Police Cop Duty Training

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,822 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Police Cop Duty Training oyununda polis memuru olmak için birbirinden zorlu eğitimleri tamamlamanız gerekiyor.

Police Cop Duty Training, mobilin yanı sıra Windows tablet ve bilgisayarlarda da oynanabilen hem oynanabilirlik yönünde hem de görsel olarak oldukça başarılı bir polis eğitim oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Ücretsiz indirip oynayabildiğimiz polis eğitim oyununda polis olabilmek için hangi eğitimlerden geçilmesi gerektiğini öğreniyoruz. Uygulamalı eğitimlerimizde kimi zaman koşuyor, kimi zaman yüksek duvarları aşıyor, kimi zaman son hız kaçıyor, kimi zaman da polis aracını kullanıyoruz. Eğitimlerimiz üç bölüm olarak karşımıza çıkarılıyor. İlk bölümde zıplama, ikinci bölümde sürüş, son bölümde de atış yeteneğimizi ortaya çıkarıyoruz. Her bölüm için ayrılmış bir süre var ve süre fazla oyalandığımızda yetişemeyeceğimiz kadar kısıtlı.

Bazen atlı olarak, bazen arabalı, bazen özel eğitimli köpeklerle birlikte gördüğümüz polis memurlarından biri olmaya çalıştığımız oyunda kontrolü sağlamak için ekranın sağ ve sol yanına yerleştirilmiş butonları kullanıyoruz. Polis memurunu ve aracı nasıl kontrol edeceğimiz gösterilmese de ilk oynayışta neyin nasıl olduğunu rahatlıkla bulabileceğimiz kadar kolay bir kontrol sistemi mevcut. Keşke farklı kontroller de sunulsaydı ve özelleştirebilseydik…

Polis oyunlarına ilginiz varsa kesinlikle indirip incelemeniz gereken bir oyun olduğunu düşündüğüm Police Cop Duty, platformun en iyisi diyebilirim.

Erkan Calp

Police Cop Duty Training

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Police Cop Duty Training, polis memuru olmak için eğitime katıldığınız bir Android oyunu.

Police Cop Duty Training, polis memuru olmak için zorlu eğitim sürecinden geçtiğimiz bir Android oyunu. Ufak boyutlu olmasına son derece kaliteli görsellerle bizler karşılayan simülasyon oyununda polis eğitim okuluna katılıyoruz.

Şehirde artan suç oranına daha fazla seyirci kalamayıp polis okuluna yazılıyoruz. Polis eğitim akademisinde zıplama, koşma, kaçma, araç sürme, ateş etme gibi bir polisde bulunması gereken özellikleri kazanmaya çalışıyoruz. Eğitimimizin ilk aşamasında kutular arasında atlayarak verilen süre içerisinde checkpoint noktasına ulaşmamız isteniyor. Kontrol sistemini öğrenmek adına oynadığımız zorunlu giriş bölümünü tamamladıktan sonra diğer yeteneklerimizi ortaya çıkan eğitime hız kesmeden devam ediyoruz.

Şehrin en iyi polis memurlarından biri olmaya çalıştığımız oyunda eğitimimizi üç aşamada tamamlıyoruz. Birinci aşama koşma, zıplama, kaçma üzerine kurulmuş. İkinci aşamada polis aracını sürmeyi öğreniyoruz. Son aşamada elimize tabancamızı alıyor ve atışımızı geliştiriyoruz. Her aşamada eğitimimizi belli bir sürede tamamlamamız gerekiyor.

Oyunun kontrol sisteminden bahsedecek olursam; tek kelimeyle çok basit olduğunu söyleyebilirim. Ekranın farklı noktalarına yerleştirilmiş butonları kullanarak polis memurumuzun ve aracımızın kontrolünü sağlıyoruz.

Erkan Calp

Police Cop Duty Training

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

Police Cop Duty Training, polis memuru olmak için akademide eğitime girdiğiniz bir iOS oyunu.

Police Cop Duty Training, iPhone ve iPad’imizde ücretsiz oynayabildiğimiz polis eğitim oyunu. Şehirde artan suç oranına bir dur diyerek polis olmaya karar veriyor ve polis okuluna yazıyoruz. Amacımız şehrin en iyi polis memurları arasına girmek.

Tanıtımda gösterilen görsellerin yansıtılmaması yüzünden bizleri biraz hayal kırıklığına uğratsa da oynanışı ile bunu kapatıyor. Polis akademisinde gerçek bir eğitime girdiğimiz oyunda eğitimimiz üç aşamada tamamlıyoruz. Birinci aşamada polis memurumuz hızlıları nasıl daha hızlı kovalayacağını, aşılması güç yerleri nasıl aşacağını, ikinci aşamada suçluları sokaklarda arabayla kovalayabilmeyi, son aşamada da ateş etmeyi öğreniyor. Eğitimleri başarıyla tamamlayabilmemiz için verilen kısıtlı süreyi aşmamamız gerekiyor. Aksi halde polis eğitim okuluna veda ediyoruz.

Bir polis memurunda bulunması gereken tüm özellikleri kazandığımızda oyunu bitirmiş oluyoruz. Eğitim bölümlerinin kısa olduğuna aldanmayın; eğitimlerde süre sınırı ve tek çırpıda tamamlanabilecek basitlikte değil. Eğitim aşamalarının ilerledikçe açıldığını ve her eğitimin başında kısa bir bilgi verildiğini ekliyim.

Oyunda polis memurumuzu kontrol etmek için ekranın sol tarafındaki analog ve sağ tarafındaki dokunmatik tuşu kullanıyoruz. Kontrol sistemi biraz daha iyi yapılabilirmiş ve farklı kontroller sunulabilirmiş ancak bu haliyle de oynanmayacak düzeyde değil.

Erkan Calp

Police Cop Duty Training

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
90 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Police Cop Duty Training, şehrin en iyi polis memurlarından biri olmaya çalıştığınız simülasyon oyunu.

Police Cop Duty Training, Android ve iOS platformunun yanı sıra Windows Phone’da da karşımıza çıkarak bizleri oldukça şaşırtan bir polis eğitim oyunu. Ücretsiz olarak indirebildiğimiz polis oyununda hepsi birbirinden zorlu eğitimlerini tamamlamaya çalışıyoruz. Hedefimiz şehrin en iyi polis memurlarından biri olmak.

Detaylı hazırlanmış yüksek kalitede görselleriyle kendisine çeken polis oyununda şehirde işlenen suçların artmasını görerek polis olmaya karar veren bir vatandaşın yerine geçiyoruz. Polis akademisinde tamamlamamız gereken eğitimlerin hepsi zor ve zaman alıyor. Zıplama, koşma, kaçma, sürme, ateş etme gibi bir poliste bulunması gereken yetenekleri kazanmaya çalıştığımız oyunda eğitimler üç bölüme ayrılmış.

Başlangıç bölümünde verilen süre içerisinde kutular arasında atlayarak bitiş noktasına ulaşmamız isteniyor. Tanıtım aşaması olduğundan bu bölümde fazla zorlukla karşılaşmıyoruz. Zıplayarak eğitimimizi başarıyla tamamladıktan sonra ikinci bölüme geçiyoruz. İkinci bölümde polis aracını kullanmayı öğreniyoruz. Geniş bir alanda sürüş imkanı bulduğumuz bölümü de istenildiği şekilde tamamladıktan sonra atış yeteneğimizi ortaya çıkarıyoruz.

Atlı ve arabalı, eğitimli polis köpekleriyle suçluların korkulu rüyası polis memurlarından biri olmaya çalıştığımız, kısa süreli oynanışta sıkmayan kaliteli bir Windows Phone oyunu olduğunu düşündüğüm Police Cop Duty’yi tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Contraband Police

    Contraband Police, Steam üzerinden indirilip oynanabilen bir tür simülasyon oyunudur.
  • Police Simulator: Patrol Officers

    Police Simulator: Patrol Officers, bir polis memurunun yerine geçtiğiniz açık dünya simülasyon oyunu.
  • Autobahn Police Simulator 2

    Autobahn Police Simulator 2'de heyecan dolu polis kovalamacalarına katılıyoruz
  • Autobahn Police Simulator 3

    Birbirinden farklı araç modellerine sahip olan Autobahn Police Simulator 3, gerçekçi bir deneyim sunacak.
  • Keyboard Training

    Keyboard Training, klavyeyi daha akıcı ve hızlı kullanmanız için geliştirilen bir klavye kullanımı geliştirme programıdır.
  • Sniper training camp

    Sniper training camp ile nişan alma yeteneklerinizi geliştirebilir, FPS oyunlarında daha iyi hale gelebilirsiniz
  • Orkanet Poliçe Takip

    Orkanet Poliçe Takip, poliçe raporlama ve müşteri takibi işlemlerinizi rahatlıkla yapmanızı sağlayan ücretsiz ve yararlı bir yazılımdır.
  • This is the Police 2

    This is the Police 2, Weappy Studio tarafından geliştirilen ve THQ Nordic tarafından yayınlanan polis temalı bir strateji oyunudur.