Public Transport Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,125 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Public Transport Simulator APK, toplu taşıma simülasyonu oyunudur. Otobüs ve taksi sürdüğünüz oyunda zorlu görevler sizi bekliyor.

Public Transport Simulator APK, toplu taşıma simülatörü olarak geçse de farklı araçları da kullanabildiğiniz bir simülasyon oyunu.

Taşımacılık simülatöründe gerçeğine oldukça benzeyen otobüs, taksi dahil 48 farklı araç bulunuyor. Spor arabalarla taksi sürme ve checkpoint yarışı dahil farklı oyun modlarının keyfini sürmenizi sağlayan başka araç ve otobüslerin kilidini açan bitirme görevleri de mevcut. Sürüş simülatörü - simülasyon oyunlarını seviyorsanız, Public Transport Simulator oynamalısınız. Public Transport Simulator APK veya Google Play'den Android telefonlara ücretsiz yüklenebilir.

Public Transport Simulator, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir simülasyon oyunu ve tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Bilgisayar ve konsolların sunduğu kaliteyi yakalayamasa da bir mobil simülasyon oyunu için tatmin edici seviyelerde yer aldığını belirtmeden geçmeyelim.

Public Transport Simulator APK İndir

Oyunda taksi, otobüs, kamyonet gibi birbirinden farklı araçların direksiyonu başına geçiyoruz. Farklı kamera açılarına yer verilmiş fakat tam anlamıyla bir simülasyon deneyimi yaşamak istiyorsanız araç içi kamerayı seçmenizi tavsiye ediyoruz. Bu kamera açısıyla birlikte direksiyon, göstergeler, aynalar ve çevre birimleri adeta aracın içerisindeymişiz gibi hissetmemizi sağlıyor.

Oyunun en güzel yanlarından bir tanesi de gerçekçi fizik tepkimelerine sahip olması. Şansızlık eseri bir kazaya karışırsak savrulmalar ve hasar tepkimeleri gerçeğe uygun bir şekilde gerçekleşiyor. Eğer çok ilginç bir kazaya karışırsak görüntülerini tekrar tekrar izleme şansına da sahibiz.

Public transport Simulator'ın kontrolleri vasatı geçemiyor. Açıkça belirtmek gerekirse detaylı bir elden geçirmeye ihtiyaçları var. Kullanışlılık hiç iyi dğeil ve oyun zevkini baltalıyor.

Eksiklerine rağmen öne çıkarttığı iyi yönleriyle beğeni kazanan Public Transport Simulator, simülasyon oyunları oynamaktan keyif alanların beğenisini kazanacak bir oyun.

 

Emircan Erdoğan

Public Transport Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
218 TOPLAM İNDİRME
75.2 MB DOSYA BOYUTU

Public Transport Simulator, simülasyon oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlerin denemesi gereken yapımlardan biri.

Public Transport Simulator, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor. Detaylı grafikleri ve kaliteli görünen çevre modellemeleri ile beğeni kazanan bu oyunda taksi, otobüs ve kamyonet gibi farklı tipteki araçları kullanabiliyor, şehirde gönlümüzde dolaşabiliyoruz.

Oyunda görselliğe dair eleştiri alabilecek çok az nokta var. Fakat bir bilgisayar veya bir konsol oyunu olmadığı için bunları görmezden gelebiliyoruz. Görmezden gelemediğimiz tek nokta kontrol mekanizması. Zaman zaman oyun zevkini fazlasıyla baltalamayı başaran bu kontrol mekanizmasının ileriki güncellemelerle birlikte düzeltilmesi gerekiyor. Hassasiyetin ve geri bildirimin artırılması, kalite hissini de aynı ölçüde artıracaktır.

Buna karşı oyunda gerçekten takdiri hak eden bir fizik motoruna yer verilmiş. Kazalar esnasında meydana gelen görüntüler gerçek hayattaki gibi ekrana yansıtılıyor. Hatta çok ilginç olaylar yaşarsak bunları tekrar tekrar seyredebilme ve hatta ekran görüntüsü alarak paylaşabilme şansına sahibiz.

Bonus araba ve yarışlarla heyecanı daima canlı tutmaya çalışan Public transport Simulator, simülasyon oyunlarına ilgi duyanların denemesi gereken bir yapım.

Emircan Erdoğan

Public Transport Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
699 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

Public Transport Simulator, Windows Phone cihazınızda oynayabileceğiniz en iyi sürüş simülasyonu oyunlarından.

Public Transport Simulator, Windows Phone telefonunuz için ücretsiz bulabileceğiniz hem görsel açıdan hem de oynanabilirlik yönünden en iyi sürüş simülasyonu oyunu diyebilirim. Düşük donanımlı mobil cihazlarda da rahatlıkla çalışacak şekilde tasarlanmış ve de oldukça ufak boyutlu olması sebebiyle bizleri fazla bekletmeyen oyunda taksiden kamyonete farklı araçların direksiyonu başına geçiyoruz.

Toplu taşıma araçlarını kullanabildiğimiz en zevkli simülasyon oyunu diyebileceğim Public Transport Simulator, gerçeğe yakın sürüş simülasyon deneyimini yaşatmak için her şey düşünülmüş. Çevre ve kontrolünü sağladığımız araçların gelişigüzel tasarlanmadığı ilk bakışta belli oluyor. Oyuna geçecek olursam, bir simülasyon oyunu olduğundan tahmin edeceğiniz üzere her şey olabildiğince ağır ilerliyor. Örneğin; bir otobüsü aldığınızda şehir içerisinde kafanıza göre son hız hareket edemiyor, duraklara uğrayıp yolcuları toplamanız ve sağ salim taşımanız gerekiyor. Taksi şoförü olduğunuzda da durum aynı. Taksinizle dolaşırken etrafınıza sürekli bakınmanız, müşteri toplamanız gerekiyor. Tabii ki müşterinizi istediği yere kaza yapmadan taşımalısınız.

Şehir içerisinde bazen otobüsü, bazen taksiyi, bazen de kamyoneti sürdüğümüz oyunda farklı kamera açılarının olması da güzel olmuş. Dıştan oynayıp şehir manzarasını izlemeyi seçebilir veyahut kendinizi gerçekten bir şoförmüş gibi hissedeceğiniz iç kamera açısını tercih edebilirsiniz. Seçim sizin.

Oyunda dikkat çeken bir diğer nokta da kaza anları. Çoğu simülasyon oyununda görmek istediğimiz ancak göremediğimiz kazalar bu oyunda karşımıza çıkıyor. İşin ilginci vuruş hızımıza göre değişiklik gösteren kaza anlarını tekrar tekrar izleyebiliyor ve ekran görüntülerini alabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Public Transport Simulator Coach APK

    Public Transport Simulator Coach APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir otobüs sürme oyunu. Otobüs simülatörü internetsiz oynanır.
  • Taxi Sim APK

    Taxi Sim APK, Dünyanın en büyük şehirlerinde taksicilik yaptığınız simülasyon oyunu. Taksi simülatörü APK Android oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Fire Engine Simulator APK

    Fire Engine Simulator APK Android simülasyon oyununda birçok farklı itfaiye aracıyla yangınları söndürüyorsunuz. İtfaiye oyunu oynaması ücretsiz!
  • Farming USA APK

    Farming USA APK, en iyi çiftlik oyunlarından Farming Simulator'a benzerliğiyle dikkat çeken Android simülasyon oyunu. Tarim simülatörü oynaması ücretsiz!
  • Farming Simulator 15 APK

    Farming Simulator 15 APK Android çiftlik oyunları arasında. Farmer Sim 2015 APK çiftçilik oyunu oynamak isteyenlere tavsiyemizdir.
  • Cooking Simulator APK

    Cooking Simulator APK, yemek yapma simülasyonu oyunu. Yemek simülatörü oyununda mutfakta bir şef edasıyla lezzetli yemekler pişiriyorsunuz.
  • Grand Truck Simulator (GTS) APK

    Grand Truck Simulator APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir kamyon sürme oyunudur. Kamyon simülatörü oyunu GTS APK, gerçekçi deneyim yaşatıyor.
  • Car Simulator M5 APK

    Car Simulator M5 APK Android, araba simülatörü oyunudur. Araba simülasyon oyunu ücretsizdir ve internetsiz/online oynama seçeneği sunar.