Pratik İngilizce

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
988 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlar için pratik İngilizce öğrenme uygulamasıdır.

İngilizce öğrenmek artık herkes için bir ihtiyaç ve zorunluluk haline geldi diyebiliriz. İş ararken ya da yurtdışına seyahate çıkarken olmazsa olmazlardan bir tanesi de İngilizce bilgisi. Bu sebeple bir çok mobil uygulama geliştiriliyor. Fakat Türkçe uygulama bulmak bu kulvarda da çok zor.

Pratik İngilizce, Android marketlerinde bulabileceğiniz en başarılı ve Türk yapımı İngilizce öğrenme uygulamalarından bir tanesi. Üstelik bu uygulama, kullanıcıların isteklerini göz önünde bulundurup, uygulamayı ona göre geliştiren kişiler tarafından yapılmış. Pratik İngilizce, websitesinde düzenlediği anketle uygulama için istediğiniz geliştirmeleri soruyor ve ona göre ilerliyor. Bu açıdan çok başarılı bir uygulama olduğunu söylemek mümkün.

24 saat nerede olursanız olun yeni kelimeler öğrenebileceğiniz, İngilizcenizi geliştirebileceğiniz bu uygulama ile İngilizce öğrenmek artık çok daha basit. Günlük İngilizce cümleleri dinleyebilir, anlamlarını görebilir, kelimelerin telaffuzlarını dinleyebilir ve anlamlarını görebilirsiniz.

Eğer siz de İngilizce'nin günümüzde çok önemli olduğunu düşünüyor ve kendinizi geliştirmek istiyorsanız, bu uygulamayı indirip denemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Pratik İngilizce

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
245 TOPLAM İNDİRME
9.6 MB DOSYA BOYUTU

Pratik İngilizce sayesinde İngilizce dil bilgisi kurallarına göz gezdirebilir ve pratik yapabilirsiniz.

Pratik İngilizce her ne kadar ücretli olarak sunuluyo olsa da kesinlikle denemeye değer bir uygulama. Bu kategoride yer alan çoğu alternatif ücretsiz olarak sunulsa da yetersiz içerikleriyle kullanıcılara pek fazla bir şey katamıyor ve İngilizce anlamında gelişmelerine yardımcı olamıyor.

Pratik İngilizce farklı seviyedeki kullanıcıların İngilzice pratiği yapmasına olanak sağlıyor. Bildiğiniz gibi İngilizce hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi ve günlük yaşamın her anında kullanır hale geldik. Mobil cihazlarla birlikte giderek daha da global hale gelen dünyada yabancı dil bilmek artık bir lüksten çok bir zorunluluk.

Fakat ne yazık ki günlük hayatın koşuşturması arasında İngilizce çalışmaya vakit bulamıyor olabilirsiniz. İşte tam da bu gibi durumlar için geliştirilen Pratik İngilizce sunduğu kapsamlı çözümlerle kullanıcıların İngilizce bilgisini yükseltiyor.

Uygulama son derece şık bir arayüzden oluşuyor. Uygulama içerisinde yardımcı fiiller, zarflar, edatlar, bağlaçlar, şart cümleleri, isimler, sıfatlar ve fiiller gibi farklı dil bilgisi konuları yer almakta. Eğer siz de İngilizce öğrenmek istiyor ve bunun için bir başlangıç noktası arıyorsanız Pratik İngilizce size bu konuda yardımcı olabilir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pratik İngilizce Cümleler

    Pratik İngilizce Cümleler uygulaması ile Android cihazlarınız üzerinden İngilizce’deki eksikliklerinizi giderebilirsiniz.
  • İngilizce Öğreniyorum

    İngilizce Öğreniyorum, Android telefon ve tabletleri üzerinde İngilizce çalışmak ve pratik yapmak isteyen kullanıcılar için geliştirilen yararlı bir eğitim uygulaması.
  • Pratik İngilizce Öğren

    Android için hazırlanmış bu İngilizce eğitim uygulaması ile her seviyeden der materyaline ücretsiz erişin.
  • Learn English for Beginners

    Learn English for Beginners, İngilizce öğrenmek isteyen fakat alt yapısı olmayan Android kullanıcılarına özel geliştirilen İngilizce eğitim ve pratik uygulaması.
  • BukyTalk

    Ana dili İngilizce olan konuşmacılar ile pratik yaparak İngilizce öğrenme ve konuşma korkunuzdan kurtulun!
  • English Listening ESL

    English Listening ESL uygulamasıyla İngilizce’yi kolaylıkla öğrenebilir ve pratik yaparak geliştirebilirsiniz.
  • English Verb Conjugator

    English Verb Conjugator pratik bir İngilizce fiil çekimleri uygulamasıdır
  • English Ninjas

    English Ninjas, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde ingilizce pratik yapmanızı sağlayan bir uygulamadır.