PopKey

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
254 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

PopKey, tarayıcınız açmadan binlerce GIF'e ulaşabileceğiniz, indirip paylaşabileceğiniz bir program.

PopKey, Skype, Facebook Messenger, WhatsApp, LINE gibi arkadaşlarınızla sohbet etmek için kullandığınız uygulamalarda sohbeti daha eğlenceli hale getirmek adına ihtiyaç duyduğunuz GIF’leri bulmanızda yardımcı olan ücretsiz bir program.

Doğrudan sistem tepsisine yerleşen uygulamada her duruma, ruh haline uygun GIF bulmak mümkün. Arama fonksiyonunu kullanarak tam da ihtiyacınız olan GIF’i kolaylıkla bulabildiğiniz gibi, PopKey’i kullanan insanların sıklıkla kullandığı GIF’lere de hızlıca erişebiliyorsunuz. Ancak sunulan kategorilerin mobil uygulamadan daha az olduğunu, PopKey’in sitesinde yer verdiği kategorilerin çoğunun olmadığını söylemem gerek. Tabii ki buna rağmen hatrı sayılır GIF var ve tarayıcıyı açmak zorunda kalmadan hızlıca kullanabiliyorsunuz.

PopKey’in sunduğu GIF’leri üzerlerine sağ tıklayıp bağlantıyı kopyalayarak doğrudan paylaşabildiğiniz gibi bilgisayarınıza indirip dilediğiniz bir zaman sürükle – bırak yöntemiyle sohbet ekranında paylaşmanız mümkün.

Tarayıcıyı açmadan GIF araması yapma, indirme ve gönderme kolaylığı sunan PopKey’in masaüstü sürümünde bulunan GIF’lerin günlük olarak tazelendiğini ve binlerce GIF içerdiğini belirtmek gerek. Unutmadan, iPhone kullanıcısı iseniz iOS sürümünü denemenizi tavsiye ederim:

Erkan Calp

PopKey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME

PopKey, kendi animasyonlu GIF'lerinizi de yükleyebileceğiniz bir üçüncü parti klavye uygulamasıdır.

iOS 8’li cihazlar için tasarlanmış animasyonlu GIF klavyesi PopKey’i hem iPhone hem de iPad’inizde kullanabilirsiniz. Telefon ve tabletinizin varsayılan klavyesi yerine geçebilen PopKey sayesinde arkadaşlarınızla mesajlaşırken duygularınızı animasyonlarla destekleyebilirsiniz.

PopKey uygulamasında her duruma uygun binlerce ücretsiz animasyonlu GIF bulunmaktadır. Dilerseniz en çok kullandığınız GIF’leri favorilerinize ekleyebilir, sonra tek dokunuşla mesajlarınızda ve e-postalarınızda kullanabilirsiniz. En son kullandığınız GIF’leri de ayrı bir bölümde gösteren uygulamada kendi GIF’lerinizi de kullanma şansına sahipsiniz.

Animasyonlu GIF’leri kategoriler halinde sunabilen PopKey, benzer üçüncü parti klavye uygulamaları gibi hızlı yazmak için değil eğlenmek için kullanabileceğiniz bir klavye. Klavyenin tüm özelliklerini kullanabilmeniz için klavye ayarlarından tam erişim izni vermeniz gerektiğini belirtelim.

PopKey Özellikleri:

  • Kategorilere ayrılmış binlerce animasyonlu GIF arasından dilediğiniz tek dokunuşla mesajınıza ekleyebilirsiniz.
  • Kendi animasyonlu GIF'inizi yükleyerek klavyenizi kişiselleştirebilirsiniz.
  • Son kullandığınız GIF'lere anında ulaşabilirsiniz.
  • Favori animasyonlu GIF'lerinizden bir koleksiyon oluşturabilirsiniz.
Erkan Calp

PopKey

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

PopKey ile MAC bilgisayarınızda tarayıcınızı açmadan binlerce animasyonlu GIF'e ulaşabiliyor ve hızlıca paylaşabiliyorsunuz.

PopKey, internet tarayıcımızı açmadan her duruma uygun binlerce animasyonlu GIF’e ulaşma kolaylığı sunan bir MAC programı. İlk olarak iOS platformunda iPhone ve iPad için yayınlanan uygulamada diğer kullanıcıların sıklıkla kullandığı popüler GIF’ler ve PopKey tarafından eklenen yeni GIF’ler ayrı olarak listeleniyor.

iPhone kullanıcısı iseniz ve de sosyal ağlarda arkadaşlarınızla konuşurken GIF paylaşmayı seviyorsanız PopKey uygulamasını duymuşsunuzdur. Klavyeye entegre olan binlerce GIF’i sohbet esnasında paylaşma imkanı sunan uygulamanın masaüstü sürümü de bulunmakta ve hem Windows hem de MAC bilgisayarlarla uyumlu.

Ücretsiz olarak indirebildiğimiz ve reklam içermeyen GIF arama, indirme ve gönderme programı (aslında uygulama da diyebiliriz) PopKey’de GIF’leri hazır kategorilerden seçebildiğimiz gibi arama yoluyla da ulaşabiliyoruz. Bulduğumuz GIF’in bağlantısını kopyalayarak doğrudan paylaşma veya bilgisayarımıza indirip dilediğimiz bir an çıkarıp paylaşma seçeneğimiz var.

Animasyon GIF paylaşmayı sevenlerin bir numaralı uygulaması olacağını düşündüğüm PopKey’de günlük olarak binlerce GIF ekleniyor. Unutmadan, aşağıdaki bağlantıdan PopKey'in iOS uygulamasını indirebilirsiniz: 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DigiGuide

    Digiturk'ün rehber uygulaması DigiGuide ile eğlence dünyasını yakından takip edin.
  • Shazam

    Shazam Windows 8 uygulaması ile adını merak ettiğiniz müziği anında bulabilirsiniz.
  • Windows Reading List

    Windows Reading List, Windows bilgisayar ve tabletinizde okuma listesi oluşturabileceğiniz uygulamalar arasında.
  • DoubleTwist

    Windows bilgisayarlarınıza kullanabileceğiniz müzik dinleme ve senkronize etme uygulamasıdır.
  • 3uTools

    3uTools ile Windows bilgisayarınızda müzik, resim vb. dosya boyutlarının ne kadar olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • MoboPlay

    MoboPlay for PC, Android ve iOS cihaz yöneticisi; aynı zamanda ücretsiz mobil oyun, uygulamalar sunuyor.
  • Battery Monitor

    Battery Monitor sayesinde bataryanızı en iyi şekilde kullanmanıza ve ne kadar süre şarjı gideceğini gerçek zamanlı olarak görmenize yardımcı bir Windows bileşenidir.
  • Share to Speech

    Share to Speech, yazıyı sese çevirip daha sonra dinleten ödüllü bir yardımcı uygulamadır.