Popular Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
248 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

Takipçileri toplayın, en popüler isim olun.

Popular Wars, haritayı dört dönerek takipçi toplamaya çalıştığınız online mobil oyun. Voodoo’nun basit görselli ve oynanışlı olmasına rağmen oynadıkça oynama isteği uyandıran arcade, aksiyon oyunlarına benziyor. İndirmesi de oynaması da ücretsiz olan ufak boyutlu oyun, zaman geçirmek için birebir.

Baştan söylemeliyim ki; oyunun adıyla kendisinin alakası yok. Savaş oyunu bekliyorsunuz ancak değil. Haritada gezerek kendinize takipçi toplamaya çalışıyor, en popüler isim olmak için mücadele veriyorsunuz. Tek lider olarak başlıyorsunuz. İki dakika boyunca takipçi topluyorsunuz. Haritanın belli yerlerinde kümelenen beyaz renkte hareketli karakterler, takipçileriniz oluyor. Onlara değmeniz yeterli oluyor. Süre sonunda en çok takipçi kazanan isim kazanan oluyor.

İnternetsiz oynanabilir olan oyunda ciddi optimizasyon sıkıntısı olduğunu da belirtmek gerek. Takipçi kazandıkça oyun yavaşlıyor.

Erkan Calp

Popular Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
326.3 MB DOSYA BOYUTU

Haritayı gezerek takipçi toplayın.

Popular Wars, haritayı dolanarak takipçi toplamadığınız hızlı tempolu bir online mobil oyun.

Voodoo, Ketchapp gibi basit görselli ancak bağımlılık yapıcı mobil oyunları seviyorsanız, iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan bu oyunu kesinlikle oynamalısınız. Tam toplu taşımada, otobüs beklerken, misafirlikte veya canınız sıkıldığında telefonunuzda açıp oynayabileceğiniz bir oyun. İnternet bağlantısı da gerektirmiyor.

Oyunda iki dakika boyunca haritayı gezerek takipçi kazanıyor, duvarları yıkarak ve türlü engelleri aşarak takipçilerinizin sayısını artırmaya çalışıyorsunuz. Verilen süre sona erdiğinde en fazla takipçiye sahip oyuncu, kazanan oluyor. Başta da söylediğim gibi hareketli bir oyun. Haritayı dört dönmeli, hızlı davranmalısınız. Aksi halde takipçilerinizi (hoplayıp zıplayan beyaz karakterler) başkası alıyor, tek başınıza geziniyorsunuz. Oyun keyifli lakin takipçi kazandıkça anlamsız şekilde oyun yavaşlıyor, tempo düşüyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LEGO Star Wars: Microfighters

    LEGO Star Wars Microfighters, aksiyon dozu yüksek bir Star Wars oyunu.
  • Dude Theft Wars APK

    Android cihazlarınızda çevrimiçi veya çevrimdışı oynayabileceğiniz Dude Theft Wars APK, çeşitli oyun modlarını açık dünyasıyla birleştiren bir aksiyon oyunudur.
  • Corennity: Space Wars

    Bu uzay savaşı oyununda insanlığın tek umudu sizsiniz.
  • Tactile Wars

    Tactile Wars, minik askerlerle savaşlara katıldığınız bir Android oyunu.
  • Spawn Wars 2

    Gamevil fenomenlerinden biri olan Spawn Wars'un devam oyunu her zamankinden daha iddialı ve daha kaliteli bir yapıt.
  • Combat Elite: Border Wars

    Combat Elite: Border Wars, görev odaklı ilerleyen, PvP mücadeleler de sunan mobil TPS oyunu.
  • Plane Wars

    Plane Wars, Android mobil cihaz sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği heyecanlı ve aksiyon dolu bir savaş ve strateji oyunu.
  • Power Rangers: Legacy Wars

    Power Rangers: Legacy Wars, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz Power Rangers oyunu.