Project Drift

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
985 TOPLAM İNDİRME
617 MB DOSYA BOYUTU

Project Drift 2.0 APK, android cihazlarda oynayabileceğiniz popüler drift yarış oyunudur.

Project Drift 2.0 APK ile sürükleyici drift yarışları seni bekliyor. Herkesin stres atmak için oynadığı yarış oyunlarına merak salıyorsan Project Drift indirip, cihazında deneyebilirsin. Farklı araba modifiye tasarımları, birçok sürüş modu ve pistler yeteneklerini göstermek için seni bekliyor.

Project Drift 2.0 APK İndir 

Project Drift 2.0 APK, 30'dan fazla araba seçeneği, 5 farklı sürüş modu ve birçok keyifli animasyon ile eğlenceli yarışlar seni bekliyor. Çevrim içi oynanan Project Drift 2.0 APK, aynı zamanda güçlü bir oyun dinamiğine sahip öyle ki sahanın tozunu atarken veya drift yaparken çok farklı bir deneyimi yaşayacaksınız.

En iyi drift oyunları arasında yer alan Project Drift 2.0 APK indirenler tarafından oldukça başarılı olduğu söylenmekte oyunun en öne çıkan özellikleri arasında kişiselleştirmenin fazla olmasıdır. Ayrıca para kazanmak için çaba sarf etmenize gerek yok görünen o ki oyun oyuncuları sıkmamak adına daha kolay bir kullanım sunuyor.

Araba yarışı oyunlarında kişiselleştirme oldukça önemlidir özellikle mobil oyunlarda kullanıcılar araçlarını üretmek ve geliştirmek isterler. Bu sayede rakiplerine kıyasla oldukça başarılı bir performans sergileyebilirler. Diğer oyunlara kıyasla kişiselleştirmenin bulunması bu oyun için büyük bir avantaj!

Araba satın alabilir arabalarınızın tamponlarından tutun frenlerine kadar yükselte bileceğiniz araba yarışı oyunu Project Drift 2.0 son sürüm indirilenler tarafından oldukça beğenilmektedir. Tüneller, otoparklar ve yarış pistlerinden daha fazlasında kendinizi göstermek istiyorsan bir de saatlerce oynamak istiyorsan Project Drift 2.0 APK indir. Sen de kendi arabanı tasarlayıp rakiplerini halt etmek için bu eşsiz atmosferde haritalarda driftler yapmak istiyorsan Project Drift 2.0'a göz atabilirsin.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Final Drift Project

    Popüler ralli oyununun yapımcılarından yepyeni drift yarış oyunu
  • Project Offroad 20 APK

    Project Offroad 20 APK Android oyununda arazi araçlarıyla yarışıyorsunuz. Project Offroad 2.0, engebeli arazide yarış, simülasyon oyunları sevenlere tavsiyemizdir.
  • Drift Max APK

    Drift Max APK, yarış pistlerinde yanlayarak şov yapacağınız ve en iyi dereceyi elde etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.
  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • Just Drift APK

    Just Drift APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir drift odaklı araba yarışı oyunu.
  • Drift Fabrikası APK

    Drift Fabrikası APK Android oyunda trafikte yanlayarak puan toplamaya çalışıyorsunuz. Drift odaklı araba yarış oyunlarını sevenler için tavsiyemizdir.
  • Real Drift Car Racing APK

    Real Drift Car Racing APK, gerçekçi drift yarışı oyunu arayanlara tavsiyedir. Real Drift Car Racing indirin, milyonlarca yarış tutkunuyla yarışın.
  • CarX Drift Racing 2 APK

    CarX Drift Racing 2 APK, tek oyunculu ve çok oyunculu modlar içeren popüler drift yarış oyunudur.