleri bir formda kalma uygulamasıdır.

Polar Beat, incelmek isteyen, daha hızlı koşmak isteyen veya benzeri şekilde sporla uğraşan Android kullanıcılar için geliştirilen ücretsiz bir formda kalma uygulamasıdır.

1977 yılında beri milyonlarca insanın hedeflerine ulaşmak için uzmanlık ve rehberliklerinden yararlandıkları Polar tarafından hazırlanan uygulama gerçekten oldukça başarılı.

Şu an için sadece Galaxy S4 kullanıcılarının yararlanabildiği Polar Beat uygulaması, mobil cihazlarınız üzerinde sizlere akıllı antrenman arkadaşlığı yapacaktır.

Sadece yaptığınız antrenmanları kaydetmenin dışında tam anlamıyla bir antrenman ve egzersiz uygulaması olan Polar Beat, egzersiz verilerinizi yorumlayarak, hedeflerinize ulaşmak için nasıl bir program takip etmeniz gerektiğini önermektedir.

Sağlıklı yaşam ve formda kalma konularında kullanıcılara gerçek bir çözüm sunan Polar Beat'i mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

Polar Beat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Polar Beat, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlar üzerinde kullanabileceğiniz bir sağlıklı yaşam ve formda kalma uygulamasıdır.

Polar Beat, iPhone kullanıcılarının akıllı telefonlarını adeta bir akıllı eğitim arkadaşına veya başka bir deyişle sağlıklı yaşam koçuna dönüştüren oldukça başarılı bir uygulamadır.

Yıllardır dünya üzerinde milyonlarca insanın hedeflerine ulaşmak için başvurduğu Polar deneyimiyle ve kalitesiyle ortaya çıkan uygulama, kullanıcılarına sadece yaptıkları antrenman ve egzersizlere ait kayıtları tutmaktan çok daha fazlasını sunmaktadır.

İncelmek mi istiyorsunuz? Daha hızlı mı koşmak istiyorsunuz? veya benzeri konularda farklı hedefleriniz mi var? O zaman Polar Beat tam ihtiyacınız olan uygulama olarak karşınıza çıkıyor.

Antrenman ve egzersiz verilerinizi bir arada tutan ve sizin için yorumlayan uygulama, hedefinize ulaşmak için hangi yolları izlemeniz ve neler yapmanız gerektiği konusunda size rehberlik edecektir.

Spor salonları için harcayacağınız paralar yerine kendi egzersiz programlarınızı hazırlayabileceğiniz ve size koçluk edecek olan PolarBeat'i mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Beat Smoking (Sigarayı Bırakın)

    Sigara bırakmanıza yardımcı olacak.
  • Polar Bowler

    Polar Bowler, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir çocuk oyunudur.
  • Roller Polar

    Roller Polar hızlı ilerleyen yapısıyla dikkat çeken eğlenceli bir mobil oyun.
  • Polar Pop Mania

    Polar Pop Mania, Android cihazlar için üretilmiş bir eşleştirme oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Beat da Beat

    Beat da Beat, Android platformunda retro görselli Türkçe uzay oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Beat Fever

    Beat Fever, Android telefon ve tablette oynayabileceğiniz müzik ritim oyunu.
  • Beat Jumper

    Beat Jumper, yüksek tempolu beceri oyunu.
  • Beat the Boss

    Beat the Boss ile kolayca stres atabilirsiniz