Pool Ball Classic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
178 TOPLAM İNDİRME
7.2 MB DOSYA BOYUTU

Pool Ball Classic, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bilardo oyunudur.

Pool Ball Classic, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bilardo oyunudur. Bilardo oynamayı seviyorsanız fakat salonlara gitmeye vaktiniz yoksa, bu oyun ile eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Oynadıkça daha da çok seveceğiniz ve bilardoda ustalaşabileceğiniz bir oyun olan Pool Ball Classic'de amacınız rakibinizden önce topların hepsini tek tek deliğe sokmak. Adından da anlaşılacağı üzere klasik bir bilardo oyunu oynuyorsunuz.

Oyunun kontrolleri de gayet basit diyebilirim. Topu idare etmek için tek yapmanız gereken parmağınızla ıstakanın üzerine basılı tutmak. Topun yönünü belirledikten sonra da gücünü belirliyor ve atışınızı yapıyorsunuz.

Gerçekçi 3D grafikleri ve top animasyonları ile de dikkat çeken oyunda sanki gerçekten bilardo oynuyormuş gibi hissedebiliyorsunuz. Bununla birlikte sakin bir arka plan müziği ve gerçekçi ses efektleri de sizi daha çok oyunun içine çekiyor.

Bununla birlikte oyunda ayrıca farklı oyun modları da bulunuyor. Böylece sürekli aynı şekilde oynamaktan sıkılmıyor ve çeşitli seçenekleri deneyerek daha uzun süre oyun ile keyifli dakikalar geçirebiliyorsunuz.

Ayrıca oyunun liderlik listeleri ile arkadaşlarınızla yarışabiliyor ve kazanımlarla da kendinizi gösterebiliyorsunuz. Siz de bilardo oynamayı seviyorsanız bu klasik fakat güzel oyunu indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Pool Ball Classic

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
703 TOPLAM İNDİRME
5.9 MB DOSYA BOYUTU

Pool Ball Classic, bilardo severlerin iPhone ve iPad'leri üzerinden bilardo oynayabileceği eğlenceli ve ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.

Pool Ball Classic, oynadıkça bilardo ustası olmaya çalışacağınız ücretsiz ve oldukça keyifli bir iOS bilardo oyunudur.

Kolay kontrol mekanizması sayesinde parmağınızı kullanarak ıstakayı rahatça yönlendirebilir ve atışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Tüm topları rakibinizden önce deliklere sokarak kazanmaya çalışacağınız oyunda atışlarını dikkatli yapmalısınız. Atış yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli 2 nokta ise, atış yönü ve atış hızınızdır. Oynadıkça bağımlısı olunacak oyunlar arasında yer alan Pool Ball Classic, boş vakitlerinizi değerlendirebileceğiniz en iyi alternatiflerden de bir tanesidir.

Özellikler:

  • Gerçekçi 3 boyutlu bilardo topu animasyonları
  • Rahatlatıcı arkaplan müzikleri
  • Dokunmatik kontrol mekanizması
  • Farklı oyun modları
  • Game Center desteği
  • Liderlik sıralaması ve tamamlanız gereken görevler
  • Sınırsız eğlence

Günlük yaşantınızda bilardo oynamayı seviyorsanız, Pool Ball Classic mutlaka iPhone ve iPad'lerinizde bulundurmanız gereken oyunlardan bir tanesi. Boş vakitlerinizi keyifli bir şekilde değerlendiremenizi sağlayan oyunu ücretsiz olarak indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 9 Ball Pool

    9 Ball Pool, Android cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz kaliteli bir 9 top bilardo oyunu.
  • 8 Ball Pool

    8 Ball Pool, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz dünyanın en büyük online bilardo oyunlarından bir tanesidir.
  • Carrom Disc Pool

    Carrom Disc Pool: Popüler masa oyunu mobilde!
  • Pool Clash: 8 Ball Billiards

    Hem tek kişi hem çift kişi hem de online oynanan 8 top bilardo oyunu
  • Disc Pool Carrom

    Disc Pool Carrom: Miniclip'ten parmak futboluyla bilardoyu birleştiren harika bir mobil oyun
  • Pool Bar

    Pool Bar ile gerçekçi bir bilardo oyunu oynayabilirsiniz
  • Pool Master Pro

    Pool Master Pro, Android cihazlar için hazırlanmış başarılı bir bilardo oyunudur.
  • Epic Pool

    Epic Pool, Android platformunda bulmacalar içeren üç top bilardo oyunu olarak dikkat çekiyor.