Primal Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Primal Legends, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz başarılı bir online strateji oyunudur.

Primal Legends, dünyanın her yerinden insanlarla karşılaşabileceğiniz bir online strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınız veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz oyunda, çeşitli taktik ve stratejilerle rakiplerinizi alt etmeye çalışacaksınız. Oyunun bağımlılık yaptığını söyleyebilirim, dilerseniz oyuna biraz daha yakından bakalım.

Primal Legends oyununa ilk girdiğinizde 3 farklı giriş seçeneğiniz bulunuyor. Misafir olarakta bağlanabileceğiniz oyunda bir arenada player versus player düellolara giriyor ve rakiplerinizi birer birer düşürmeye çalışıyorsunuz. Çeşitli kahramanların bulunduğu oyunda hepsinin ayrı bir özelliği bulunuyor ve rakibinizin hamlelerini en az yarayı alarak savuşturmalısınız. Üst tarafta bulunan HP ilk kimin biterse o kaybediyor. Dolayısıyla siz de stratejilerinizi iyi belirlemelisiniz.

Primal Legends Özellikleri

  • Misafir olarak oyuna girebilme
  • 3'lü eşleştirme ve kart oyunlarının karışımı
  • 200'den fazla seviye
  • Kolay oynanış, zor uzmanlaşma
  • Gerçek zamanlı PvP imkanı
  • Oyun içi satın alımlar

Primal Legends oyununu dilerseniz ücretsiz indirebilirsiniz. Bunun yanında oyun içi satın alımlar yaparak daha güçlü bir hesap yaratmanızda mümkün. Bağımlılık yaratan bu oyunu denemenizi ve vakit geçirmenizi öneririm. 

NOT: Uygulamanın boyutu ve versiyonu cihazınıza göre değişiklik göstermektedir.

Gökhan Abay

Primal Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
94.5 MB DOSYA BOYUTU

Primal Legends, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir online strateji oyunudur.

Primal Legends, birbirinden güzel dinamikleri bir araya getirerek oluşturulmuş harika bir online strateji oyunu. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden oynayabileceğiniz oyunda, ordunuzu kurarak herhangi bir düşmanın karşısına çıkıyor ve onu alt etmeye çalışıyorsunuz. Çeşitli oyunların bir karışımı olan Primal Legends'e dilerseniz biraz daha yakından bakalım. 

Değişik kategorilerden hatırladığımız 3'lü eşleştirme oyunları ve kart oyunlarının bir karışımı olan Primal Legends, enfes bir oyun deneyimi sunmasıyla beni etkiledi diyebilirim. Göze hoş gelen grafikleri ve kolay öğrenebileceğiniz yapısıyla dikkat çeken oyun, gerçek zamanlı player versus player düellolar şeklinde gelişiyor ve rakiplerinizi yenerek en güçlü orduyu inşa etmeye çalışıyorsunuz. Uzmanlaşmanın zor olduğu bu oyunda epeyce vakit geçireceğinizi düşünüyorum, zira bağımlısı olacağınız türden mücadelelere girişiyorsunuz. Bir arenada geçen bu mücadelelerde rakibinizin üstte yer alan HP'sini 0'a indirmeniz gerekiyor. Dolayısıyla doğru strateji yaparak ilerlemeli ve hamlelerinizi ona göre ayarlamalısınız. 

Primal Legends'ın tamamen ücretsiz olduğunu belirtmekte fayda görüyorum. Diğer yandan eğer oyunda bazı eşyalara ulaşmak isterseniz belirli bir ücret ödeyerek onları da satın alabilirsiniz. İyi bir oyun deneyimi yaşamak isteyen oyunsevere Primal Legends'ı indirmelerini öneririm. 

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jurassic World Primal Ops

    Çarpıcı grafiklere ev sahipliği yapan Jurassic World Primal Ops Android platformunda lansmana çıkmaya hazırlanıyor.
  • League of Legends: Wild Rift

    League of Legends: Wild Rift ile sürükleyici bir MOBA dünyasını deneyimleyeceksiniz.
  • StormBorn: War of Legends

    StormBorn: War of Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Legends TD

    Legends TD mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Skull Legends

    Kule Savunma ve FPS oynanışlarının bir arada olduğu Skull Legends, karikatürüstük grafiklerle dikkat çekiyor.
  • Monster Legends APK

    Monster Legends APK, canavarlardan takım kurup savaştığınız Android strateji oyunudur.
  • Bloody West: Infamous Legends

    Bloody West: Infamous Legends, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Vahşi Batı konseptli bir strateji oyunudur.
  • Teamfight Tactics

    Teamfight Tactics APK, League of Legends oyunu geliştiricilerinin PvP strateji oyunu.