Power Off

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,107 TOPLAM İNDİRME
0.69 MB DOSYA BOYUTU

Power Off, Android cihazlarınızın anasayfasına yada diğer sayfalarına kısayol tuşu ekleyerek tek bir dokunuş ile cihazınızı hızlıca kapatmanızı sağlayan pratik ve yararlı bir Android uygulamasıdır.

Power Off, Android telefon ve tablet sahiplerinin kullanarak tek bir tuş dokunuşu ile cihazlarını kolayca kapamalarını sağlayan ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

Eğer her akşam telefon yada tabletinizi kapatıyorsanız fakat güç tuşuna basılı tutup açılan pencereden kapama işlemi yapmak zor geliyorsa Power Off'u kullanabilirsiniz. Uygulamanın kendi içerisinde farklı renk seçeneklerine sahip temaları da mevcut. Bu sayede kullandığınız duvar kağıdı ile uyumlu bir tema seçebilirsiniz.

Uygulama basit olarak istediğiniz sayfaya telefonu kapamanız için gerekli kısayolu koymanızı sağlıyor. Bu kısayola dokandıktan kısa bir süre sonra cihazınız kapanacaktır.

Not: Uygulamanın tek olumsuz yanı, kullanabilmeniz için cihazınızın rootlu olması gerekiyor. Eğer cihazınız yeni ise ve rootlu değil ise sadece bu uygulamayı kullanmak için rootlamanızı tavsiye etmem. Çünkü cihazınız rootlandığında var olan garanti süresi sona ermektedir. Eğer tecrübeli bir mobil cihaz kullanıcısı iseniz ve cihazınız rootluysa Power Off'u rahatlıkla kullanabilirsiniz. Cihazınız rootlu değil ise uygulama çalışmayacaktır.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Data ON-OFF

    Data ON-OFF telefonunuzun internet akışını düzenleyen, daha az internet harcamanıza yarayan yardımcı mobil bir uygulama.
  • Smart Screen On/Off

    Smart Screen On/Off uygulaması, akıllı telefonlarınızın ekranını çift dokunarak kilitlemenizi sağlıyor.
  • Power Button Flashlight

    Power Button Flashlight oldukça pratik bir el feneri uygulamasıdır
  • Power Toggles

    Power Toggles, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir batarya uygulamasıdır.
  • Power Clean

    Power Clean uygulamasını kullanarak Android cihazınızı kolayca gereksiz dosya ve uygulamalardan temizleyebiliyorsunuz.
  • Power Saver-Battery

    Power Saver-Battery, Android telefon kullanıcıları için pil tasarruf uygulaması.
  • Mobile Data On Off

    Mobile Data On Off, mobil internet kullanımı tek bir tuşla açıp kapayabileceğiniz ücretsiz ve pratik bir Android uygulaması.
  • Turn Off Screen Free

    Turn Off Screen Free, Android cihazlarınızın ekranlarını istediğiniz zaman istediğiniz uygulamayı kullanırken kolayca kapatabilmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir uygulamadır.