Poly Crack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Poly Crack, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir refleks oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Poly Crack, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Reflekslerinizi sınayabileceğiniz oyunda eğlenceli vakitler geçirebiliyorsunuz.

Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz harika bir beceri oyunu olan Poly Crack, toplu taşıma araçlarında vakit geçirmek için oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur. Tek dokunuş moduyla oynanan oyunda uygun zamanı kollamalı ve eksik parçaları tamamlamalısınız. Ekranın ortasında dönen şekilleri tamamlayarak bölümleri geçmeye ve puan kazanmaya çalışıyorsunuz. Heyecan verici bir atmosfere sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz. Yüksek skorlara ulaşarak liderlik tablosunda üst sıralara tırmanabiliyorsunuz. Yüzlerce zorlu bölüme sahip olan oyun sizleri bekliyor. Reflekslerinizi sınayabileceğiniz Poly Crack'ı mutlaka denemelisiniz.

Poly Crack oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Poly Crack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Poly Crack, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir refleks oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Poly Crack, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir beceri oyunu olarak ön plana çıkıyor. Zorlu bölümlerin yer aldığı oyunda reflekslerinizi sınıyor ve becerilerinizi test ediyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri/refleks oyunu olan Poly Crack, vakit geçirmek için tercih edebileceğiniz harika bir oyundur. Basit bir oynanışa ve renkli bölümlere sahip olan oyunda ekrana tıklayarak ekranın ortasında dönmekte olan şekilleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. Reflekslerinizi sınayabileceğiniz oyunda arkadaşlarınızla mücadele edebiliyor ve liderlik tablosunda üst sıralara tırmanabiliyorsunuz. Metroda, otobüste ya da uçakta zevkle oynayabileceğiniz Poly Crack'ı mutlaka denemelisiniz. Heyecan verici bir atmosfere sahip olan oyunda becerilerinizi de sınayabiliyorsunuz. Tek dokunuş ile oynanan ve birbirinden zorlu yüzlerce bölüme sahip olan Poly Crack'ı sakın kaçrımayın.

Poly Crack oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Poly Water

    Poly Water, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • UNICORN Low Poly

    Renkli ve hoş deneyim sunan bir boyama oyunu
  • Crack Attack

    Crack Attack, eşleştirme oyunları oynamaktan keyif alanlara hitap eden eğlenceli bir oyun.
  • Trivia Crack

    Trivia Crack, tamamen ücretsiz olarak sunulan ve farklı kategoriler altında toplanmış genel kültür sorularıyla oyunseverleri eğlendiren bir oyun.
  • Trivia Crack Kingdoms

    Trivia Crack Kingdoms, bilgi birikiminize güveniyorsanız mutlaka denemeniz gereken Android bilgi yarışması oyunlarından bir tanesi.
  • Trivia Crack X

    Trivia Crack X, videolu ve resimli sorular hazırlayıp paylaşabildiğiniz bir mobil uygulama.
  • Trivia Crack 2

    Trivia Crack 2: Ücretsiz ve Türkçe bilgi yarışması oyunu
  • Poly Drift

    Yarışlara katılacağız.