Port Locker

DENEME SÜRÜMÜ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
254 TOPLAM İNDİRME
4.45 MB DOSYA BOYUTU

Port Locker, veri kaybını önleyen yazılımdır. Herhangi bir harici aygıttan veri kaybını önlemeye yardımcı olur ve bir sistemden diğerine veri transferi yapılmasını engeller.

Port Locker, veri kaybını önleyen yazılımdır. Herhangi bir harici aygıttan veri kaybını önlemeye yardımcı olur ve bir sistemden diğerine veri transferi yapılmasını engeller.

USB sürücüsü, IEEE 1394, DVD / CD Yazarlar, Yazıcı, PCMCIA, Ethernet ve Bluetooth bağlantı noktaları Port Locker programının veri transferini önlediği noktaların başında gelir. Port Locker, hem bilgisayarınıza hem de işinize yönelik iki çözüm sunar. Çünkü sayılan tüm bu veri transfer noktaları sadece bir sistemden diğerine veri transferi yapmakla kalmayıp, sizin ağınız üzerinden zararlı yazılım kodlarının transferini de yapabilmektedirler.

Bu aşamada Port Locker, verilerinizi istenmeyen erişimlere karşı korumanızı sağlar. Bu yazılım sayesinde tek ya da çift bağlantı noktalarınızı parola doğrulaması ile kilitleyip açmanız mümkündür. Yazılım aynı zamanda bir bağlantı noktasını kilitlemek için farklı kilitleme tipleri sunmakta. Bağlantı noktasını bu kilitleme tipleriyle kalıcı olarak, belirli bir zaman diliminde ya da bilgisayarınız boşta iken ve uzun süre işlem yapılmazsa kilitleme şeklide kilitleyebilirsiniz.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Display Locker

    Display Locker, bilgisayarınızın ekranını belirleyeceğiniz bir şifre ile kolayca kilitleyerek başkalarının kullanımına engel olan yararlı ve ücretsiz programdır.
  • PFConfig

    Port yönlendirme ve port açma uygulaması PTConfig, modem üzerinde yapabileceğiniz birçok farklı uygulamayı bünyesinde barındırıyor.
  • Active System Locker

    başkalarının bilgisayarını kullanmasını engelleyin
  • Simple Port Forwarding

    Simple Port Forwarding, eMule, p2p ve torrent programlar için gereken port açma ve port yönlendirmeyi gerçekleştirir.
  • Hook Folder Locker

    Hook Folder Locker ile dosyalarınızı şifre ile kilitleyebilirsiniz
  • My Locker

    My Locker programını kullanarak bilgisayarınızdaki dizin ve dosyaları kolayca kilitleyebilir ve şifreleyebilirsiniz.
  • Data Locker

    Data Locker yazılımı, belgelerinizi parola korumasıyla güvenlik altına alır.
  • Easy File Locker

    Easy File Locker, bilgisayarınız üzerinde yer alan dosya ve klasörleri koruyabileceğiniz ücretsiz bir güvenlik programıdır.