Psykopaint

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
78 TOPLAM İNDİRME

Psykopaint ücretsiz olarak sunulmasıyla dikkat çeken ve farklı çizim araçlarıyla donatılmış kapsamlı bir çizim yapma uygulamasıdır.

Psykopaint çizim yapmaya ve tasarıma merakı olan kullanıcıların ilgisini çekecek bir uygulama. Ücretsiz olarak sunulmasıyla dikkat çeken bu fonksiyonel uygulama sayesinde zihninizde canlanan tasarımları ve konseptleri kolaylıkla dijital ortama yansıtabilirsiniz.

Gerçeğe yakın bir çizim deneyimi sunan Psykopaint’te çok sayıda araç bulunuyor. Farklı beklentileri karşılayabilecek şekilde tasarlanmış olan uygulamada yer alan özelliklerin her biri kolay ulaşılabilir şekilde dağıtılmış. Uygulamada tam tamına 25 dahili fırça sitli bulunuyor. Bunlara ek olarak kalemler, sprey renklendiriciler, sulu boya fırçaları da sunulmakta ve bunların hepsi kullanılabilir olarak hali hazırda bekliyor.

Uygulamanın en dikkat çeken yanlarından birisi de kullanıcıların kendilerine özel renk paletlerini oluşturabiliyor olmaları. Dilediğiniz rengi seçerek kendi paletinizi oluşturabilir ve çizim esnasında ihtiyacınız olan renklere anında ulaşabilirsiniz.

Herhangi bir fonksiyona ulaşmak için karışık alt menülerle uğraşıp vakit kaybetmek durumunda kalmıyorsunuz. Gelişmiş 3 boyut teknolojisi sayesinde oluşturduğunuz çizimler oldukça iyi görünüyor. Elbette bu biraz da kullanıcıların çizim yeteneğine göre değişiyor. Siz de çizim yeteneğinize ve yaratıcılığınıza güveniyorsanız ve bunun için kapsamlı bir araca ihtiyaç duyuyorsanız Psykopaint beklentilerinizi karşılayacaktır.

Emircan Erdoğan

Psykopaint

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7,144 TOPLAM İNDİRME

PsykoPaint ile fotoğraflarınızı kolayca sanat eserlerine çevirebilirsiniz.

PsykoPaint ile fotoğraflarınızı kolayca sanat eserlerine çevirebilirsiniz.

Tek yapmanız gereken sabit diskinizdeki dosyayı yüklemek ve boyamaya başlamak. PsykoPaint öğrenmeniz için birkaç adet örnek resmi de bünyesinde barındırıyor ancak istemezseniz boş sayfa üzerinde de boyamaya başlayabilirsiniz.

PsykoPaint içerisinde yer alan çok çeşitli fırçalar ve diğer boyama yöntemleri ünlü ressamların tekniklerine göre de kategorilere ayrılıyor. Fırça menülerinde yer alan detayları gösterme kısmında seçtiğiniz araç için yer alan tüm özellikleri görebilirsiniz.

Seçenekler menüsünde silgi, geri alma, dersler gibi ek kısımları bulabilirsiniz. Ayrıca uygulamada katman desteği de yer alıyor. Bazen menüler farenizi alt kısma getirdiğinizde resminizi engelleyebiliyor.

PsykoPaint’i kullanmak gerçekten çok olay. Uygulamayı kullanabilmek için sanatçı olmanıza gerek yok. Çalışmanızı bitirdiğinizde PNG olarak diskinize kaydedebilir veya PsykoPaint galerisinde çevrimiçi olarak paylaşabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Skitch

    Skitch uygulaması taslak çizmenizi ve web sayfası, ekran alıntısı ya da fotoğraflar üzerinde ok, metin ve şekiller ile vurgu yapmanızı sağlar.
  • UPAD

    UPAD ile kolayca notlar alabilir, PDF düzenleyebilir ve aldığınız notlara resim ve açıklamalar ekleyebilirsiniz
  • ContentGuard

    ContentGuard uygulaması ile resim ve belgelerinizi karşı tarafa şifreli ve görüntüleme süresi sınırlamalı olarak gönderebilirsiniz.
  • Samsung Cloud Print

    Samsung Cloud Print, bulut tabanlı çalışan belge, resim yazdırma ve tarama uygulaması.
  • Pushbullet

    Pushbullet, iPhone ve iPad'lerinizi bilgisayarlarınıza bağlayarak kolayca dosya, resim ve link gönderimi yapmanızı sağlayan yararlı bir iOS uygulamasıdır.
  • ApowerManager

    ApowerManager uygulamasını kullanarak akıllı telefonlarınızdaki verilerinizi etkili bir şekilde yönetebilirsiniz.
  • Shape Collage

    Kolaj tekniği ile çok sayıda resim ve fotoğraftan bambaşka bir şekil veya resim yaratabileceğiniz resim düzenleme uygulamasıdır.
  • SuperBetter

    iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.