Preview for Developers

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
387 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Preview for Developers uygulaması ile Windows Phone işletim sistemine yönelik yazılım güncellemelerini herkesten önce alabilirsiniz.

Preview for Developers (Geliştiriciler için Önizleme), Windows Phone geliştirici hesabı olan herkesin kullanabileceği bir uygulama olup, geliştiricilere işletim sistemi güncellemelerini herkesten önce deneme izni vermektedir. Geliştiriciler işletim sisteminin yeni güncellemesinin getirdiği tüm yenilikleri bu uygulama vasıtasıyla görebilir ve test edebilir.

Windows Phone Dev Center hesabı, aktif bir App Studio hesabı veya kayıt edilmiş bir geliştirici cihazı gerektiren uygulama, sadece Microsoft güncellemelerini içeriyor ve OEM sürücü / yazılım güncellemelerini sunmuyor. Tüm gereksinimlerini sağlayan geliştiriciler işletim sistemi için yeni bir güncelleme yayınlandığında bu uygulama ile anında haberdar oluyor ve herkese açık olmayan güncellemenin getirdiği avantaj (Yeni eklenen özellikleri herkesten önce deneyimleme) ve dezavantajları (Uygulamaların düzgün çalışmaması, açılmaması, cihazın aniden kapanması gibi) birlikte yaşamak durumunda kalıyor. Ayrıca bu uygulamayı yükleyen geliştiriciler güncellemenin final sürümü çıktığında geri dönüş yapamıyor.

Preview for Developers, adından da anlaşılacağı üzere geliştiriciler için özel hazırlanmış bir uygulama. Geliştirici olarak en yeni yazılım güncellemelerini herkesten önce alabileceksiniz ancak kararlı sürüm kullanmadığınızdan birçok hata ile karşılaşacaksınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CloudSix for Dropbox

    CloudSix for Dropbox, Windows Phone için tam özellikli ve ücretsiz Dropbox istemcisidir.
  • Client for Google Drive

    Client for Google Drive, Google Drive'ı Windows Phone platformuna taşıyan en başarılı istemcilerden.
  • Microsoft Remote Desktop Preview

    Microsoft Remote Desktop ile uzaktaki Windows tabanlı bilgisayarlarınıza hızlı ve güvenli bir şekilde erişebilir ve yönetebilirsiniz.
  • VLC Media Player

    VLC for Windows 10, Windows 10 telefonunuzda ücretsiz kullanabileceğiniz en iyi video oynatıcı.
  • IDrive

    IDrive ile mobil cihazınızdaki tüm verileri bulut ortama aktarabilirsiniz.
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Şifre Üret

    Şifre Üret, güçlü şifreler oluşturmanıza yardımcı olur.
  • SkyType

    SkyType, bilgisayarınızın klavyesini kullanarak mobilde daha hızlı yazmanıza yardımcı olan bir uygulama.