PosterLabs

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
565 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

PosterLabs fotoğraf çekmeyi sevenlerin tercih edebileceği kapsamlı ve kolay kullanım özellikleri sunan bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.

PosterLabs fotoğraflarında yaratıcı olmayı sevenlerin kullanmaktan keyif alacakları bir uygulama. Hem iOS hem de Android cihazlar için ücretsiz olarak sunulan bu fotoğrafçılık uygulamasını kullanarak orijinal ve dikkat çekici çalışmalara imza atabilirsiniz.

Uygulama farklı özelliklere sahip. İster poster yaratabilir ister birkaç fotoğrafı birleştirerek kolajlar yaratabilirsiniz. Kolay kullanım özellikleri sunduğu için herkes tarafından kolaylıkla kullanılabilir. PosterLabs'ta kullanıcıların tercih edebilecekleri farklı poster kalıpları bulunuyor. Bu kalıplar farklı amaçlar ve durumlar için özel olarak tasarlanmış. O anki fotoğrafınıza en uygun kalıbı seçerek posterinizi oluşturmaya başlayabilirsiniz.

PosterLabs'ta fotoğraflarınız üzerinde uygulayabileceğiniz farklı türde filtre seçenekleri de bulunmakta. Bu filtreler Instagram'da bulunanlara benzerlik gösteriyor olsa bile arada birkaç farklılık var.

Fotoğraf düzenleme uygulamalarının vazgeçilmez özelliği sosyal medya paylaşımı da PosterLabs'ta es geçilmemiş. Oluşturduğunuz kolajları veya posterleri Twitter, Facebook ve Instagram gibi sosyal medya platformlarında arkadaşlarınızla paylaşma şansına sahipsiniz.

Fotoğraf çekmek sizin için bir yaşam tarzı ise PosterLabs size ortaya daha yaratıcı çalışmalar çıkarma konusunda yardımcı olabilir.

Emircan Erdoğan

PosterLabs

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
119 TOPLAM İNDİRME
48.7 MB DOSYA BOYUTU

PosterLabs ile birbirinden göz alıcı posterler oluşturabilir ve bunları farklı sosyal medya kanallarında paylaşabilirsiniz.

PosterLabs fotoğraf çekmekten keyif alan ve çektiği fotoğrafları daha orijinal kılmak için efektler eklemeyi seven kullanıcılara hitap eden bir uygulama. Tamamen ücretsiz olarak sunulan PosterLabs'ı kullanarak dikkat çekici çalışmalara imza atabilirsiniz.

Uygulamanın temel işlevi kullanıcılara çektikleri fotoğrafları kolaj yapma şansı vermek ve hatta bu fotorğaflara bir takım özel efektler ekleyerek onları adeta birer postere dönüştürmek. Magazin dergilerinde görmeye alıştığımız dikkat çekici görselleri siz de bu uygulama sayesinde kolayca yaratabilisiniz.

Uygulamada bu amaca yönelik kullanabileceğiniz çok sayıda kalıp bulunuyor. Magazin kapağı, film afişleri ve belgesel posterleri gibi kalıplar mevcut. Siz de fotoğrafınıza en uygun olanı seçip işleme başlayabiliyorsunuz.

Bu tarz uygulamalarda görmeye alıştığımız gibi PosterLabs'ta da sosyal medya desteği sunulmakta. Fotoğraflarınızı oluşturduktan sonra Twitter, Facebook ve Instagram gibi paylaşım platformlarında paylaşabilirsiniz. Eminim ki arkadaşlarınız PosterLabs ile yarattığınız çalışmalara bayılacak!

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında