Pool

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
604 TOPLAM İNDİRME

Pool, 8 top Amerikan bilardo oyununu arkadaşınıza veya tek başınıza oynamanıza izin veren kaliteli bir Android oyunu.

Pool, Android tabanlı telefon ve tabletinize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bilardo oyunlarından biri. Bilardo oyununu mobilde de oynamayı seviyorsanız bu oyunu yükleyerek dışarı çıkmadan bilardo oynamanın keyfini sürebilirsiniz.

Tek başınıza antrenman yapmanıza, güçlü yapay zekayı karşınıza almanıza veya arkadaşınızla oynamanıza izin veren Pool, canınız bilardo oynamak istediğinde ancak dışarı çıkmak için üşendiğiniz veya hava koşullarından ötürü çıkmak istemediğimizde açabileceğiniz bilardo oyunları arasında.

İster 8 top Amerikan bilardo oynayabileceğiniz isterseniz de meydan okuma moduna girerek farklı vuruşlarla ne kadar iyi bir bilardo oyuncusu olduğunuzu göstereceğiniz oyun oynanış olarak oldukça başarılı. İstekayı dilediğiniz yöne rahatlıkla döndürebiliyor, ayrı konulan butonu kullanarak çok ince vuruşlar yapabiliyor, topun hangi noktasına vuracağınızı seçebiliyor ve topu dilediğiniz hızda gönderebiliyorsunuz.

Pool oyununu benzerlerinden farklı kılan en önemli nokta birden fazla oyun modu sunması ve zorluk seviyesini dilediğiniz şekilde ayarlabilmeniz. Tek başınıza kendinizi geliştirebileceğiniz tek oyuncu modu, arkadaşlarınızla kablosuz ağ üzerinden birebir oynamanıza izin veren çok oyunculu mod, masada farklı noktalara yerleştirilmiş topları vurmanız gereken challange modu oyundan sıkılmanızı engelliyor. Ancak diğer bilardo oyunlarında gördüğüm gerçek oyuncuların bulunduğu turnuvalara katılabilme seçeneği bunda yok. Bunun dışında oyunun bir eksiğine rastlamadım ve bence bilardo oynamayı seviyorsanız kesinlikle indirin.

Erkan Calp

Pool

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME

Pool, iPhone ve iPad'inizde tek başınıza ve arkadaşlarınıza karşı 8 top Amerikan bilardo oynamanıza izin veriyor.

Pool, iOS işletim sistemli iPhone ve iPad’inizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz en iyi 8 top Amerikan bilardo oyunlarından biri. Mobilde bilardo oyunu oynamak ne kadar keyif verir tartışılır lakin kendinize bir ortak bulamadığınızda veya sırf bilardo oynamak için dışarı çıkmak istemediğinizde bu oyunu indirip hevesinizi alabilirsiniz.

Sadece 8 top Amerikan bilardo oyununu sunan Pool’u benzerlerinden ayıran ve popüler yapan en büyük özelliği birçok oyun modu sunması. Oyunda gerek tek başınıza gerekse de arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz çok sayıda oyun seçeneğiniz var. Tek başınıza antrenman yaparak oyuna alışabileceğiniz pratik modu, dilediğiniz bir arkadaşınızı karşınıza alabileceğiniz yerel çoklu oyuncu modu, güçlü yapay zekaya karşı maçlara çıkabileceğiniz tek oyuncu modu, istekayı ne kadar iyi kullandığınızı ölçen mini oyunlar Pool’da yer alan seçenekler arasında. Tek eksik gerçek oyuncuların katıldığı turnuvalar olmuş.

Bilardo oyunu deyince birçoğumuzun oyun modlarından sonra sorguladığı şey oynanabilirliktir. Pool, oynanabilirlik yönünden de oldukça başarılı. İstekayı rahatlıkla hareket ettirebiliyor, çok ince vuruşları dahi zorlanmadan yapabiliyorsunuz. Topun hangi noktasına vuracağınızı ve hızını dahi seçebiliyorsunuz. İster ufak ekranlı bir telefonda isterseniz de tablette oynayın; her ekranda keyifli oynanış sunuyor.

Snooker, 3 top bilardoya göre daha fazla oynanan 8 top Amerikan’ı mobil cihazımıza taşıyan Pool, cihazda da fazla yer kaplamıyor.

Pool Özellikleri:

  • 8 top Amerikan bilardo
  • Ayarlanabilir yapay zekaya karşı oynanabilen tek oyuncu modu
  • Tekil pratik yapma seçeneği
  • Çok sayıda oyun modu
  • Hesaplama gerektiren farklı atışlar içeren mini oyunlar
  • Yerel çoklu oyuncu desteği
  • Hassas kontroller
Erkan Calp

Pool

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
824 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Pool, Windows Phone cihazınızda oynayabileceğiniz en iyi bilardo oyunlarından biri.

Pool, Windows Phone cihazınızda Pool Live Tour’dan sonra oynayabileceğiniz en iyi bilardo oyunu. Zorluk seviyesini kendiniz ayarlayabileceğiniz pratik yapma modu, masanın farklı noktalarını yerleştirilmiş topları büyük ustalıkla sokarak kendiniz gösterebileceğiniz challange modu ve dilediğiniz bir arkadaşınızı davet edip onunla oynayabileceğiniz yerel çoklu oyuncu modu içeren oynanış olarak ta kaliteli bulduğum bir 8 top Amerikan bilardo oyunu.

Ücretsiz olarak sunulmasına rağmen ne menülerde dolaşırken ne de oyun esnasında reklam çıkarmayan bilardo oyun farklı modlar içermesinin yanında hem telefonda hem de tablette rahat oynanış sunmasıyla beğenimi kazandı. Genellikle mobil için hazırlanan bilardo oyunlarında istekayı kontrol etmek dolayısıyla vuruşu yapmak oldukça zordur. Hem de küçük ekranlı cihaza sahipsiniz oyundan hiç zevk almazsınız. Ancak Pool’da istediğiniz atışı kolaylıkla yapabiliyorsunuz. İstekayı kaydırma hareketi ile kontrol etmenin haricinde ekstra yön butonlarını kullanarak çok ince vuruşlarınızı rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Ayrıca vuruş hızını sağdaki bardan istediğiniz derecede ayarlama şansına sahipsiniz.

Pool’un beğendiğim diğer bir özelliği de ayarlanabilir zorluk seviyesi oldu. Eğer mobilde ilk defa bilardo oynayacaksınız zorluk düzeyini en alta çekiyor ve seviyenize uygun yapay zekaya karşı oynuyorsunuz. Ayrıca atışı daha kolay yapmanız için beyaz bir çizgi çekiliyor. Şayet mobilde birçok bilardo oyunu oynamaya alışkınsanız düzeyi en zora çekerek gelişmiş yapay zekaya karşı zafer kazanmanın keyfini sürebilirsiniz. Bunların dışında özel bir oyun açıp yakınınızdaki arkadaşınızı oynamaya davet edebilirsiniz.

8 top Amerikan bilardo oyununu Windows Phone cihazımıza taşıyan kaliteli bir yapım olan Pool’un tek eksiği gerçek oyuncuların katıldığı turnuva seçeneğini sunmaması.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pool Ball Classic

    Pool Ball Classic, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bilardo oyunudur.
  • Pool Bar

    Pool Bar ile gerçekçi bir bilardo oyunu oynayabilirsiniz
  • Pool Master Pro

    Pool Master Pro, Android cihazlar için hazırlanmış başarılı bir bilardo oyunudur.
  • 9 Ball Pool

    9 Ball Pool, Android cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz kaliteli bir 9 top bilardo oyunu.
  • Epic Pool

    Epic Pool, Android platformunda bulmacalar içeren üç top bilardo oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Carrom Disc Pool

    Carrom Disc Pool: Popüler masa oyunu mobilde!
  • Pool Live Tour

    Pool Live Tour, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz çok oyunculu ve gelişmiş bir bilardo oyunudur.
  • Pool Live Tour 2

    Pool Live Tour 2, Android cihazınızda gerçek oyunculara karşı oynayabileceğiniz bilardo oyunu.