Print Stalker

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
368 TOPLAM İNDİRME
0.11 MB DOSYA BOYUTU

Print Stalker, bilgisayarınız üzerinde yüklü olan yazıcıları görüntüleyebileceğiniz ücretsiz bir programdır.

Print Stalker, sisteminiz üzerinde kurulu olan yazıcıları ve durumlarını görüntüleyebilmeniz için tasarlanmış olan kullanışlı ve güvenilir bir yardımcı programdır.

Sistem üzerinde yer alan ve o an kaynaklanan bir sorun nedeniyle çalışmayan yazıcılarınız varsa, konuyla ilgili e-posta aracılığıyla bildirim alabilirsiniz ve yazıcınızla ilgili bir sorun olduğunu hemen farkedebilirsiniz.

Ayrıca daha önce yazıcıya gönderilmiş ve tamamlanmış olan yazdırma işlemlerini de program yardımıyla kontrol edebilir ve isterseniz görevleri kolayca silebilirsiniz.

Sisteminiz üzerinde yer alan yazıcıların durumlarını kontrol edebileceğiniz güçlü bir programa ihtiyaç duyuyorsanız Print Stalker'ı denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Print Conductor

    Print Conductor ile farklı türdeki belgeyi aynı arayüzde kolay ve hızlı bir şekilde yazdırmanızı sağlayan ücretsiz bir araçtır.
  • Print My Fonts

    Print My Fonts, bilgisayarınızda bulunan tüm yazı tiplerini tek bir listede toplayarak karşılaştırma imkanı sunan ücretsiz bir program.
  • S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

    S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl ile karanlık bir dünyada hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Drive Stalker

    Drive Stalker, sabit diskleriniz üzerinde yapılan değişiklikleri takip edebileceğiniz bir yerel disk izleme programıdır.
  • Print To PDF Pro

    Print To PDF Pro ile bilgisayarınızdaki dosyaları kolayca PDF formatına dönüştürebilirsiniz.
  • Screen Capture + Print

    Screen Capture + Print uygulaması ile Windows bilgisayarınızda kolayca ekran görüntüsü alabilir ve yazdırabilirsiniz.
  • Print Inspector

    Print Inspector ile ağınız üzerinde paylaşılan yazıcınızda yapılan hertürlü işlem bilgileri artık bir veritabanında printerınızı yönetmeniz için saklanıyor. Yazıcınızı maksimum performansı almak için yönetin.
  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.