ProtonVPN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.3/5 ZİYARETÇİ
163,298 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

ProtonVPN İndir: Windows bilgisayarlar için ücretsiz VPN programı

ProtonVPN, kullanıcılara internette güvenli ve engelsiz bir şekilde gezinti yapabilme imkanı veren bir yasaklı sitelere giriş ya da VPN programı olarak tanımlanabilir.

ProtonVPN İndir Ücretsiz VPN Programı

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir engelli sitelere giriş aracı olan ProtonVPN, OpenVPN altyapısını kullanan bir servis. Program, temel olarak internette yaptığınız veri trafiğini farklı coğrafi konumdaki bir bilgisayara yönlendiriyor ve size bu farklı coğrafi konumdaki bilgisayardan internete bağlanıyormuş gibi internette gezinti yapma imkanı veriyor. Bu sayede bölge kısıtlamalarını ve internet sansürünü aşabiliyor, Wikipedia gibi engellenen sitelere giriş yapabiliyorsunuz.

ProtonVPN'in ücretsiz servisi belli kısıtlamalara sahip. Bu kısıtlamalar arasında veri transfer limitinin olmaması sevindirici. Yani ProtonVPN ile kotayı düşünmeden gezinti yapabilirsiniz. Buna rağmen ProtonVPN'in ücretsiz servisi hız limitine sahip, kullanıcılara az sayıda sunucu seçeneği sunuluyor ve P2P (torrent) dosya transferleri desteklenmiyor. Yine de yasaklı ve bölge kısıtlamalı sitelere girmek istiyorsanız ProtonVPN güvenilir ve kullanışlı bir araç.

Günümüzde internet güvenliği kullanıcılar için hayati önem taşıyor. İnternet siteleri kullanıcıların verilerini çalarken, VPN gibi araçlar yardımıyla da insanlar takip edilmenin daha zorlaştığını düşünüyorlar. VPN kullanıcıların bulundukları noktanın farklı olmasını sağlarken, internet üzerinde de takip işini zorlaştırıyor. ProtonVPN güvenilir yapısı ile birlikte kullanıcılara ücretsiz bir kullanım sunuyor. Kullanıcılar ProtonVPN ile yasaklı sitelere de giriş yapabiliyorlar.

Not: ProtonVPN servisini kullanabilmek için bu adres üzerinden kendinize ücretsiz olarak bir kullanıcı hesabı oluşturmanız gerekmektedir: 

https://account.protonvpn.com/signup

Sayfada FREE bölümünü seçtikten sonra kullanıcı adı ve şifre belirlemeniz, sonrasında e-posta adresinizi girmeniz gerekmektedir. Ardından e-posta adresinize doğrulama kodu gönderilmesi için "Send" tuşuna tıklamanız, e-posta adresinize gelen mesajdaki kodu girerek üyeliğinizi başlatmanız gerekmektedir. Program indikten sonra kullanıcı adınız ve şifrenizi girerek ProtonVPN'i kullanabilirsiniz.

ProtonVPN Özellikleri

  • Ücretsiz,
  • Basit kullanım,
  • Otomatik konum,
  • Güvenli,

ProtonVPN İndir

ProtonVPN Android, iOS ve Windows için ücretsiz olarak yayınlanan bir VPN uygulamasıdır. Hemen indirip güvenle kullanmaya başlayabilirsiniz.

En İyi Ücretsiz VPN Uygulamaları

Can Erdil Şentürk

ProtonVPN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.2/5 ZİYARETÇİ
19,917 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

ProtonVPN APK İndir: Android telefonlar için ücretsiz VPN programı

ProtonVPN APK, eğer android mobil cihazlarınız üzerinde yasaklı sitelere giriş yapmak istiyorsanız kullanabileceğiniz bir VPN uygulaması.

ProtonVPN APK İndir

Proton VPN, Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir engelli sitelere giriş aracı olan ProtonVPN, internette hem güvenli, hem de yasaksız gezinti yapmanızı mümkün kılıyor. ProtonVPN, mobil cihazınızdan internete bağlandığınızda bu bağlantıyı farklı coğrafi konumdaki bir bilgisayara yönlendiriyor, bu sayede bu uzaktaki bilgisayardan internete bağlanıyormuş gibi gezinti yapabiliyorsunuz.

ProtonVPN ile bölge kısıtlaması olan servislerden faydalanabilir, sansürlenmiş sitelere erişebilirsiniz. Ayrıca siz gezinti yaparken IP adresiniz gizleniyor ve bu sayede takip edilmeniz önleniyor. Eğer halka açık WiFi erişim noktalarından internete bağlanıyorsanız ProtonVPN'i kullanarak hassas bilgilerinizin güvenliğini sağlayabilirsiniz.

ProtonVPN'in ücretsiz servisi herhangi bir veri transfer limitine sahip değil. Fakat bağlantı hızı limitleniyor ve az sayıda sunucu seçeneği sunuluyor. Yine de internet güvenliğinizi sağlamak ve engelli sitelere giriş yapmak için ProtonVPN bir hayli pratik bir araç.

Can Erdil Şentürk

ProtonVPN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.9/5 ZİYARETÇİ
1,250 TOPLAM İNDİRME
79.9 MB DOSYA BOYUTU

ProtonVPN (iOS), iPhone ve iPad'iniz için hızlı, güvenli ve sınırsız VPN uygulaması

ProtonVPN (iOS), kullanıcıların gizliliğine saygı duyan ve kullanımı güvenli olan dünyanın tek VPN hizmeti. İnternette gezinme geçmişini kaydetmeme, gizliliği ihlal eden reklamlar göstermeme, verileri üçüncü şahıslarla paylaşmama, sınırsız veri kullanımı sağlamasıyla ProtonVPN, milyonlarca kullanıcısı olan güvenilir VPN programları arasında.

ProtonVPN İndir iOS

20 milyon kullanıcıya sahip olan dünyanın en büyük şifreli e-posta servisi ProtonMail’in VPN uygulaması ProtonVPN, 44 ülkede yüksek hızda 577 sunucu barındırıyor. Tüm VPN uygulamaları gibi erişilemeyen içeriklere erişmenizi, videoları daha hızlı izlemenizi sağlıyor. Dosya paylaşımı/BitTorrent desteği sunan VPN servisi, 10 Gbps’e kadar yüksek hızda bağlantı sunuyor. Aynı anda 10 cihazınıza VPN bağlantısı sağlayabiliyorsunuz. Ücretsiz sürümde Japonya, Hollanda ve Amerika’daki sunuculara bağlanmanıza izin veriliyor. ProtonVPN’in öne çıkan özellikleri arasında;

  1. Güçlü şifreleme: Verileriniz AES-256 ve 4096 RSA ile korunur.
  2. İsviçre merkezli: Verileriniz dünyadaki en güçlü gizlilik yasalarından bazıları ile korunur.
  3. Kayıt tutma yok: ProtonVPN, kullanıcı verilerini asla kaydetmez veya paylaşmaz. Yetkililer talep etse bile paylaşacak hiçbir veri yoktur.
  4. Açık kaynak: Uygulama bağımsız olarak kontrol edilmiştir ve açık kaynaklıdır; güvenli olduğundan emin olabilirsiniz.
  5. İleri seviye gizlilik: Şifrelenmiş trafiğiniz sonrasında kaydedilmez ve şifresi çözülmez.
  6. Güvenli protokoller: VPN uygulaması IKEv2 protokolünü kullanır. Hızlıdır, kararlıdır ve bilinen bir güvenlik zaafı yoktur.
  7. DNS sızdırma koruması: Gezinme geçmişinizin DNS sorguları yoluyla açığa çıkmamasını sağlamak için DNS’nizi şifreler.
  8. Her zaman açık VPN: Yanlışlıkla bağlantının kesilmesi durumunda IP adresinizin açığa çıkmasını önler.
  9. Tam disk şifreleme: VPN sunucuları verilerinizi korumak için tamamen şifrelenmiştir.
  10. Anonim: ProtonVPN’i kullanmak için herhangi bir kişisel verinizi paylaşmanıza gerek yoktur.
  11. Çoklu platform desteği: Mobil cihazlar, dizüstü bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlar ve yönlendiriciler dahil olmak üzere tüm cihazlar
  • 44 ülkede 577 yüksek hızlı sunucu
  • Erişilemeyen içeriğe erişin ve en sevdiğiniz videoları izleyin.
  • Çok sekmeli VPN ile ağ tabanlı saldırılara karşı koruma sağlayan Güvenli Çekirdek sunucular
  • Dosya paylaşımı/BitTorrent desteği
  • VPN üzerinden Tor, Tor anonimlik ağı ile otomatik entegrasyon sağlar.
  • 10 Gbps’e kadar kadar yüksek hızlar
  • Aynı anda 10 cihaza kadar VPN bağlantısı
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shellfire VPN

    Shellfire VPN ile engelli sitelere giriş yapabilirsiniz
  • OpenVPN

    Engelli sitelere giriş yapmak ve internetteki gizliliğinizi korumak için bu ücretsiz VPN uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • CyberGhost VPN

    CyberGhost VPN, internet üzerinde anonim olarak gezebilmeniz ve engelli sitelere giriş yapabilmeniz için gerliştirilen güçlü bir VPN programıdır.
  • Avira Free Phantom VPN

    Avira Free Phantom VPN kişisel bilgi güvenliğinizi sağlıyor ve engelli sitelere girme
  • VPN Unlimited

    VPN Unlimited İndir: Keepsolid VPN Unlimited programı ile kişisel bilgi güvenliğinizi sağlayabilir ve yasaklı sitelere erişebilirsiniz.
  • Hotspot Shield

    Hotspot Shield, internet üzerinde kimliğinizi gizleyerek anonim olarak dolaşabileceğiniz ve yasaklı sitelere ekstra bir yazılıma ihtiyaç duymadan giriş yapabileceğiniz güçlü bir proxy programıdır.
  • Hideman VPN

    Hideman VPN, girişi engellenen ve yasasklanan internet sitelerine kimliğinizi ortaya çıkarmadan anonim olarak giriş yapmanızı sağlayan yararlı ve etkili bir VPN programıdır.
  • ZenMate

    ZenMate ile VPN ve proxyler üzerinden internete kolaylıkla giriş yapabilir ve kişisel gizliliğinizi muhafaza edebilirsiniz.