Prom Spa Salon

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
937 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Prom Spa Salon ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir güzellik salonu işletme oyunudur.

Prom Spa Salon özellikle çocuklara hitap eden eğlenceli bir oyun. Aslında bu oyunu kafa dinlendirmek isteyen herkes oynayabilir çünkü hiçbir hikaye derinliği, konu veya kafa yoran bulmacalar yok. Hayalinizde kuaför işletmek varsa bu oyun iyi bir başlangıç olacaktır.

Ben yine de konuya çocukların açısında bakıp oyunu öyle inceleyeyim. Prom Spa Salon’da eğlenceli ve renkli grafikler kullanılmış ve böylece çocukların ilgisini uzun süre korumak amaçlanmış. Karşımızda bir manken bulunuyor ve bizim görevimiz de bu mankeni güzelleştirmek, makyaj yapmak ve giydirmek. Bu amaç doğrultusunda kullanabileceğimiz çok sayıda aksesuar ve makyaj malzemesine sahibiz. Çeşit çeşit rujlar, elbiseler, küpeler ve kolyeler arasından hoşumuza gidenleri seçebiliyoruz.

Tüm makyaj ve giyinme işlemlerinden önce mankene genel bir bakım uyguluyoruz ki oyunun ismindeki Spa da buradan geliyor. Çok sayıda bakım kremi ve güzellik aracını doğru bir şekilde kullanarak mankenimizi bir sonraki adım olan makyaj için hazırlıyoruz.

Genel olarak oyun bu şekilde ilerliyor. Eminim ki küçük kız çocukları bu oyunu beğenerek oynayacaktır. En önemli artısı da tamamen ücretsiz olarak sunulması.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Salon Randevu

    Salon Randevu uygulaması; güzellik merkezi, kuaför, berber, spa online randevu ve yönetim programıdır.
  • Sweet Baby Girl Beauty Salon

    Sweet Baby Girl Beauty Salon, güzellik salonuna gelen kızların görünümlerini değiştirip onları güzelleştirmeniz gereken eğlenceli bir Android çocuk oyunu.
  • Princess Salon

    Princess Salon, özellikle kız çocuklarının ilgisini çekebilecek Android prenses süsleme oyunudur.
  • Beard Salon

    Beard Salon'da berber salonumuza gelen müşterilerimize sakal traşı ve diğer bakımları yapıyoruz.
  • Crazy Cat Salon

    Crazy Cat Salon'da salonumuza gelen kedilere bakım yapmaya ve onları süslemeye çalışıyoruz.
  • Ice Cream Maker Salon

    Ice Cream Maker Salon'da en başından en sonuna kadar tam anlamıyla dondurma yapmanın inceliklerini deneyimliyoruz.
  • Pet Hair Salon

    Pet Hair Salon, hayvanseverlerin ve evcil hayvanlara ilgi duyan çocukların oynayarak keyifli vakit geçirebileceği bir Android berber oyunudur.
  • Prince Charming's Beard Salon

    Prince Charming's Beard Salon, prensin saçını ve sakalını yakışıklı olabilmesi için yapmanız gereken hem eğlenceli hem de öğretici bir Android oyunu.