Primer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Primer uygulaması, Android kullanıcılarının dijital pazarlama üzerine pek çok öğretici içeriğe kavuşmalarına yardımcı oluyor.

Primer uygulaması, Google'ın Android kullanıcıları için hazırladığı resmi uygulamalardan bir tanesi ve yeni bir işletme kuranların dijital pazarlamalarını nasıl gerçekleştirebileceklerine dair Google'dan öğrenebilecekleri pek çok şeyi içerisinde barındırıyor. İnternet üzerinden pazarlanacak olan her türlü ürün, içerik veya hizmet üreticisinin kullanabileceği uygulamanın içerikleri maalesef İngilizce olarak hazırlanmış ancak çok değerli bilgilere sahip olduğunu söyleyebilirim.

Uygulamayı kullanırken içerisinde keşfedebileceğiniz içerik türleri şu şekilde sıralanıyor:

  • İçerik pazarlaması
  • Halkla ilişkiler
  • Arama motoru optimizasyonu

Şimdilik bu üç madde içerisinde pek çok örnek, gerçek olay ve bulmacalar yer alıyor ancak Google, ilerleyen zamanlarda daha fazla konu başlığının uygulama içerisine dahil edileceğini de belirtiyor. Primer içerisinde hazırlanmış olan derslerin beşer dakikalık kısa dersler halinde olmaları ve teknik dilden uzak durulması sayesinde her yeni işletme sahibi ürününü internette var edebilmek için ihtiyaç duyduğu bilgilere kavuşacaktır.

Uygulamanın çok kolay kullanılır ve güzel renklerle hazırlanmış arayüzünü kullanırken pek zorlanacağınızı sanmıyorum. Çalışırken internet bağlantısı gerektirmemesi sayesinde uçakta veya internetinizin kesildiği anlarda da uygulamadan faydalanmanız mümkün.

Eğer internet pazarlamasına giriş yapmak ve kendi ürün, hizmet ve içeriklerinizi kitlelere ulaştırmak istiyorsanız uygulamaya göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Primer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
15.4 MB DOSYA BOYUTU

Primer uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızda kolaylıkla dijital pazarlama hakkında bilgiler edinebiliyorsunuz.

Primer uygulaması, Google'ın iPhone ve iPad sahipleri için hazırladığı bir dijital pazarlama uygulaması olarak karşımıza çıktı ve ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Uygulama sayesinde internet pazarlaması üzerine pek çok konuda bilgi sahibi olabiliyor, kitlelere ulaştırmak istediğiniz ürün, içerik ve hizmetlerinizi nasıl pazarlayabileceğiniz hakkında kendinizi geliştirebiliyorsunuz.

Uygulamanın kullanımı kolay ve sade bir yapıda hazırlanmış olması sayesinde herhangi bir sıkıntı yaşamadan tüm içerikleri keşfetmeye başlayabiliyorsunuz. Şimdilik içerisinde sadece arama motoru optimizasyonu, medyada görünme ve içerik pazarlaması hakkında bilgiler yer alsa da ilerleyen zamanlarda bunun daha da geliştirileceğine dair Google'dan açıklamalar geldi.

Belirtilen bu başlıklarda örnek olaylar, bulmacalar, ekstra bilgiler gibi konular da uygulamaya dahil edildikleri için uygulamalı olarak öğrendiğiniz şeyleri sınayabiliyorsunuz. Primer'ın internet bağlantısı gerektirmeden çalışabilmesi sayesinde bağlantı sorunu yaşadığınız anlarda bile sorunsuzca yeni şeyler öğrenmeniz mümkün hale geliyor.

Günümüzde dijital internet pazarlamasının genel pazarlama faaliyetleri içerisinde oldukça büyük bir yeri olduğunu dikkate alırsak, Google gibi bu konuda deneyimli bir kaynaktan gelen Primer uygulamasının kesinlikle işinize yarayabileceğini söyleyebilirim. Uygulamaya göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • İŞKUR

    İŞKUR resmi mobil uygulaması ile kısa sürede iş bulabileceksiniz.
  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel uygulama
  • 24 Saatte İş

    24 Saatte İş, CV (Özgeçmiş) hazırlamadan hızlıca iş başvurusu yapıp dönüş alabildiğiniz iş bulma uygulaması.
  • İşin Olsun

    Kariyer.net İşin Olsun uygulaması, iş yerinin eve yakın olmasını isteyen kişiler için hazırlanmış iş bulma uygulaması.