Portal - Wifi File Transfers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
610 TOPLAM İNDİRME
3.9 MB DOSYA BOYUTU

Portal - Wifi File Transfers ücretsiz ve limitsiz olarak kullanabileceğiniz bir dosya transfer uygulamasıdır

Portal - Wifi File Transfers bilgisayarınız ile Android cihazınız arasında kablosuz dosya transferi yapabilmenizi mümkün kılan bir WiFi dosya transferi uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip kullanaileceğiniz Portal - Wifi File Transfers uygulaması bilgisayarınız ve Android cihazınız arasındaki dosya transfer işini zahmetsiz ve hızlı bir hale getiriyor. Normalde Android cihazmızla bilgisayarımız arasında dosya paylaşabilmek için Android cihazımızın USB kablosunu bilgisayarımıza bağlıyoruz ve dosya trasnferini gerçekleştirebiliyoruz. Portal - Wifi File Transfers bu kablo bağlama derdinden kurtulabiliyorsunuz. Ayrca bazı durumlarda bilgisayarınız Android cihazınızı da tanımayabiliyor. Bu problemleri de Portal - Wifi File Transfers ile aşabiliyorsunuz.

Portal - Wifi File Transfers ile bilgisayarınızla Android cihazınız arasında bağlantı kurmak için bilgisayarınıza herhangi bir Android dosya transfer programı kurmanıza gerek yok. Bu uygulamayı Android cihazınıza indirdikten sonra bilgisayarınızda internet tarayıcınız üzerinden Android cihazınız ve bilgisayarınızı eşleştiriyorsunuz ve bilgisayarınızdaki dosyaları trayıcınız üzerine sürükleyip bırakarak dosyaları Android cihazınıza gönderebiliyorsunuz. Portal - Wifi File Transfers'ın web arayüzüne bu bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz:

http://portal.pushbullet.com/

Portal - Wifi File Transfers ile: 

  • Tek tek veya toplu olarak dosyaları veya klasörleri paylaşabilirsiniz
  • Android cihazınızdaki dosyalara kolayca göz atabilir, bu dosyaları açabilir veya paylaşabilirsiniz
  • Paylaştığınız resimler otomatik olarak Android cihazınızın fotoğraf galerisine atılır
  • Android 5.0 veya üst versiyonuna sahip bir Android cihaz kullanıyorsanız hafıza kartınıza dosya atabilirsiniz
Can Erdil Şentürk

Portal - Wifi File Transfers

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME
6.7 MB DOSYA BOYUTU

Portal - Wifi File Transfers pratik bir kablosuz dosya transferi uygulamasıdır

Portal - Wifi File Transfers kullanıcılara bilgisayarlarından mobil cihazlarına pratik bir şekilde kablosuz dosya transferi yapma imkanı veren bir mobil uygulama.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir dosya transfer uygulaması olan Portal - Wifi File Transfers zahmetsiz bir yapılandırma sürecinin ardından dosyalarınızı transfer edebilmenizi mümkün kılıyor. Portal - Wifi File Transfers ile sadece bilgisayarınızdan iOS cihazınıza dosya gönderebileceğinizi belirtmekte fayda var. Uygulama henüz mobil cihazlarınızdan bilgisayarınıza dosya aktarmanıza izin vermiyor.

Portal - Wifi File Transfers ile fotoğraflarınızı, videolarınızı veya diğer dosyalarınızı iOS cihazınıza hızlı bir şekilde gönderebiliyorsunuz. Bu iş için bilgisayarınıza herhangi bir program yüklemeniz de gerekmiyor. Bunun yanında Portal - Wifi File Transfers internet bağlantınızı kullanmıyor. Uygulama yerel kablosuz ağınız üzerinden dosya transferi yaptığı için interent hızınız veya adil kullanım kotası limitiniz transfer hızını eetkilemiyor. Portal - Wifi File Transfers 1 GB üzerindeki boyuta sahip dosyaları oldukça hızlı bir şekilde transfer edebiliyor. Portal - Wifi File Transfers'i kullanabilmek için bilgisayarınızın ve iOS cihazınızın aynı kablosuz ağa bağlı olması yeterli.

Portal - Wifi File Transfers'i bilgisayarınızda internet tarayıcınız üzerinden kullanıyorsunuz. Portal dosya transfer edebilmek için ilk önce uygulamayı indirin, sonrasında http://portal.pushbullet.com/ sayfasını internet tarayıcınız üzerinde açın ve karşınıza çıkan QR barkodunu telefon veya tabletinizde açık olan Portal uygulaması üzerinden taratın. Cihazlar eşleştikten sonra transfer etmek istediğiniz dosyaları tarayıcınız üzerinde açık olan Portal sayfasının üzerine sürükleyerek bırakın.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WiFi File Explorer PRO

    Android WiFi File Explorer PRO uygulamasıyla kablo karmaşıklığına son vererek verilerinizi kolayca transfer edebilirsiniz.
  • WiFi File Transfer

    Android için WiFi File Transfer uygulaması, dosyaları Android telefonunuzdan ya da tabletinizden wireless aracılığı ile başka bir Android telefona ya da tablete aktarmanızı sağlar.
  • File Manager (File Transfer)

    File Manager (File Transfer) mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir dosya yöneticisidir
  • Wifi Fixer

    Wifi Fixer ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir WiFi sorun giderme uygulamasıdır
  • Swift WiFi

    Swift WiFi'yi kullanarak gittiğimiz yerlerde bağlanabileceğimiz tüm WiFi noktalarını keşfedebiliyoruz.
  • Super File Manager

    Super File Manager mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir dosya yöneticisidir
  • Fast File Transfer

    Fast File Transfer, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir dosya paylaşma uygulamasıdır.
  • wiMAN Free WiFi

    wiMAN Free WiFi uygulaması, Android cihazlarınızı kullanarak çevrenizdeki kablosuz internet ağlarına bağlanmanıza yardımcı oluyor.